15 mrt 2017 | Favorieten, Geluk

5 x favoriet in maart

Het is alweer twee maanden geleden dat ik een artikel schreef met mijn 5 favorieten van het moment. Af en toe ontdek ik dingen waar ik heel erg blij van word. Dit kan iets materialistisch zijn, zoals nieuwe hardloopschoenen of een nieuwe tas, maar juist ook kleine geluksmomentjes waar ik dankbaar voor ben. Vandaag deel ik waar ik in de afgelopen maand blij van ben geworden. 

1. Hardlopen in een driekwart broek

IMG_9767

Het kan weer! Ik heb alweer een aantal keren in een driekwart broek kunnen hardlopen. Ik vind dat zo’n fijn gevoel: buitenlucht langs je blote benen voelen. Ik krijg er helemaal de lente- en zomerkriebels van. Een korte short heb ik nog niet aangedurfd, maar ik heb al genoeg lopers gezien die dit wel deden. De komende weken verwacht ik zeker ook wel mijn short aan te kunnen. Ook de marathon wil ik graag in mijn korte short gaan lopen.

2. Fresh ’n Rebel headphone

IMG_9766

Nooit eerder had ik een koptelefoon. Ik jatte altijd die van mijn vriend, want hij gebruikt hem tegenwoordig niet meer zo vaak. Toch leek het me wel fijn om zelf één aan te schaffen. Laatst zag ik bij Tedje op haar Instagram dat ze een winactie had met een leuk merk: Fresh ’n Rebel. Ik reageerde op haar foto, maar ik had nooit verwacht dat ik deze headphone ook daadwerkelijk zou winnen. Geheel onverwacht kreeg ik vorige week een berichtje dat ik had gewonnen. Yes, eindelijk een eigen koptelefoon! Het is ideaal wanneer ik in de woonkamer bezig ben met bloggen of werken. Dan kan ik mijn eigen muziek bepalen en word ik niet afgeleid door mijn vriend, de televisie of ander lawaai in mijn omgeving. Het is trouwens een koptelefoon die ook draadloos te gebruiken is! Heel erg bedankt, Tedje en Fresh ’n Rebel!

3. Wielrennen

IMG_8331

Eigenlijk fiets ik in de winter niet. Voor mij is het dan echt te koud. Nu de temperaturen langzaam wat omhoog gaan, geeft dat mij de gelegenheid om weer wat vaker op mijn racefiets te stappen. Fietsen is voor mij bijna net zo belangrijk als hardlopen. Eigenlijk kan ik niet kiezen tussen beiden. Het enige nadeel van wielrennen is dat het meer tijd kost. Ondanks dat ben ik heel erg blij dat het nu weer beter ”fietsweer” wordt! Deze bovenstaande foto is trouwens van afgelopen zomer.

4. Fotoshoot Anouk

japke (32)

Anouk had mij via Instagram benaderd met de vraag of wij wellicht iets voor elkaar konden betekenen. Na een eerste kennismaking besloten we begin maart een fotoshoot te plannen. Dit was een hele succesvolle dag. Ik had nooit verwacht dat ik het leuk zou vinden om als model te fungeren. Doordat Anouk heel goed aangaf wat de bedoeling was, voelde ik me erg op mijn gemak. Naast dat de foto’s heel mooi zijn geworden, vond ik het ook een hele gezellige dag. Ik heb er echt van genoten: een absoluut geluksmomentje.

5. Body & Fit producten

IMG_9769

Mijn Body & Fit* bestelling wordt vandaag bezorgd! Sinds ik aan het trainen ben voor de marathon van Rotterdam zijn mijn reepjes, gelletjes en shakes niet aan te slepen. Zoals ik eerder al een keer schreef, was ik hier nooit zo van. Toch gaf Body & Fit mij de kans om het eens te proberen en sindsdien ben ik verkocht. Het eiwitpoeder gebruik ik na mijn trainingen. Ik maak dan een shake met water of sojamelk. Ook gebruik ik het eiwitpoeder af en toe door de yoghurt. Deze eiwitten gebruik om het herstel van mijn spieren te bevorderen. De gelletjes en de isotone sportdrank komen tijdens mijn trainingen goed van pas. Binnenkort zal ik in een artikel delen welke producten van Body & Fit ik precies gebruik.

*Deze producten heb ik van Body & Fit gekregen.

Dit waren mijn vijf favorieten. Wat heeft jou blij gemaakt de afgelopen tijd? Heb je ook zo genoten van het lenteweer?