4 jun 2017 | Hardlopen, Marathon

Japkejanneke.nl naar de TCS New York City Marathon?

Ga ik in november mee naar de TCS New York City Marathon? Mijn inschrijving is in ieder geval ingediend en in dit artikel deel ik mijn filmpje met jullie!

Zoals ik in dit artikel beschreef, staat de marathon van New York op mijn sportbucketlist. Toen ik hoorde dat ik via Vifit Sport en Runner’s World kans zou kunnen maken om deel te nemen in New York dit jaar, wist ik meteen dat ik mee wilde doen. In september loop ik de marathon van Berlijn, maar zes weken later zou ik heel graag in New York 42,2 kilometer willen rennen. Bij de inschrijving van deze winactie moest er een filmpje van maximaal 42 seconden worden gemaakt. Nu heb ik dat nog nooit eerder gedaan. Schrijven vind ik leuk en gaat me meestal redelijk goed af, maar filmpjes maken is wel even andere koek. Ik besloot het iets anders aan te pakken dan de rest. Ik heb geprobeerd om mijn motivatie zoveel mogelijk te schrijven en te tekenen. Hierdoor ben ik dicht bij mezelf gebleven, want schrijven is immers wel mijn ding. Gemakkelijk vond ik het niet, maar ik heb mijn best zeker gedaan. Hieronder deel ik het filmpje van mijn inschrijving.

Doe jij al mee met deze gave winactie? De inschrijving sluit vandaag! Daarna worden de winnaars bekend gemaakt.
Wat voor filmpje heb jij gemaakt? Vond je het ook lastig om te doen?

De foto is gemaakt door Andy Astfalck.