4 aug 2021 | Favorieten

Favorieten van juli

De maand augustus is begonnen en dat betekent dat het tijd is om terug te blikken op de vorige maand. Wat waren mijn favorieten in juli? Ik deel het met jullie!

Favoriete sportgadget

Veel oplettende volgers hadden het al opgemerkt. Sinds twee weken draag ik een nieuw sporthorloge. Jarenlang heb ik de Forerunner 935 en 945 gedragen. Nu mag ik de Garmin Venu 2S proberen. Op dit moment zit ik nog in de testfase dus ik ga nog niet echt in op details en mijn ervaringen. Wel kan ik zeggen dat het me positief heeft verrast. Zeker nu ik minder fanatiek aan het sporten ben door mijn zwangerschap, vind ik dit een heel fijn horloge.

Favoriete sportkleding

Fijne sportkleding is best lastig te vinden als je zwanger bent. Op dit moment draag ik vooral de kleding uit de zwangerschapscollectie van Adidas, Nike en gewone items van Lululemon. De Align broeken, die ik al had, gaan namelijk heel je zwangerschap mee. Dit is eigenlijk ook de enige broek die op dit moment goed zit bij mij. Voor het hardlopen gebruik ik verder nog gewone shorts die niet heel strak zitten. Deze kan ik dan net onder mijn buik dragen. Dat is niet ideaal dus ik denk dat ik toch ook nog een zwangerschapsproof short ga aanschaffen.

Favoriete weekend

In juli stond er een weekendje Italië op de planning. Samen met twee vriendinnen vloog ik naar Bari om deze kant van het land eens te ontdekken. Wat was het gaaf! We sliepen in het oude centrum van de stad in een prachtig appartement. Dit lag op een minuutje lopen van het gezellige plein, waar je talloze restaurantjes en mooie terrassen kunt vinden. Naast Bari hebben we een bezoekje gebracht aan Alberobello, Monopolie en Polignano a Mare.

Favoriete programma

Op dit moment kijk ik al een tijdje geen series meer. Ik wacht namelijk met smart op het nieuwe seizoen van Casa de Papel. Volgens mij is dit vanaf september te zien! Tot die tijd vermaak ik me dagelijks met het programma B&B vol liefde. Wat is dit een geweldig programma! Ik vermoed wel dat je het vanaf aflevering één moet kijken om er een beetje in te zitten, maar als je de deelnemers een beetje hebt gevolgd is het zeer vermakelijk. Het voelt als een mix tussen Ik vertrek en Boer zoekt Vrouw. Love it! Naast B&B vol liefde kijk ik ook wekelijks naar De Bachelor.

Favoriete aankoop

Eerlijk gezegd gaat mijn meeste geld op dit moment naar items voor onze zoon. Hoewel ik tot vorige week nog maar weinig durfde/wilde kopen, lijkt er nu een inhaalslag te komen. Ineens ga ik los op de sokkenafdeling bij Arket of pyjama’s van de Zara. Ineens zie ik het voor me dat we straks een klein jongetje hebben en het is natuurlijk wel heel fijn om hem ook leuk te kleden. De eerste items zijn dus aangeschaft. Wat nu vooral moet gebeuren, zijn de meer praktische aankopen voor de verzorging.

Favoriete craving

In het vorige favorieten artikel schreef ik ook al iets over cravings. Eigenlijk heb ik die helemaal niet zo tijdens de zwangerschap. Maar als ik dan toch één ding moet noemen waar ik constant zin in lijk te hebben, is dat ijskoffie. Dan het liefst die van de Bagel & Beans of van de Starbucks. Zo lekker!

Dit was ‘m weer voor de maand juli! Augustus wordt sowieso een hele leuke maand, want eind augustus gaan Kai en ik nog een keer samen op vakantie. Dan zullen er weer genoeg favoriete momenten voorbijkomen. Fijne maand!