17 mei 2019 | Voeding

5 x mijn favoriete Body & Fit producten

Al een langere tijd bestel ik producten via Body & Fit. Enerzijds omdat ik een hele fijne samenwerking met ze heb, maar vooral omdat het voor mij de perfecte (verzamel)plek is om aan mijn sportvoeding te komen. Onlangs deelde ik dit via Instagram en ik kreeg meteen ontzettend veel vragen over de producten. Wat bestel ik bij Body & Fit? Welke producten gebruik ik graag en waarom? Ik vertel het vandaag!

1. Smart Protein Drinks

Dit is misschien wel mijn meest bestelde product via Body & Fit. Deze Smart Protein Drinks zijn echt mijn favoriete hersteldrankje na een training. Ik bestel ze altijd in de smaak vanille. De andere smaken heb ik ook weleens geprobeerd, maar ik moet zeggen dat eigenlijk alleen vanille favoriet is. Waarom ik ze graag drink? Ten eerste is de smaak top! Het is net een milkshake en ik vind het, in tegenstelling tot vele andere drankjes, helemaal geen eiwit-achtige of chemische smaak hebben. Daarnaast vind ik het heel handig dat je het zo kunt drinken. Je hoeft niet eerst aan de slag met melk, water of blender. Je kunt het gemakkelijk meenemen in je tas en hierdoor heb je altijd iets voor een snel en goed herstel na je training. Ik moet wel zeggen dat ze ijskoud het lekkerst zijn!

2. High Protein Muesli

Deze muesli heb ik onlangs ontdekt en ik ben echt fan! Ik probeer steeds iets meer af te wisselen met ontbijt en lunch en daardoor dacht ik eraan om ook weer eens bij de muesli te gaan kijken. Body & Fit heeft deze High Protein Muesli in het assortiment. Het is niet alleen ontzettend lekker, maar vult ook goed.

3. Sports Pancakes

Onlangs bestelde ik voor het eerst deze pannenkoekmix. Stiekem ben ik best lui, want ik vind het heerlijk als je weinig hoeft te doen om goed en lekker te eten. Daarom is deze mix voor mij ideaal. Alleen een beter water toevoegen en je kunt gaan bakken! Vooral voor het hardlopen vind ik het fijn om pannenkoeken te eten. Dan is zo’n variant toch helemaal handig?

4. Clif Bar

Voor het sporten eet ik heel graag iets met veel koolhydraten. Al een aantal keren heb ik circa anderhalf uur voor mijn marathon deze repen van Clif Bar genomen en dit is echt een blijvertje! Ik bestel ze in de smaak Blueberry Crisp, maar ik ben ook fan van de andere smaken. Helaas heeft Body & Fit niet heel veel keuze. Toen ik in Boston was, had ik zoveel keus in de Amerikaanse supermarkten. Zo probeerde ik daar de smaak Carrot Cake en Zeezout Caramel. Heerlijk! Echt een aanrader als je iets wilt eten voordat je gaat sporten.

5. Smart Bars Crunchy

Tot slot vind ik ook de Smart Bars Crunchy van Body & Fit heel lekker. Het liefst eet ik deze reepjes in de smaak chocolade, pinda en caramel. Ik eet dit eigenlijk gewoon vaak wanneer ik tussendoor trek heb of na het sporten. Het is voor mij meer een lekkere snack en handig om altijd bij me te hebben!

Dit is slechts een kleine selectie van mijn favoriete producten. Ik bestel hiernaast ook graag allerlei lekkere toppings voor door mijn kwark, zoals noten, kokos en cacao nibs. Natuurlijk bestel ik ook vaak gels en producten voor tijdens het sporten online. Wellicht kan ik hier later nog uitgebreider over schrijven.

Mocht je ook iets willen bestellen bij Body & Fit dan kun je ook altijd mijn kortingscode JAPKEJANNEKE gebruiken. Dan krijg je 10% korting op alles (behalve op boeken, combideals en giftcards).

Wat bestel jij graag bij Body & Fit en wat zou ik echt eens moeten proberen?