Blog verjaardag: twee jaar + winactie

Blog verjaardag: twee jaar + winactie

Gisteren, op 20 november, bestond mijn blog precies twee jaar. Zo bijzonder! Begin november schreef ik al een artikel met wat ik heb geleerd van twee jaar bloggen. Vandaag blik ik terug op het afgelopen blogjaar! Daarnaast vertel ik iets over een hele gave winactie, die later vandaag online zal komen op Instagram.

Dit afgelopen jaar was heel bijzonder en belangrijk voor me. Ik heb namelijk van mijn hobby mijn werk gemaakt. Vorig jaar rond deze tijd was mijn blog nog een pure hobby, naast een fulltime baan als orthopedagoog. Nu, precies een jaar later, is mijn blog mijn werk geworden, maar tegelijkertijd nog steeds mijn grootste hobby. Iedere dag voelt als een vakantiedag en iedere dag spring ik met een glimlach uit mijn bed. Ik heb namelijk het allerleukste werk dat ik me had kunnen wensen. Natuurlijk is het niet allemaal rozengeur en maneschijn. Er zijn ook echt wel minder leuke kanten aan dit werk en deze manier van leven, maar die wegen voor mij niet zo zwaar mee. Ik heb nog geen moment spijt gehad van deze keuze.

Het is ook grappig om te zien dat dit artikel, waarin ik aankondig dat ik een besluit heb genomen, het best gelezen artikel is van het afgelopen blogjaar! Het meest gelezen artikel sinds mijn blog bestaat, is dit artikel. Dit kwam iets meer dan een jaar geleden online, toen ik opgenomen werd in het ziekenhuis. Omdat het vlak voor mijn New York Marathon gebeurde, was iedereen heel nieuwsgierig of ik nog wel naar New York zou gaan. Op dat moment wist ik dat zelf ook nog niet helemaal zeker.

Een ander artikel dat het afgelopen jaar heel vaak gelezen is, was mijn raceverslag van de London Marathon. Maar ook mijn Road to Recovery waar ik deze zomer over schreef, staat in de top vijf van het afgelopen jaar. Verder werd ook het artikel, waarin ik aankondig wat mijn volgende doel wordt, goed gelezen. De laatste van de top vijf best gelezen artikelen vind ik wel een verrassende. Het is namelijk een review die ik schreef over mijn ervaringen met de Garmin Vivoactive 3.

Ik vind het heel leuk om te weten wat voor artikelen jullie graag lezen. Daarom zou ik ook graag feedback willen. Waar wil jij meer over lezen het komende jaar? Wat voor onderwerpen vind je interessant? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder of stuur me een mailtje of berichtje via Instagram. Ik wil heel graag mezelf én mijn blog blijven verbeteren en interessante content blijven maken.

Bedankt

Daar wil ik jullie dan ook meteen alvast voor bedanken. Het klinkt heel cliché, maar zonder jullie was het schrijven van een blog nooit zo leuk geweest. Een hele grote ‘BEDANKT!’ voor alle lieve lezers en volgers van mijn blog. Hopelijk blijven jullie mij ook komend jaar weer volgen!

Winactie

En om jullie nog iets meer te kunnen bedanken, heb ik een leuke winactie bedacht. Wie jarig is, trakteert! Toch? Deze winactie zal vanmiddag op mijn Instagramaccount online komen. Je kunt dus ook alleen via Instagram deelnemen, maar ik zal alvast verklappen wat je kunt winnen. Het gaat namelijk om de Fitbit Versa (in de kleur rosé goud/peach). Hoe tof is dat? Ga je mee doen? Dat zou ik heel leuk vinden!

Ik ben benieuwd: hoe lang volg jij me al? En wat vind je leuk om te lezen op mijn blog? Op naar het volgende blogjaar! Cheers!

19 Comments

 1. Hannah
  november 21, 2018 / 10:35 am

  Gefeliciteerd!!! Al bijna 2 jaar lees/kijk ik met plezier je blogs en vlogs. Een hele prestatie om al gedurende zo’n lange periode zoveel mensen te inspireren met je hobby!
  Ik zou graag meer lezen over het opbouwen voor verschillende afstanden en het kiezen van intervalafstanden in een duurloop.

  Groetjes, Hannah

  En, keileuke winactie!! Natuurlijk doe ik mee maandag 😊

 2. Nadine
  november 21, 2018 / 10:54 am

  Ik volg ongeveer een jaar jouw blog! Jouw doorzettingsvermogen en sportiviteit motiveert mij om ook actief te blijven :) Ga zo door!

 3. november 21, 2018 / 10:59 am

  Gefeliciteerd met de 2 jaar bloggen! Ik lees met veel plezier je inspirerende blogs!

 4. Angele Geerlings
  november 21, 2018 / 11:28 am

  Proficiat!! Sinds 1,5 jaar ongeveer volg ik je blog, en op instagram. Je bent een enorme motivatie wat betreft het sporten maar ook in het maken van keuzes, zoals kiezen om fulltime blogger te worden. Ga zo door!! Een leuk thema voor je blog vind ik, hoeveel werk en tijd gaat er gepaard met je bloggen, instagram enz. Fijne dag en blijf ons inspireren!

 5. Nienke
  november 21, 2018 / 11:37 am

  Ik ben zelf (weer) een beginnende loper en vind het meest interessant te lezen over kleding/schoenen/accessoires. Verder vooral alle dingen die leuk zijn aan hardlopen. Ik ben zelf niet van plan ooit een marathon te lopen maar vind het wel leuk erover te lezen.

 6. Irma
  november 21, 2018 / 11:53 am

  Ik ben echt fan van je blog :) lees ongeveer alles haha. Artikelen over hardlopen vind ik het leukst en reviews over bijvoorbeeld sportvoeding, schoenen en gadgets het interessantst.

 7. Jaqueline
  november 21, 2018 / 11:57 am

  🎉🎉gefeliciteerd met 2 jaar bestaan🎈Lees altijd met plezier je verhalen, en heel knap dat hier je werk van hebt gemaakt👍Je mag echt trots op jezelf zijn!!
  Ben heel benieuwd naar je nieuwe avonturen en wens je heel veel succes met alles wat nog op je pad komt🍀🌺
  Jaqueline

 8. november 21, 2018 / 12:03 pm

  Proficiat met jubileum🌹🌹
  Joepiejeeeej

  Ik heb je nog maar een maand of 2 ontmoet op Insta.

  Je schrijf – en sporttalent viel me meteen op!

  Daarnaast geef je nog een krachtige onderliggende boodschap mee!
  “Follow your purpose!”

  Een heuse professionele transformatie; niet altijd evident maar…. waanzinnig inspirerend!

  Mijn weg ben ik ook ingeslagen na 20 j lesgeven …
  It feels GREAT!!

  Proficiat nogmaals!

  THE BEST IS YET 2 COME

  Loopgids Maarten

 9. Myrthe
  november 21, 2018 / 12:26 pm

  Gefeliciteerd!! 🎉
  Wauw dit is wel een hele toffe winactie!

 10. november 21, 2018 / 2:37 pm

  Gefeliciteerd. Ik volg jou nu een jaar. Ik vind de artikelen over de marathons erg leuk. Ik zou wel mee willen doen met de actie maar ik heb geen Instagram.
  Wat ik leuk vind om meer over te lezen: misschien een dag in je leven qua eten ofzo.

 11. Clara
  november 21, 2018 / 2:42 pm

  We kennen elkaar al
  zo lang ik blijf je dan ook lekker volgen.
  Prachtig om te lezen hoe jij je ontwikkeld.
  En dat je

 12. Cliara
  november 21, 2018 / 2:45 pm

  Hoi Japke
  We kunnen elkaar al zo lang ik blijf je lekker volgen.
  Prachtig om te lezen hoe jij je ontwikkeld.
  😘

 13. Jolijn
  november 21, 2018 / 4:31 pm

  Wat leuk, 2 jaar al! Ik kende je al de followfitgirl website en vond het echt leuk dat je voor jezelf bent begonnen! Ik kijk sindsdien, bijna, elke dag op je blog! En wil dit graag nog heel wat jaartjes doen want ik vond je echt een inspiratiebron!

 14. Mai
  november 21, 2018 / 5:08 pm

  Congratsssss! Ik volg je sinds zomer 2017! Vind het Heerlijk om je race verslagen te lezen. Zo leuk dat je steeds sneller en beter wordt! Xxxx

 15. Steffen
  november 21, 2018 / 7:33 pm

  Hallo Japke,

  Glückwunsch 🎉🎂🥂 ich lese deinen Blog seit deinem Berlin Marathon im letzten Jahr. Besonders gerne lese ich deine Beiträge zu deinen Lauf/Rennradevents (speziell auch die mir bisher unbekannten wie z.B. auf Spitzbergen) und die dazu gehörige Vorbereitung (auch VLogs).

  Interessieren würde mich zukünftig auch wie du mit dem Thema Verletzung/Prävention von Verletzungen umgehst, nutzt du z.B. eine Blackroll?

  Weiterhin viel Spaß und Erfolg mit deinem Blog 📃 und deinen sportlichen Aktivitäten 🚴‍♀️🏃🏼‍♀️💨💨💨

 16. Kim
  november 22, 2018 / 6:59 pm

  Jammer dat de winactie alleen via instagram geldt. Ik heb wel een instagram, en heb ook gereageerd. Echter is mijn instagram ‘anoniem’, hij is onherkenbaar en valt niet terug te leiden tot mij als persoon. Zelfs mijn naam staat er niet op. Ik wil namelijk wel op instagram kijken, maar niet deelnemen. Jammer dat ik geen schijn van kans maak dus, voor een volgende winactie zou ik het fijn vinden als je ook op een andere manier deel kan nemen.

 17. Rosemarijn
  november 23, 2018 / 7:12 am

  Wauw, wat is dat snel gegaan! Gefeliciteerd Japke!! Een mooie mijlpaal en hopelijk nog lang niet het einde :). Een anticity tracker is voor mij op dit moment totaal geen goed idee, maar hopelijk maakt het iemand heel blij!

  Liefs

 18. Jeldrik
  november 24, 2018 / 9:44 pm

  Proficiat met jou 2jaar heb je leren en lezen over jou en je bloq en vind heel leerrijk en tof teksten elke avond rustig in zetel en deel van jou bloqs te lezen zalig hopelijk komen er nog veel zo avonden supergoed bezig nog veel loop en bloqjaren!

 19. Mariska
  november 25, 2018 / 2:57 pm

  Gefeliciteerd Japke 💗🎉🎈!!!
  Ik lees graag je blogs! Ze zijn informatief en lezen erg fijn! Ik zou het wel interessant vinden als je wat zou schrijven over hardlopen op hartslag. En met welke trainingen je juist conditie of juist snelheid opbouwt!
  Ga zo door👌🤗👟!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?