21 nov 2018 | Persoonlijk

Blog verjaardag: twee jaar + winactie

Gisteren, op 20 november, bestond mijn blog precies twee jaar. Zo bijzonder! Begin november schreef ik al een artikel met wat ik heb geleerd van twee jaar bloggen. Vandaag blik ik terug op het afgelopen blogjaar! Daarnaast vertel ik iets over een hele gave winactie, die later vandaag online zal komen op Instagram.

Dit afgelopen jaar was heel bijzonder en belangrijk voor me. Ik heb namelijk van mijn hobby mijn werk gemaakt. Vorig jaar rond deze tijd was mijn blog nog een pure hobby, naast een fulltime baan als orthopedagoog. Nu, precies een jaar later, is mijn blog mijn werk geworden, maar tegelijkertijd nog steeds mijn grootste hobby. Iedere dag voelt als een vakantiedag en iedere dag spring ik met een glimlach uit mijn bed. Ik heb namelijk het allerleukste werk dat ik me had kunnen wensen. Natuurlijk is het niet allemaal rozengeur en maneschijn. Er zijn ook echt wel minder leuke kanten aan dit werk en deze manier van leven, maar die wegen voor mij niet zo zwaar mee. Ik heb nog geen moment spijt gehad van deze keuze.

Het is ook grappig om te zien dat dit artikel, waarin ik aankondig dat ik een besluit heb genomen, het best gelezen artikel is van het afgelopen blogjaar! Het meest gelezen artikel sinds mijn blog bestaat, is dit artikel. Dit kwam iets meer dan een jaar geleden online, toen ik opgenomen werd in het ziekenhuis. Omdat het vlak voor mijn New York Marathon gebeurde, was iedereen heel nieuwsgierig of ik nog wel naar New York zou gaan. Op dat moment wist ik dat zelf ook nog niet helemaal zeker.

Een ander artikel dat het afgelopen jaar heel vaak gelezen is, was mijn raceverslag van de London Marathon. Maar ook mijn Road to Recovery waar ik deze zomer over schreef, staat in de top vijf van het afgelopen jaar. Verder werd ook het artikel, waarin ik aankondig wat mijn volgende doel wordt, goed gelezen. De laatste van de top vijf best gelezen artikelen vind ik wel een verrassende. Het is namelijk een review die ik schreef over mijn ervaringen met de Garmin Vivoactive 3.

Ik vind het heel leuk om te weten wat voor artikelen jullie graag lezen. Daarom zou ik ook graag feedback willen. Waar wil jij meer over lezen het komende jaar? Wat voor onderwerpen vind je interessant? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder of stuur me een mailtje of berichtje via Instagram. Ik wil heel graag mezelf én mijn blog blijven verbeteren en interessante content blijven maken.

Bedankt

Daar wil ik jullie dan ook meteen alvast voor bedanken. Het klinkt heel cliché, maar zonder jullie was het schrijven van een blog nooit zo leuk geweest. Een hele grote ‘BEDANKT!’ voor alle lieve lezers en volgers van mijn blog. Hopelijk blijven jullie mij ook komend jaar weer volgen!

Winactie

En om jullie nog iets meer te kunnen bedanken, heb ik een leuke winactie bedacht. Wie jarig is, trakteert! Toch? Deze winactie zal vanmiddag op mijn Instagramaccount online komen. Je kunt dus ook alleen via Instagram deelnemen, maar ik zal alvast verklappen wat je kunt winnen. Het gaat namelijk om de Fitbit Versa (in de kleur rosé goud/peach). Hoe tof is dat? Ga je mee doen? Dat zou ik heel leuk vinden!

Ik ben benieuwd: hoe lang volg jij me al? En wat vind je leuk om te lezen op mijn blog? Op naar het volgende blogjaar! Cheers!