7 mei 2018 | Reizen

Wat wil jij lezen?

Het is maandagochtend, 7 mei, en het voelt momenteel bijna als zomer. Wat is het toch heerlijk dat we nu al van dat zomerse weer hebben. Het doet me beseffen dat de zomer er ook echt aan zit te komen. En precies voor die zomer heb ik eigenlijk jouw hulp nodig. Wat wil jij lezen op www.japkejanneke.nl?

De komende maanden zit ik in een beetje een vreemde periode. In januari besloot ik te stoppen met mijn werk als orthopedagoog. De maanden die daarop volgden heb ik gebruikt om alles netjes af te ronden en af te sluiten en het einde is nu echt in zicht. Met nog twee afspraken te gaan, ben ik straks helemaal klaar. Toch ben ik de komende tijd ontzettend druk. Je zult wel denken: waarmee dan? En dat vraag ik mezelf soms ook af. Ik kan me momenteel ook even niet meer voorstellen hoe ik alle ballen in de lucht heb gehouden, toen ik nog gewoon vier dagen per week als zelfstandige orthopedagoog werkte.

De afgelopen tijd heb ik leuke aanvragen gekregen om als zelfstandige op te pakken. Verder doe ik nog wat werkzaamheden als ervaringsdeskundige op het gebied van eetstoornissen en probeer ik natuurlijk mijn blog draaiende te houden. Ook voor mijn blog krijg ik steeds vaker betaalde opdrachten. Dat is ontzettend leuk, maar het kost ook veel tijd!

Eigenlijk zijn de komende weken dus heel anders dan ik me had voorgesteld. Ik dacht na mijn baan te hebben opgezegd juist een rustige periode in te gaan. Een periode waarin ik even helemaal niets hoefde en niets moest. Een periode waarin ik me misschien wel zou gaan vervelen, maar vooral echt even stil zou kunnen staan bij wat ik zelf wil.

Misschien komen die weken ook wel, want ik heb een hele toffe reis met twee vriendinnen geboekt. Op 14 juni vertrek ik namelijk voor drie weken naar Sri Lanka. Daar gaan we drie weken lang genieten van dit prachtige land en echt even ontspannen. Maar drie weken is lang en ik vind drie weken zonder blog niet echt een fijn idee. Ik vind het namelijk leuk om het een beetje draaiende te houden. Natuurlijk zal ik actief blijven op Instagram, maar drie weken zonder nieuw artikel op mijn blog? Dat vind ik eigenlijk te lang.

Wat wil jij lezen?

Daarom ga ik de komende weken vooruit schrijven. Ik hoef echt geen vier artikelen per week online te zetten in die drie vakantieweken, maar minstens twee per week. Daarom heb ik jouw hulp nodig. Normaal gesproken heb ik geen moeite om inspiratie te vinden om over te schrijven. Vier keer per week iets plaatsen kost me meestal weinig moeite. Toch vind ik het lastiger wanneer ik vooruit moet gaan werken. Dan moet je op commando inspiratie hebben en dat is niet altijd zo gemakkelijk.

Daarom aan jou de vraag: Wat wil je graag lezen op mijn blog? Heb je een verzoekje? Waar wil je iets over lezen? Wat wil je van me weten? Of wil je juist een video zien over een bepaald onderwerp? Laat het vooral aan me weten. Je mag hieronder reageren, je mag me mailen, maar natuurlijk ook via Instagram een berichtje sturen.

Wil je iets lezen over hardlopen? Over wielrennen? Of juist over mijn verleden met een eetstoornis? Ik ben heel benieuwd. Alvast bedankt!