31 mei 2017 | Favorieten, Geluk

5 x favoriet in mei

Af en toe ontdek ik dingen waar ik heel erg blij van word. Dit kan iets materialistisch zijn, zoals nieuwe hardloopschoenen of een nieuwe tas, maar juist ook kleine geluksmomentjes waar ik dankbaar voor ben. Morgen breekt de maand juni alweer aan en dat betekent dat ik heb nagedacht over mei. Waar ben ik blij van geworden afgelopen maand? In dit artikel lees je mijn vijf favorieten van mei.

1. Polar

IMG_5884

In mei werd ik verrast door een berichtje van Polar. Ik mocht de Polar M430 gaan testen. In mijn review kun je precies lezen wat ik van dit horloge vind. Ik kan zeggen dat ik (tot nu toe) erg enthousiast ben over dit mooie product. De Polar M430 is een stijlvol en comfortabel GPS-hardloophorloge. Het heeft erg veel leuke en interessante functies. Voor het hardlopen biedt het alles wat je nodig hebt en voor mij zelfs meer dan dat. Er zitten vele innovatieve functies aan dit horloge waar je als hardloper veel informatie uit kunt halen. Op deze manier kun je gericht aan jouw doelen werken en inzicht krijgen in jouw prestaties en progressie. Bedankt, Polar!

2. Verhuizing voorbereiden

IMG_6335

Nu het zeker is dat de aankoop van ons eerste huis doorgaat, ben ik iedere dag bezig met de verhuizing. Stiekem heb ik het huis al helemaal ingericht. Vorige week heb ik zelfs een workshop interieurstyling gevolgd samen met vriendinnen. Mijn Pinterest account staat vol met leuke tips en ideeën. Iedere dag maakt het denken aan dit huis mij blij. Ik kan niet wachten om te verhuizen. Eind juni vindt de overdracht van de woning plaats en begin juli gaan we over! Deze week volgt er nog een uitgebreid artikel met meer informatie over ons eerste koophuis.

3. #RunRecoverRepeat

i-tjgNFDW-X3

Op woensdag 3 mei stond er een heel leuk evenement in mijn agenda. Ik was namelijk aanwezig bij het #runrecoverrepeat evenement van Vifit Sport en Runner’s World. Na een uitleg over de nieuwe producten van Vifit mochten we de atletiekbaan op. Daar werd een persoonlijke drone video geschoten tijdens het hardlopen. Tot slot werd bekend gemaakt dat Vifit Sport in samenwerking met Runner’s World een reis naar de New York Marathon organiseert! Ik heb mijn filmpje al opgenomen en mijn inschrijving is verstuurd! Doe jij ook mee?

4. Buiten eten

IMG_6267

De eerste etentjes in onze voor- en achtertuin van dit seizoen zijn een feit. De afgelopen weken hebben we heel wat zonnige en warme dagen gehad. Hierdoor was het heerlijk om buiten te dineren of een BBQ met vrienden of familie te organiseren. Ik kan er zo van genieten om lekker lang buiten te tafelen. Heb jij je eerste BBQ van het seizoen al gehad?

5. Specialized

japke-ambassador-25

In de laatste week van april mocht ik mijn nieuwe racemonster van Specialized ophalen. Daarnaast kreeg ik een heel uitgebreid kledingpakket aangeboden. In mei heb ik de eerste rondjes op deze prachtige fiets mogen maken. Wat ben ik ontzettend dankbaar voor deze samenwerking. Het voelt eigenlijk alsof ik al maanden met deze outfit op de Amira fiets. Wat een fietsplezier heb ik tot nu toe al gehad. Ik ben een gelukkig mens!

Dit waren mijn vijf favorieten van mei. Wat heeft jou blij gemaakt de afgelopen tijd? Word je ook zo blij van het lekkere weer?

De uitgelichte foto en de foto bij punt 5 zijn gemaakt door Leon van Leeuwen – Specialized.
De foto bij punt 3 is gemaakt door Andy Astfalck.