16 jan 2017 | Geluk

10 x geluksmomentjes op Blue Monday

Vandaag is het Blue Monday. Dat betekent dat dit de meest deprimerende dag van het jaar zou moeten zijn. Nu voelde dat voor mij vandaag totaal niet zo. Als het daadwerkelijk de meest deprimerende dag van het jaar is, gaat dit een geweldig jaar worden! Waarom mijn Blue Monday zo fijn was? In dit artikel deel ik mijn 10 geluksmomentjes van vandaag. 

1. Blue Sky Monday

Het was een stralende dag vandaag! Heerlijk. Wat de kleur van de lucht betreft was het zeker een Blue Monday.

2. Wintersport plannen maken

Al een paar dagen ben ik bezig met de aankomende wintersportvakantie. Ik probeer hier en daar wat nieuwe items aan te schaffen. Zo wil ik nog een nieuwe ski helm van Poc en een nieuwe ski jas. Ik word er heel vrolijk van om hier mee bezig te zijn.

3. Dingen van mijn to-do list afstrepen

Moet ik hier iets aan toevoegen? Dit geeft altijd een voldaan gevoel!

4. Vier werkdagen

Deze week hoef ik maar vier dagen te werken en dat betekent na vandaag nog maar drie.

IMG_6678

5. Natuurijs

Omdat het aan het vriezen is momenteel, is er een kans op natuurijs deze week. Ik vind het heerlijk om op natuurijs te schaatsen en alleen het idee al dat dit misschien weer mogelijk is, maakt mij al helemaal gelukkig.

6. Avondeten bedenken

Niet altijd gemakkelijk, maar wel leuk om te doen. Wanneer ik nadenk over mijn avondeten, word ik al snel blij.

7. Aanbiedingen

Dat moment wanneer je door de supermarkt loopt en ziet dat je favoriete producten in de aanbieding zijn: yes, inslaan!

IMG_6682

8. Ontspannen hardlopen met ondergaande zon

Hier hoef ik weinig aan toe te voegen: ultiem genieten.

9. Uitgebreid douchen

Wanneer het zo koud is buiten, vind ik het stiekem heel fijn om lang te douchen. Niet zo heel erg milieubewust, maar soms wel echt een geluk.

10. Weekendplannen

Wanneer ik op maandag mijn weekendplannen aan het smeden ben, kan ik daar heel erg gelukkig van worden. Het is zo fijn dat je ergens naar uit kunt kijken.

Hoe was jouw Blue Monday? Was het echt deprimerend voor jou? Wat waren jouw geluksmomentjes van vandaag? Laat ze me weten in de reacties hieronder. Ik ben benieuwd!