14 aug 2020 | Favorieten

5 x mijn zomer essentials

Het is weer tijd voor een favorieten artikel! Deze keer deel ik mijn zomer essentials met jullie. Wat draag ik graag in de zomer? Welke items zijn favoriet? In dit artikel deel ik het met jullie!

1. Zonnebril

Een tijd geleden bestelde ik een nieuwe zonnebril van een merk dat ik nog niet kende. Quay zag ik bij Cynthia voorbij komen en ze hebben ontzettend toffe modellen en helemaal niet zo duur! Ik heb deze Quay After Hours zonnebril en bevalt goed!

2. Badpak

Ik had nooit verwacht dat ik het dragen van een badpak zo fijn zou vinden. Gek genoeg voelt het veel vrouwelijker dan een bikini. Wel vind ik het fijn om mijn buik ook een beetje bij te kleuren en dan is een bikini dragen ook wel ideaal. Zelf kocht ik mijn badpak bij H&M, waar overigens ook al mijn bikini’s vandaan komen.

3. Team Teva

Gister deelde ik het al in een story, maar ik mocht bij Plutosport een set Teva sandalen uitzoeken. Zelf koos ik voor de zwarte variant en wat zitten ze heerlijk! Ik vind ze echt ideaal op deze warme dagen, want het loopt stiekem toch lekkerder dan mijn slippers. En sneakers vind ik echt te warm op dit moment.

4. E-reader

Begin maart kocht ik mijn allereerste e-reader, de Kobo Clara HD. Vooraf was ik een beetje huiverig. Ik ben zo iemand die boeken lekker nostalgisch vind. Een echt boek vasthouden en in de kast hebben, vind ik gewoon fijn. Toch ben ik helemaal om! Een e-reader is, vooral in de zomer, perfect! Je neemt het makkelijk mee op vakantie of naar het strand en het leest veel fijner in de zon. Afgelopen weken las ik Licht Leven van Nanne van der Leer en ook dat boek is een aanrader!

5. Zomerse sportkleding

Natuurlijk is zomerse hardloop- en fietskleding ook essentieel in de zomer. Voor het hardlopen draag ik vaak korte broekjes van Nike, Adidas of Lululemon. Qua shirts draag ik graag mouwloze shirts, singlets dus, van Nike of Adidas. In principe ben ik qua shirts niet zo kieskeurig. Ik vind het alleen prettig dat het niet een te dikke stof is. Alleen in sportbh hardlopen vind ik echter helemaal niet fijn.

Voor het wielrennen draag ik op dit moment vooral kleding van Rapha. De fietsshirts zijn lekker luchtig en ideaal voor warme dagen in de zomer. Ook zijn de kleuren licht en hierdoor voelen ze minder warm aan. Naast de kleding van Rapha heb ik ook een mouwloos fietsshirtje van Ingeklikt en dat vind ik ook heel erg fijn in de zomer.

Wat zijn jouw zomer essentials? Gebruik je ook een e-reader? En wat draag jij qua sporten graag in de zomer?