30 nov 2018 | Favorieten

5 x favoriet in november

November was niet mijn leukste maand van dit jaar, maar gelukkig waren er toch een aantal lichtpuntjes. Zo vierde ik een heel belangrijk jubileum, had ik een prachtig hardloopevenement op de planning en kreeg ik een nieuwe gadget om te testen. Ben je benieuwd naar mijn favorieten van de afgelopen maand? Lees dan gauw verder. 

1. Blog 2 jaar

In november bestond mijn blog twee jaar. De afgelopen twee jaar zijn voorbijgevlogen, maar tegelijkertijd lijkt het alsof ik al jaren bezig ben met bloggen. Ik kan me niet voorstellen hoe het is zonder blog. Ik vind het nog net zo leuk, misschien nog wel leuker, dan toen ik er net mee begon. In het kader van mijn tweejarig jubileum had ik een leuke winactie georganiseerd. Ik mocht namelijk in samenwerking met Fitbit een Fitbit Versa weggeven. Inmiddels is de winnares gekozen!

2. Zevenheuvelenloop

Voor het eerst in mijn leven deed ik mee met de Zevenheuvelenloop. Dat werd ook een keer tijd! Wat een geweldig evenement is dit. Het was een prachtig parcours en ik heb heerlijk kunnen lopen. Hier kun je een uitgebreid raceverslag lezen over deze dag. Ik finishte uiteindelijk ook nog in een mooie tijd van 1:03.40. Volgend jaar hoop ik hier zeker weer deel te nemen!

3. Nieuwe Fitbit

Tijdens een evenement van Fitbit heb ik de nieuwe Fitbit Charge 3 mogen ontvangen. Deze nieuwste Fitbit is zo mooi! Het bevat heel veel verschillende mooie functies, die ik nog allemaal moet ontdekken. Ik hoop er uiteindelijk een nuttige review over te kunnen maken. Wie heeft er een vraag over deze Charge 3? Dan kan ik het meenemen in mijn review!

4. Nieuwe sportkleding testen

Ik mag best vaak nieuwe kleding testen en dat vind ik echt superleuk! Helaas zitten er weleens items bij die iets minder goed bevallen, maar deze maand had ik vooral veel mooie producten. Niet alleen van Decathlon kreeg ik nieuwe kleding om te proberen, maar ook van Only. Vooral met de tight, die ik kreeg van Only Play, was ik echt blij verrast!

5. Mijn eerste crossloop

Al eerder schreef ik over mijn eerste crossloopje. Wat een gave ervaring was dit, zeg! Het was een mooi rondje en ik kon lekker kapot gaan. Doordat het vanaf de eerste meters al zwaar is, geeft dit een hele andere intensiteit aan je loopje. Ik hoop gauw weer aan de start te staan van een mooie cross. Als iemand tips heeft, hoor ik ze graag!

Dit was mijn maand. Op naar de laatste van 2018! Wat waren jouw favorieten de afgelopen maand?