18 mei 2018 | Favorieten

5 x favorieten op vrijdag

Aangezien ik de afgelopen week leuke events had en een aantal favoriete en fijne momentjes, leek het me leuk dit samen te vatten in een 5 x favorieten op vrijdag artikel. Deze week was ik aanwezig bij een toffe lancering van een nieuwe hardloopschoen van Adidas, leerde ik heel veel nieuwe dingen én deed ik bijna mijn duurste aankoop ooit. Ben je benieuwd wat? Lees dan gauw verder. 

1. SolarBoost Adidas

Op dinsdagavond was ik uitgenodigd voor de officiële lancering van een nieuwe schoen van Adidas, de SolarBoost. Eerlijk gezegd heb ik nog niet heel veel loopervaring op Adidas hardloopschoenen. In het dagelijks leven draag ik niets liever dan Adidas, maar voor het hardlopen ben ik nog zoekende naar een passende schoen. Ik was dus ook heel benieuwd naar deze SolarBoost. Na een opening door het Nuon Solar Team van de TU Delft mochten we de schoen in het echt gaan bewonderen. Daarnaast kregen we een toffe outfit om geheel in stijl te kunnen lopen. Wat een ontzettend gave schoen! Na een rondje van zes kilometer kan ik nog weinig zeggen over de schoen, maar de eerste indruk is heel goed. Bedankt Adidas, voor deze mooie avond in Amsterdam!

2. Women on Wheels

Naast een gaaf event van Adidas was ik afgelopen zondag aanwezig bij het Women on Wheels event in Assen. Dit is een speciaal event georganiseerd door en voor fietsende vrouwen. Helaas kon ik zelf niet meefietsen vanwege rugklachten. Wel woonde ik twee workshops bij: trainingsleer én voeding. Beide workshops waren heel erg interessant. Ik heb weer van alles geleerd over hoe ik zo goed mogelijk kan trainen, maar ook welke producten ik kan kiezen voor, tijdens en na het fietsen.

3. Bijna duurste aankoop ooit

Het zal niet echt mijn duurste aankoop ooit zijn, want dat is zeker weten mijn koopwoning geweest vorig jaar. Toch deed ik de afgelopen week een hele dure aankoop. Ik wil het meer zien als investering, want dan klinkt het iets minder erg. Ik heb een nieuwe auto gekocht. Zoals ik eerder al vertelde was mijn vorige auto total loss gereden in een kettingbotsing. Zonder auto kan ik echt niet leven en ik besloot eens een echte auto te kopen. Met deze Volvo V40 ben ik dus ook echt dolgelukkig. Ik kan niet wachten tot ik er volgende week in kan gaan toeren.

4. Runningtherapie

Gisteren en vandaag volg ik de cursus Runningtherapie. Of ik er wat mee ga doen uiteindelijk en wat ik er precies mee ga doen, weet ik nog niet helemaal. Ik heb wel allerlei leuke ideeën. Runningtherapie is voor mij een ideale combinatie tussen mijn achtergrond als hulpverlener/therapeut en mijn grote passie hardlopen.

5. Runner’s World – Run That Hill

Naast het event van Adidas stond er nog een hardloop gerelateerd evenement in mijn agenda deze week. Ik was namelijk door Runner’s World uitgenodigd voor een event in samenwerking met Craft. Er waren weer veel lieve bekenden aanwezig, waardoor het gegarandeerd gezellig was. We mochten een nieuwe hardloopschoen van Craft testen tijdens een clinic van Thijmen Kupers én we kregen een heerlijk 4-gangen diner voorgeschoteld door Jesse van der Werf. Bedankt Runner’s World, Craft Benelux, Thijmen en Jesse voor de geslaagde avond!

Ben je ook benieuwd naar de SolarBoost schoen van Adidas? En heb je weleens zo’n dure aankoop gedaan? Ik ben benieuwd!

De foto’s zijn gemaakt door Andy Astfalck.