1 apr 2018 | Favorieten

5 x favoriet in maart

De maand maart is ten einde en we zijn begonnen met april. Dat betekent dat de maand van de marathon is aangebroken! Ah, zo spannend! Ik heb de afgelopen maand weer heel veel mooie geluksmomenten verzameld. Daarnaast heb ik een paar hele fijne producten ontdekt, die absoluut favoriet zijn geworden. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

1. Nike Zoom Fly

Bij Run2Day mocht ik nieuwe marathonschoenen komen uitzoeken. Dat kwam echt precies op het juiste moment. Ik had namelijk nog wat lange duurlopen te gaan en ik wilde echt op zoek naar een schoen die bij mijn looptechniek en mijn voeten past. Al gauw bleven er twee hardloopschoenen voor mij over: de Adidas Boston en de Nike Zoom Fly. Ik twijfelde heel erg tussen beide schoenen. De Adidas schoen was erg licht en liep heerlijk. Alsof ik vloog! De Nike schoen was heel anders dan ik gewend ben. Toch liep ik ook heel fijn op de schoen. Na filmbeelden te hebben bekeken, bleek ik op de Nike schoen ook veel stabieler te lopen. Bij het dragen van de Adidas zakte ik best ver naar binnen. Dat was voor mij doorslaggevend. Ik koos de Nike Zoom Fly. Tot nu toe bevalt de schoen goed. Ik heb er nu een halve marathon op gelopen (in Zandvoort) en ook gisteren mijn langste duurloop van 35 kilometer. Dit ging eigenlijk heel goed.

2. Begin van de lente

Wat ben ik blij dat de lente begonnen is. Mijn eerste loopjes zonder handschoenen en een halve marathon in korte mouwen zijn een feit. De eerste keer in een kort broekje is mij nog niet gelukt. Dat komt hopelijk heel snel ook weer. Ik ben daarnaast ook heel blij dat de zomertijd is ingegaan. De dagen zijn weer een stuk langer en het is ’s avonds lekker lang licht. Hier thuis zijn we begonnen aan onze tuinverbouwing. Dat betekent dat alle oude tegels en planten eruit worden gehaald. Vervolgens komt er een heel mooi nieuw terras met grote betontegels én komen er nieuwe planten in moderne plantenbakken. Uiteindelijk komt er ook een fijne loungebank met lekkere kussens. Ik kan niet wachten om daar dit voorjaar én de hele zomer te gaan genieten van het buitenleven.

3. Girlslove2Bloom

Over de lente gesproken: afgelopen woensdag had ik een heel lente-achtig event van Girlslove2Run. In dit artikel schreef ik al uitgebreid over deze vrolijke ochtend. Ik vond het absoluut een favoriet moment van de afgelopen maand.

4. Een sprong in het diepe

De afgelopen maand sprong ik in het diepe. Ik schreef in dit artikel over het nemen van een belangrijk besluit. Ik heb mijn werk als orthopedagoog opgezegd. Momenteel zit ik nog in een afrondende fase. Ik heb ondertussen al heel veel berichten, mailtjes en lieve aanbiedingen gehad. Voor mij is het heel belangrijk om straks in alle rust goed te gaan voelen en ervaren waar ik energie van krijg. Ik wil vooral niet meteen in een nieuw project stappen zonder dat ik goed heb gevoeld of dat iets voor me is of kan zijn. Wordt vervolgd dus!

5. Bietensap

Eindelijk heb ik een bietensap gevonden waar ik heel erg blij van word. Ik heb er al een uitgebreid artikel over geschreven en dit komt deze week hopelijk online. Daarin vertel ik jullie precies welk bietensap ik drink en waarom ik er zo blij van word! Houd mijn blog daarvoor in de gaten.

Hoe was jouw maand maart? Ben je ook zo blij met het intreden van de lente?