30 mrt 2018 | Persoonlijk

Girlslove2Bloom met de nieuwe Asics Sakura

Vandaag is het Goede Vrijdag en dat betekent bloemetjesmarkt in Groningen. Zelf heb ik woensdag de bloemetjes al buiten mogen zetten in Amsterdam. Geheel gekleed in de nieuwe Asics Sakura collectie mochten we genieten van een vrolijke ochtend, georganiseerd door Girslove2Run, Asics, Runnersworld en Bloomon!

Afgelopen woensdagochtend werd ik in alle vroegte verwacht bij de vestiging van Runnersworld in Amstelveen. Gelukkig kon ik bij een vriendinnetje in het centrum van Amsterdam slapen en hoefde ik daardoor ”pas” om 6.00 uit mijn bed. Om 7:00 precies liep ik de Runnersworld binnen.

Asics Sakura

Er waren al veel andere meiden aanwezig en iedereen werd in een toffe outfit van Asics gehesen. Asics lanceert namelijk een nieuwe collectie voor de lente genaamd: Sakura. Sakura is de Japanse benaming voor de periode waarin de Japanse kersenbloesem in bloei staat. Dit is vaak in de maanden maart, april en mei. De Sakura is een absolute trekpleister in Japan, want het geeft prachtige beelden. Indien je benieuwd bent hoe dat eruit ziet, moet je het eens googelen. Je zult zien wat ik bedoel. Geïnspireerd op de Sakura heeft Asics een hele gave collectie gemaakt.

Wij ontvingen woensdag de Gel-Nimbus 20 uit deze Asics Sakura collectie, een hele fijne capri en een luchtige tanktop. Na uitleg over de nieuwe lijn en de Gel-Nimbus 20 van Asics Sakura moest er natuurlijk gelopen worden. Deze schoenen en kleding mochten we gaan testen door een klein rondje te maken richting ons volgende onderdeel.

Na een kwartiertje hardlopen kwamen bij Zest Your Life aan in Amstelveen. Hier stond voor ons een prachtig gedekte tafel en een heerlijk ontbijt klaar. Wauw! Ik ben nog steeds onder de indruk. We mochten onze mooie hardloopschoenen even uitdoen en gaan genieten van een heerlijk ontbijtje. Op tafel stonden ook al mooie bloemen van Bloomon klaar.

Bloomon

We genoten van heerlijke acai bowls met fruit en granola en in het doosje voor ons zaten vers gebakken pannenkoeken. Verder was er nog een ruime keus aan heerlijk belegde broodjes. Al met al was het teveel om op te krijgen! Het was echt heerlijk. Na het ontbijt was ik benieuwd wat de volgende activiteit zou zijn. Al snel kwamen de dames van Bloomon iets vertellen. Met de prachtige bloemen op tafel gingen we namelijk een flower crown maken. Wat een verrassend leuke activiteit! Gelukkig was het niet moeilijk om te doen en juist heel gezellig. Iedereen had uiteindelijk een prachtige bloemenkrans in het haar en daar moesten natuurlijk de nodige foto’s van worden gemaakt.

Uiteindelijk werden we nog verwend met een prachtige bos bloemen van Bloomon en een Rituals setje uit, hoe kan het ook anders, de Sakura lijn. Wat een ontzettend leuke ochtend was dit! Hoewel ik het opstaan een beetje zwaar vond, was het dat zeker waard. Ik voelde me de hele dag vrolijk door dit kleurige en bloemige begin van de dag.

Heel erg bedankt, Girlslove2Run, Runnersworld, Asics én Bloomon voor het organiseren van dit gave event. En natuurlijk ook nog even een shout out naar Joyce voor de prachtige foto’s.