Trainingsdagboek #2 – Road to London

Trainingsdagboek #2 – Road to London

Op zondag 22 april loop ik, in samenwerking met TUI Sports, de marathon van Londen. In de serie ‘Road to London’ deel ik mijn trainingen en voorbereidingen met jullie. In deze tweede aflevering vertel ik meer over voeding, doe ik een grote eiwitrepen test en vraag ik mezelf af of ik een blessure heb.

 

4 Comments

 1. Petra
  februari 26, 2018 / 10:56 am

  Super leuke video! En super fijn dat je laat zien wat je nu eet na een training! Ik ben sinds kort begonnen met trainen voor halve marathon en vind het soms lastig wanneer ik wel of niet iets moet nemen omdat ik soms idee heb dat ik te snel iets neem als je bijv niet een super lange training heb gedaan.. En ik hoop voor je dat je knie gewoon stopt met zeuren!

 2. Dilek
  februari 26, 2018 / 11:31 pm

  Hoi Japke! Zo had graag jouw energie willen hebben:-) ik ben aan het voor de halve marathon in Istanbul 8 april nog ff te gaan. Heb jij intervallen gericht op een halve marathon?
  En loop jij met muziek tijdens het lopen? Alvast bedankt voor je reactie!

 3. februari 27, 2018 / 3:09 pm

  Mooie vlogs maak je!
  Vervelend van je blessure. Het ziet eruit dat je de ‘felbegeerde’ runner’s knee hebt ☹️ Heb ik ook vaak last van gehad. Maar door 1 oefening van de fysio (squatten met weerstandsband om de knieën) een paar keer in de week doen, ben ik de blessure voor.
  Veel succes gewenst!

 4. februari 27, 2018 / 10:11 pm

  Wow, je bent echt goed bezig Japke!

  Hahaha, kijk haar dan genieten van die chocolade-bar, heerlijk! :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?