28 feb 2018 | Favorieten

5 x favoriet in februari

De maand februari is alweer bijna ten einde. Wat gaat de tijd snel! Ik heb deze maand weer heel veel mooie geluksmomenten verzameld. Daarnaast heb ik een paar hele fijne producten ontdekt, die absoluut favoriet zijn geworden. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

1. Head ski’s

De eerste week van februari was ik nog in het prachtige Zwitserland. Ik genoot daar van een weekje wintersport samen met mijn familie. Voorafgaand aan mijn vakantie had ik nieuwe ski’s gekocht en die kon ik natuurlijk uitgebreid gaan testen. Ik ben er zo ontzettend blij mee! Eerder had ik ze al eens gehuurd, zodat ik kon kijken of ze bij me pasten. Ik heb uiteindelijk de Head Worldcup Rebels iGSR 2018 aangeschaft.

2. Olympische Spelen

Een absoluut hoogtepunt van de afgelopen maand waren voor mij de Olympische Spelen. Doordat het eens in de vier jaar is, wordt het zo bijzonder en speciaal, maar óh ik zou het ieder jaar wel willen zien! Iedere dag keek ik naar het schaatsen, shorttrack en een aantal onderdelen op de piste. Heerlijk om ook die voor- en nabeschouwing te beluisteren en na te genieten van de medailles, die de sporters winnen. De mooiste? Alle medailles zijn prachtig, maar ik vond die van Suzanne en Kjeld wel echt geweldig!

3. Nieuwe hardloopkleding

De afgelopen maand ben ik heel erg verwend door verschillende bedrijven. Ik ontving van drie verschillende merken nieuwe hardloopkleding. Zo gaaf! Allereerst kreeg ik een pakketje van Röhnisch. Daarin zaten twee shape tights en dit mooie shirt. Van New Balance ontving ik (geheel onaangekondigd) een heel groot pakket met hardloopkleding: t-shirts, longsleeves, een short, een lange tight, een hemdje en de nieuwe Fresh Foam hardloopschoenen. Tot slot kreeg ik bij een event van Adidas een grote sporttas met daarin een heel gaaf setje kleding én nieuwe hardloopschoenen. Ik heb genoeg kleding (en schoenen) om de komende maanden te gaan testen!

4. Verjaardag

Yes! Op woensdag 14 februari werd ik 27 jaar. In dit artikel schreef ik al wat mijn plannen zijn als 27-jarige. De hele dag genoot ik van visite, gezelligheid, taart, wijn en lekker eten. Altijd een hoogtepuntje in de maand februari!

5. Fotoshoot Run2Day

Op een koude woensdagmiddag in februari stond er een fotoshoot voor de zomercollectie van Run2Day gepland. De temperatuur lag beneden het vriespunt, maar ik mocht met enkel een sportbh en een shortje aan poseren. Met nog drie andere modellen renden we voor de camera heen en weer. Er werden ontzettend mooie foto’s gemaakt. Hoe koud het ook was, ik vond het heel leuk om te doen! Voor mij was dit zeker een favoriet moment in de maand februari. De komende periode ben ik dus te zien in het Run2Day magazine en/of in de Run2Day winkels.

Dit waren mijn vijf favorieten van februari. Wat was bij jou favoriet de afgelopen maand? Heb je ook zo genoten van de Olympische Spelen?

De uitgelichte foto is gemaakt door Jordy Hindriks.