20 nov 2017 | Persoonlijk

Blog verjaardag: één jaar + winactie

Precies een jaar geleden, op 20 november 2016, ging www.japkejanneke.nl online! Dat is eigenlijk wel een reden voor een klein feestje. In dit artikel wil ik eigenlijk vooral jullie als lezers in het zonnetje zetten. Daarom heb ik in het kader van deze blog verjaardag een winactie bedacht. 

Vorige week blikte ik al even terug op de meest gelezen artikelen van het afgelopen jaar. Dat lees je hier. Gisteren vertelde ik ook nog wat ik heb geleerd van één jaar bloggen. Ik ben zo blij dat ik die stap heb gezet om te beginnen met japkejanneke.nl. En ik ben zeker nog lang niet uitgeschreven op deze blog. Het komende jaar kunnen jullie dus gewoon weer leuke hardloop- en fietsartikelen verwachten. Daarnaast zal ik doorgaan met het schrijven van persoonlijke artikelen. Ik zal blijven delen over mijn ervaringen met het hebben en herstellen van een eetstoornis. Verder blijf ik schrijven over werk, studie en zelfvertrouwen.

Wat ik in dit artikel eigenlijk vooral wil zeggen is: bedankt! Ik wil alle lezers en volgers bedanken voor het lezen en volgen. Ik wil jullie bedanken voor de leuke en lieve berichtjes, die ik regelmatig krijg. Zonder jullie zou het veel minder leuk zijn om te blijven schrijven. Want uiteindelijk wil ik natuurlijk graag dat mijn blog gelezen wordt en dat ik anderen mag inspireren en motiveren.

Winactie

In het kader van deze blog verjaardag wil ik ook graag iets aan jullie teruggeven en daarom heb ik een winactie bedacht. Je kunt namelijk kans maken op een heel leuk pakket. Daarin heb ik wat leuke én lekkere sportproducten samengevoegd. Zo bevat het bijvoorbeeld voeding voor tijdens en na het sporten, maar ook producten om je spieren goed te verzorgen. Wil je kans maken op dit pakket? Dat kan op verschillende manieren.

Je kunt meedoen door hieronder in een reactie te laten weten wat jou tot nu toe het meest is bijgebleven van mijn blog of Instagram. Heb je bijvoorbeeld iets bijzonders geleerd door een bepaald artikel? Aan welke tip heb je veel gehad? Is er een specifiek artikel dat je heel nuttig of belangrijk vond? Ik ben dus gewoon benieuwd naar waar jij veel aan hebt gehad of wat jou is bijgebleven. Je kunt ook meedoen door te reageren onder de Instagrampost of het Facebookbericht, behorend bij dit artikel. Uit alle reacties kies ik, volgende week maandag (27 november), een winnaar.

Wil jij meedoen met mijn winactie? Laat hieronder jouw reactie achter. Ik ben benieuwd!

De foto is gemaakt door Andy Astfalck.