30 jun 2017 | Geluk, Reizen

Mijn vakantie (+ winactie)

Ciao! Vandaag begint een weekje vakantie voor mij. Vannacht rijd ik namelijk samen met twee lieve vriendinnetjes naar het Gardameer in Italië. Wat betekent dit voor mijn blog? Wat gebeurt er met onze verhuizing? En hoe ga ik het doen met hardlopen? Je leest het in dit artikel. Aan het eind van het artikel vind je ook nog een leuke winactie, dus lees gauw verder!

Mijn eerste vakantie van deze zomer gaat vannacht beginnen en ik kan niet wachten. Na alle drukte ben ik echt toe aan een weekje zonnen, urenlang kletsen, pizza’s eten, wijntjes drinken en vooral niet teveel moeten. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ik heb besloten om ook een weekje offline te zijn op mijn blog. De aankomende week staan er even geen nieuwe artikelen online. Wel kun je me natuurlijk lekker blijven volgen via Instagram waar ik jullie helemaal zal meenemen in mijn vakantie. Er volgen daar genoeg jaloersmakende vakantiekiekjes. Natuurlijk had ik er voor kunnen kiezen om artikelen vooruit te schrijven. Daar kies ik tijdens mijn vakantie in augustus namelijk wel voor. Tijdens die vakantie zullen gewoon op de afgesproken dagen (maandag, woensdag, vrijdag en zondag) nieuwe artikelen online staan. Voor deze komende week is het me niet gelukt om het vooruit schrijven er bij te doen. Naast mijn andere werk, de gewone artikelen, de verhuizing en het hardlopen kon ik niet extra tijd vrijmaken om artikelen te schrijven. Ik kies dus voor een weekje offline zijn op mijn blog! Hopelijk begrijpen jullie dit. Natuurlijk kom ik terug met een hele dosis frisse en nieuwe inspiratie!

Verder gaat het klussen en verhuizen gewoon door wanneer ik in Italië zit. Ik heb het natuurlijk goed bekeken door even een weekje weg te gaan, maar dit vind ik ook wel lastig. Ik vind het moeilijk om dingen uit handen te geven en nu moet ik dit toch echt een week gaan doen. Mijn vriend zal het klussen (met vrienden en familie) gewoon doorzetten en wellicht is het huis al bijna af als ik terug kom! Dat zou ideaal zijn.

Tot slot is mijn trainingsschema voor Berlijn en New York aangepast op mijn vakantie. Dit betekent dat niets moet en alles mag. Rob heeft ervoor gezorgd dat ik een aantal keren kan en mag lopen, maar dat het vooral niet veel hoeft te zijn. De vakantie staat in het teken van ontspanning en dat is wel zo prettig. Het eerst volgende artikel dat online zal komen, na mijn vakantie, is op maandag 10 juli. Dit zal een Road to Berlin & NYC zijn! Jullie kunnen dus meteen lezen hoe het gaat met mijn trainingen.

Winactie

Om ervoor te zorgen dat dit artikel ook nog een beetje leuk is voor jullie, heb ik een winactie die alles te maken heeft met mijn vakantiebestemming (Italië), namelijk pizza! Je kunt tot en met maandag 3 juli (dat is dus niet zolang) kans maken op twee kaartjes voor Europa’s eerste pizzarun in Amsterdam!

Het 5 kilometer lange pizzaparcours is de droom van elke pizzalover. Terwijl jij, op zaterdag 8 juli, in je pizza-outfit door het Amsterdamse bos rent, waan je jezelf in pizzaland. Rennend tussen slingerende tomaten en enorme kazen krijg je, geheel in stijl, naast water ook de nodige pizzapunten toegeworpen. Naast het hardlopen is er ook een uitgebreid festivalterrein met foodtrucks te vinden. Daar worden de meest bijzondere pizza’s gebakken. Dit gehele evenement wordt georganiseerd door Magioni.

Lijkt het je wat? Reageer dan onder dit artikel. Vertel me in een reactie waarom je deel zou willen nemen aan deze bijzondere pizzarun en vooral met wie. Op maandag 3 juli kies ik een winnaar, die twee toegangskaartjes ontvangt!

Ciao! Het volgende artikel lees je op maandag 10 juli! Tot dan.