Mijn vakantie (+ winactie)

Mijn vakantie (+ winactie)

Ciao! Vandaag begint een weekje vakantie voor mij. Vannacht rijd ik namelijk samen met twee lieve vriendinnetjes naar het Gardameer in Italië. Wat betekent dit voor mijn blog? Wat gebeurt er met onze verhuizing? En hoe ga ik het doen met hardlopen? Je leest het in dit artikel. Aan het eind van het artikel vind je ook nog een leuke winactie, dus lees gauw verder!

Mijn eerste vakantie van deze zomer gaat vannacht beginnen en ik kan niet wachten. Na alle drukte ben ik echt toe aan een weekje zonnen, urenlang kletsen, pizza’s eten, wijntjes drinken en vooral niet teveel moeten. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ik heb besloten om ook een weekje offline te zijn op mijn blog. De aankomende week staan er even geen nieuwe artikelen online. Wel kun je me natuurlijk lekker blijven volgen via Instagram waar ik jullie helemaal zal meenemen in mijn vakantie. Er volgen daar genoeg jaloersmakende vakantiekiekjes. Natuurlijk had ik er voor kunnen kiezen om artikelen vooruit te schrijven. Daar kies ik tijdens mijn vakantie in augustus namelijk wel voor. Tijdens die vakantie zullen gewoon op de afgesproken dagen (maandag, woensdag, vrijdag en zondag) nieuwe artikelen online staan. Voor deze komende week is het me niet gelukt om het vooruit schrijven er bij te doen. Naast mijn andere werk, de gewone artikelen, de verhuizing en het hardlopen kon ik niet extra tijd vrijmaken om artikelen te schrijven. Ik kies dus voor een weekje offline zijn op mijn blog! Hopelijk begrijpen jullie dit. Natuurlijk kom ik terug met een hele dosis frisse en nieuwe inspiratie!

Verder gaat het klussen en verhuizen gewoon door wanneer ik in Italië zit. Ik heb het natuurlijk goed bekeken door even een weekje weg te gaan, maar dit vind ik ook wel lastig. Ik vind het moeilijk om dingen uit handen te geven en nu moet ik dit toch echt een week gaan doen. Mijn vriend zal het klussen (met vrienden en familie) gewoon doorzetten en wellicht is het huis al bijna af als ik terug kom! Dat zou ideaal zijn.

Tot slot is mijn trainingsschema voor Berlijn en New York aangepast op mijn vakantie. Dit betekent dat niets moet en alles mag. Rob heeft ervoor gezorgd dat ik een aantal keren kan en mag lopen, maar dat het vooral niet veel hoeft te zijn. De vakantie staat in het teken van ontspanning en dat is wel zo prettig. Het eerst volgende artikel dat online zal komen, na mijn vakantie, is op maandag 10 juli. Dit zal een Road to Berlin & NYC zijn! Jullie kunnen dus meteen lezen hoe het gaat met mijn trainingen.

Winactie

Om ervoor te zorgen dat dit artikel ook nog een beetje leuk is voor jullie, heb ik een winactie die alles te maken heeft met mijn vakantiebestemming (Italië), namelijk pizza! Je kunt tot en met maandag 3 juli (dat is dus niet zolang) kans maken op twee kaartjes voor Europa’s eerste pizzarun in Amsterdam!

Het 5 kilometer lange pizzaparcours is de droom van elke pizzalover. Terwijl jij, op zaterdag 8 juli, in je pizza-outfit door het Amsterdamse bos rent, waan je jezelf in pizzaland. Rennend tussen slingerende tomaten en enorme kazen krijg je, geheel in stijl, naast water ook de nodige pizzapunten toegeworpen. Naast het hardlopen is er ook een uitgebreid festivalterrein met foodtrucks te vinden. Daar worden de meest bijzondere pizza’s gebakken. Dit gehele evenement wordt georganiseerd door Magioni.

Lijkt het je wat? Reageer dan onder dit artikel. Vertel me in een reactie waarom je deel zou willen nemen aan deze bijzondere pizzarun en vooral met wie. Op maandag 3 juli kies ik een winnaar, die twee toegangskaartjes ontvangt!

Ciao! Het volgende artikel lees je op maandag 10 juli! Tot dan.

13 Reacties

 1. Maartje
  juni 30, 2017 / 9:29 am

  Ik zou wel graag willen winnen om het nichtje van mijn vriend mee te nemen. We houden samen ontzettend veel van rennen en natuurlijk ook van PIZZAAAAAA 🍕🍕! We hebben helaas nog geen een keer samen een evenement run gedaan dus dit zou een hele mooie eerste zijn!

 2. Kristina
  juni 30, 2017 / 9:43 am

  Ik zou heel graag deel willen nemen met mijn zusje dienik door mijn eerst halve marathon ook geïnspireerd heb om te gaan hardlopen. Er zou geen leuker eerste evenement voor haar zijn en bovendien houden we natuurlijk ontzettend van pizza! <3 Ik zelf werk als basispsycholoog en zou vanwege de drukte die er de laatste tijd heerst zo'n leuke run goed kunnen gebruiken om te ontspannen :)

  • juli 3, 2017 / 7:21 pm

   Hi Kristina!
   Wat leuk dat je mee wilt doen! Als je nog steeds wilt en kunt, zou ik jou graag de toegangskaartjes willen geven aan jou en je zusje. Wil je mij een mailtje sturen? Mag naar info@japkejanneke.nl! Dan stuur ik je de kaartjes per mail!

 3. Hanneke
  juni 30, 2017 / 12:39 pm

  Fijne vakantie!
  Ik zou heel graag de pizzarun tickets willen winnen: het is echt een loopje waar ik m’n BF mee zou willen verrassen (hij is nog niet zo’n hardloper) 🍕+❤️= 🤗

 4. Willeke van Dalfzen
  juni 30, 2017 / 1:33 pm

  Super leuke winactie! Dat zou ik graag met mijn dochter doen! Na een vervelend voorjaar met 13 dagen ziekenhuis ivm geknapte blindedarm is ze weer helemaal terug. Het was eveb aanpoten om de gemiste lessen op school in te halen, en op sportief gebied had ze ook flink ingeleverd. Maar toch 4EM in Zwolle zelfs 8 minuten sneller gelopen dan vorig jaar! Daar ben ik echt wel trots op!

 5. Iris de Ruiter
  juni 30, 2017 / 6:19 pm

  Wat een leuke winactie! Ik zou m’n zus meenemen. Ze is heeft 2x mee gedaan aan een wedstrijd en vind het geweldig (ik zelf ook🤗) en het lijkt me een leuk zussen uitje👭 Heel veel plezier in Italië en succes met het trainen voor de marathons!

 6. juni 30, 2017 / 7:27 pm

  Wat een leuke winactie! Ik zou hem graag lopen met mijn 15-jarige nichtje! Vorig jaar hebben we samen haar eerste 5km wedstrijd gelopen (trotse tante hier) en ik zou het heel tof vinden om nu weer met haar te mogen lopen. Daarnaast is ze gewoon heel erg gek op pizza, dus deze run past enorm goed bij haar! En zo hou ik mijn imago als coole, jonge tante een beetje hoog (want we schelen maar 12 jaar)!

 7. juli 1, 2017 / 8:23 am

  Ten eerste wil ik super graag mee doen omdat ik enoooorm veel van pizza houd😍 Ik wil mee doen met een vriendin van mij omdat we af en toe samen een wedstrijd lopen, echter was de laatste die we samen zouden lopen een paar weken terug gecancelled, dus we hebben nog wat in te halen. Daarnaast houden we allebei extreem veel van eten dus dit is echt de perfecte combi en past precies bij ons!

 8. juli 2, 2017 / 6:12 pm

  Ohh leuk zeg! Ik zou graag mee doen! Ik heb een half jaar in Italie gestuurd en het was zo leuk! Ik mis de cultuir, de gezelligheid maar vooral al het lekkere eten. Ik zou graag met mee willen doen samen met mijn kamergenootje! Fijne vakantie nog in Italie!

 9. Hanna
  juli 3, 2017 / 10:19 am

  Ik ben nu 8 weken aan het trainen voor mijn eerste 10 km. De pizzarun zou een super leuke eerste wedstrijd zijn! :) en nu ik verhuisd ben woon ik er ook nog eens dichtbij dus dat zou helemaal top zijn!

 10. Marlou Remeeus
  juli 3, 2017 / 11:02 am

  Wat een gave actie!
  Ik zou hem samen met mijn hardloop buddy sanne willen lopen! We zijn allebei fanatieke hardlopers en zouden het leuk vinden om deze bijzondere run samen te lopen, gewoon voor de lol en natuurlijk omdat de magioni pizza’s super lekker zijn en wij onwijs veel van pizza’s houden 😍😍
  Fijne vakantie nog en hopelijk tot zaterdag!

 11. Anne-Marie van Dijk
  juli 3, 2017 / 11:10 am

  Ik zou heeeel graag mee willen doen met mijn lieve en leukste tante! We love pizza and we love to run! Mijn tante heeft een poosje terug een hele marathon gelopen en ik ben zo trots op haar! Dit zou een leuk iets zijn om samen te doen!
  Misschien tot zaterdag! Doeidoeii

 12. juli 3, 2017 / 4:52 pm

  Ten eerste wil ik super graag mee doen omdat ik enoooorm veel van pizza houd😍 Ik wil mee doen met een vriendin van mij omdat we af en toe samen een wedstrijd lopen, echter was de laatste die we samen zouden lopen een paar weken terug gecancelled, dus we hebben nog wat in te halen. Daarnaast houden we allebei extreem veel van eten dus dit is echt de perfecte combi en past precies bij ons!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?