28 jun 2017 | Favorieten, Geluk

5 x favoriet in juni

Af en toe ontdek ik dingen waar ik heel erg blij van word. Dit kan iets materialistisch zijn, zoals nieuwe hardloopschoenen of een nieuwe tas, maar juist ook kleine geluksmomentjes waar ik dankbaar voor ben. Morgen breekt de maand juli alweer aan en dat betekent dat ik heb nagedacht over juni. Waar ben ik blij van geworden afgelopen maand? In dit artikel lees je mijn vijf favorieten van juni.

1. JapkeJanneke.nl naar New York!

Ja, dit staat natuurlijk op nummer één deze maand. Waarschijnlijk is het je niet ontgaan. In samenwerking met Vifit Sport en Runner’s World mag ik op 5 november, samen met team Robert en team Susan, aan de start staan van de TCS New York City Marathon. Ik vind het zo gaaf dat dit absoluut bij mijn geluksmomentjes van de afgelopen maand behoort. Naast dat ik heel blij ben met de deelname, vind ik het ook ontzettend leuk dat ik zulke lieve en sportieve mensen heb mogen ontmoeten. Niet alleen mijn eigen team is supertof, maar ook de deelnemers van team Susan en de gehele crew van Runner’s World en Vifit Sport, die ik heb mogen ontmoeten, zijn heel aardig. Erg leuk om dit avontuur samen aan te gaan.

2. Garmin Forerunner 935

Afgelopen week schreef ik een review van de Garmin Forerunner 935. In dit artikel heb ik heel uitgebreid beschreven wat mijn eerste indruk is van dit GPS sporthorloge. En die eerste indruk was top. Ik ben al helemaal verknocht aan dit sporthorloge. Ik heb het eigenlijk constant om en ik merk dat ik er veel aan heb. Niet alleen tijdens het sporten, maar ook in het herstel tussendoor vind ik het prettig om sommige gegevens te bekijken. Een favoriet dus!

IMG_8571

3. Grootgrondbezitter

Sinds afgelopen maandag heb ik een huis. Nee, niet langer een huurhuis, maar echt een koophuis. Als je me op Instagram volgt, heb je waarschijnlijk al heel wat beelden voorbij zien komen. Ik was té enthousiast om het niet te delen. Natuurlijk volgen er de komende tijd leuke updates over ons huis en ook zal ik mijn interieur af en toe in een artikel terug laten komen. Ik vind het zo leuk om daar mee bezig te zijn. Mijn Pinterest borden staan vol met leuke ideeën en tips. Maar ik heb mezelf (en mijn vriend) beloofd om me nog even in te houden. Ik heb al gauw de neiging om van alles aan te schaffen, nog voordat we daadwerkelijk verhuisd zijn. Dat is natuurlijk helemaal niet handig. Het betekent extra veel verhuizen en ik loop daarmee ook nog eens het risico dat iets niet past of toch niet zo leuk staat. Eerst maar even verven en verhuizen en daarna komt de rest van het interieur wel!

4. Bicycling

Dit vind ik zo gaaf! Sinds ik door Runner’s World werd uitgenodigd voor het #RunRecoverRepeat event in Hilversum ben ik op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Bicycling. Bicycling is een nieuw tijdschrift, van de makers van Runner’s World. Dit nieuwe wielertijdschrift bevat tal van mooie interviews, tips voor toffe tochten, trainingstips voor op de fiets en reviews van de nieuwste racefietsen. Voor mij is zo’n nieuw wielertijdschrift echt een geluksmomentje. Ik was ook heel erg enthousiast toen ik de eerste uitgave van Bicycling op mijn deurmat zag liggen. Bedankt, Bicycling! Ik heb er met heel veel plezier in gelezen en ik ben benieuwd naar het volgende nummer.

5. Vakantieplannen

Tot slot zijn mijn vakantieplannen natuurlijk favoriet deze maand. Iedere keer dat ik bedenk dat ik over een paar dagen met mijn kont in een luie stoel zit aan het Gardameer, maakt mijn hart een sprongetje. Naast dat ik gewoon dol ben op Italië en op dit tweede thuis, ben ik heel dankbaar en blij dat ik met twee lieve vriendinnetjes vakantie ga vieren. We gaan heel veel bijkletsen, wijntjes drinken, pizza’s eten en genieten van de zon. Natuurlijk zal ik jullie een kijkje geven in mijn vakantie. Meer over deze vakantie lees je in het artikel van vrijdag. In datzelfde artikel vind je een heel toffe winactie. Dit heeft alles te maken met mijn vakantiebestemming. To be continued…

Dit waren mijn vijf favorieten van juni. Wat heeft jou blij gemaakt de afgelopen tijd? Wat zijn jouw vakantieplannen? Laat het me hieronder weten in de comments!

De uitgelichte foto is gemaakt door Andy Astfalck.