30 nov 2016 | Favorieten, Geluk

Mijn verlanglijstje

De heerlijke avondjes zijn bijna aangebroken. De drukste, duurste en meest gezellige maand van het jaar staat voor de deur. Zelf vier ik altijd traditiegetrouw Sinterklaas met mijn familie. Wij kopen dan cadeaus voor elkaar en schrijven er een gedicht bij. Kerst vieren wij niet met cadeaus, maar die dagen breng ik wel bij mijn (schoon)familie door met heel veel lekker eten. Hoewel wij met Sinterklaas gewoon aan kleinigheidjes doen, vind ik het wel leuk om een december wishlist op te stellen.

Er zijn een aantal dingen die ik mijzelf deze maand cadeau zou willen doen en wellicht schuiven de overgebleven items door naar mijn verjaardag, op 14 februari. Ik vind het altijd lastig wanneer mensen mij vragen wat ik graag zou willen hebben voor mijn verjaardag of voor Sinterklaas. Dit is dus tegelijkertijd een goede oefening om eens een verlanglijstje op te stellen. Echter is deze verlanglijst wel echt iets om te verlangen of flink voor te sparen, want er zitten ook dure en grote cadeaus tussen.

1. Hardloopschoenen

lunarglide-8-shield-hardloopschoen-damesMijn favoriete schoen is er nu ook in mijn favoriete kleur. Dat is een match made in heaven, toch? Ik verwacht dat ik deze Nikes niet heel erg lang kan weerstaan en ik ze dus zeer binnenkort ga aanschaffen. To be continued.

2. Sport-bh

pro-classic-swoosh-sport-bh-met-ondersteuningIk vind de sport-bh´s van Nike niet alleen heel erg fijn zitten, ze zijn ook nog eens prachtig om te zien. Deze variant vind ik heel gaaf, zeker vanwege de gouden elementen.

3. Boek

master-your-mindsetHet boek Master your mindset heb ik nu een aantal keren voorbij zien komen. De reviews zijn erg positief en ik ben nieuwsgierig geworden. Ik lees graag psychologische boeken die je aan het denken zetten, maar waar ook praktische stappen in benoemd worden.

4. Hangstoel

egg_chair_00003285_12_sb_online_store_1cocoon

Ik zit eigenlijk al heel erg lang te kijken naar zo´n mooie hangstoel voor in ons huis. Linksboven is de Eggchair van de Sissy-Boy en deze vind ik qua uitstraling heel erg mooi. Echter is deze zonder standaard, die wij wel nodig zullen hebben, vanwege het oude huis waarin we nu wonen. Hangen aan het plafond gaat in onze huidige woning namelijk niet lukken. Er was ook een mooie te koop bij de Xenos, rechtsboven, maar deze vond ik qua kleur iets minder. Ik heb de stoel wel al even getest in de winkel en hij zit, mede vanwege de kussens, heerlijk!

5. Lightbox

lightbox-mintDeze lightbox zag ik bij een nieuw geopende winkel in Groningen. De winkel heet Little Lovely Living en verkoopt allerlei leuke lichtproducten en interieurartikelen. Hoewel een lightbox al een behoorlijke tijd populair is, vind ik het nog steeds leuk om te zien en zou ik graag zo´n mintgroene variant in mijn interieur willen.

Nu ik zo bezig ben, kan ik nog heel veel andere leuke wensen bedenken. Zo zit ik al een langere tijd aan een Fitbit te denken, zoals deze of deze. Of een nieuw horloge van Michael Kors. Daar ga ik zelf de komende tijd voor sparen. Hebben jullie ook een verlanglijstje gemaakt? Wat staat er zoal op? Laat het me weten in de comments hieronder!