27 nov 2016 | Favorieten, Geluk

5 x favoriet in november

Af en toe ontdek je dingen waar je heel erg blij van wordt. Dit kan iets materialistisch zijn, zoals nieuwe hardloopschoenen of een nieuwe tas, maar juist ook kleine geluksmomentjes waar je dankbaar voor bent. Elke maand deel ik in ‘5 x favoriet’ waar ik de afgelopen tijd blij van ben geworden. 

1. Herfstig hardloopweer

img_32271

Soms heb je van die dagen dat het prachtig hardloopweer is. Ik heb dan al heel snel last van rusteloze benen. Ik moet en zal dan naar buiten en een rondje rennen. De afgelopen tijd was het niet altijd zo mooi, maar des te meer kan ik dan genieten van een stralende dag. Afgelopen week had ik geluk! Ik had mijn lange duurloop heel goed getimed. Deze viel namelijk precies op de dag met het beste weer van de week: zon, blauwe lucht en lekker fris (maar niet te koud). Genieten met de hoofdletter G!

2. Jogha tights

img_30181

Begin november heb ik mijn eerste broeken van Jogha binnengekregen. Deze tights vond ik er altijd al mooi uitzien qua prints en vormgeving, maar nooit eerder had ik er één aan gehad. Tot nu toe heb ik een aantal keer in de broeken hardgelopen en ik ben blij verrast. Ik had niet verwacht dat ze konden tippen aan mijn Nike tights, maar ze komen zeker heel erg dicht in de buurt. De brede band rondom de heupen vind ik heel prettig. Deze band zit ook iets hoger dan een standaard hardloopbroek, namelijk vlak onder de navel. Er zit een koord in de brede band en boven de billen zit een vakje met ritssluiting. En tot slot (het belangrijkste wat mij betreft bij een loopbroek): hij zakt niet af!

3. Lunchen in het plantsoen

img_3052

Inmiddels woon ik een jaar samen met mijn vriend in een schipperswoning aan het Noorderplantsoen in Groningen. Een prachtig plekje waar we dagelijks heel dankbaar voor zijn. De laatste tijd ga ik steeds vaker een hapje eten bij ‘Zondag’. Dit restaurantje zit nu ook circa een jaar gevestigd in het park. Het is de ideale plek voor koffie met gebak of een lunch. Je kunt buiten in het zonnetje zitten, maar ook binnen zijn er fijne zitplaatsen waarbij je zicht hebt door het park. Toen ik er vorige week ging lunchen met mijn moeder en mijn schoonzusje was de kaart net vernieuwd. Ik koos voor een salade met onder andere rode biet, champignons en pompoen. Dit was verrukkelijk, een absolute favoriet!

4. Protein Crackers van Body&Fit

img_6957

Afgelopen maand mocht ik een bestelling plaatsen bij de Body&Fit. Heel eerlijk gezegd ben ik nog niet zo bekend met deze webwinkel. Qua voeding koop ik namelijk het liefst alles bij de supermarkt om de hoek. Toch mocht ik kennismaken met deze webshop en ik keek mijn ogen uit. Wat kun je ongelooflijk veel verschillende reepjes, poeders en shakes bestellen! Om maar gewoon van alles wat te proberen, bestelde ik een hele doos. Ik heb nog niet zoveel kunnen proberen tot nu toe, maar de Protein Crackers zijn inmiddels op! Deze ga ik absoluut opnieuw bestellen.
De crackers waren dus al op voordat ik er een foto van kon maken, oeps.

5. ChickStart Event

img_6940

Al een langere tijd geleden las ik op www.2WMN.nl dat Martine, samen met Nienke, bezig was met het organiseren van een speciaal evenement voor vrouwen, ChickStart. Na lang twijfelen besloot ik toch een kaart te kopen voor het evenement en het te zien als een soort investering in mezelf. De hele middag stond in het teken van het bereiken van je dromen, het leren kennen van je talenten en hoe je hiermee in je kracht kunt komen. Er was keuze uit verschillende inspirerende workshops. Zo heb ik een workshop Purpose & Passion gevolgd waarin je leerde ontdekken wat je doel is en hoe je dit zou kunnen bereiken. In de tweede workshop lag de nadruk op talenten. Al met al een hele inspirerende en motiverende dag. Martine en Nienke, bedankt!