30 mei 2022 | Dagboek

Mijn week: een clinic organiseren en weekendje weg zonder Len

Het was een drukke, maar leuke week! Zo heb ik veel content gemaakt voor meerdere samenwerkingen, organiseerde ik in samenwerking met HiPRO een toffe clinic in de buurt van Utrecht en ging ik met Kai voor het eerst een nachtje weg zonder Len.

Maandag

Op maandag werkt Kai vanuit huis en kunnen we daardoor Len vaak samen wegbrengen naar de opvang. Wel zo gezellig! Dat sluiten we dan graag af met een goede koffie bij Cleeff op het terras voordat we beide aan het werk gaan. Ik schreef dit artikel en moest aan de slag met content voor meerdere campagnes. Al om 11.15 zat ik aan mijn lunch, want vanwege een onderzoek in het ziekenhuis mocht ik een aantal uren niet eten. Gelukkig ging het onderzoek goed en bleek alles er heel perfect uit te zien van binnen! ’s Avonds maakte ik wraps met falafel en plofte ik lekker op de bank.

Dinsdag

Op dinsdag moest ik wederom aan de slag met het maken van content. De komende tijd staan er meerdere campagnes op de planning. Helaas lijkt dat soms allemaal net tegelijk te komen. Bedrijven willen volgens mij graag voor de zomer nog bepaalde dingen uitlichten en daardoor is het voor mij even heel druk. Ik vind het helemaal niet fijn om zoveel gesponsorde content achterelkaar te hebben en zou het veel liever wat meer verspreiden over het jaar, maar dat kan helaas niet altijd. Excuses dus als er op Instagram even wat meer gesponsorde berichten voorbijkomen. Het is nou eenmaal mijn werk en naast alle ‘gratis’ content die ik aanbied, heb ik ook dit soort samenwerkingen nodig om te blijven doen wat ik doe. Ik kies mijn partners heel zorgvuldig uit en werk alleen met merken en producten waar ik écht enthousiast en tevreden over ben. Over het algemeen heb ik een aantal vaste partners voor een heel jaar (of al meerdere jaren), zoals bijvoorbeeld Garmin, HiPRO, Thule en Emma.

Aan het eind van de dag ging ik koffie drinken met een vriendinnetje. Omdat het ook mijn ‘mamadag’ was, nam ik Len gezellig mee.

Woensdag

Vandaag bracht ik Len een extra dag naar de opvang, want ik organiseerde samen met HiPRO een clinic vanaf ‘Buiten in de Kuil’ nabij Utrecht. Hier ligt een mooi mountainbike parcours waar we gebruik van konden maken. Een tijd geleden kon je via mijn Instagram en via dat van HiPRO deelname aan deze clinic winnen. Om 11.00 waren alle deelnemers aanwezig en begon ik met een kort welkom en mijn inspiratie verhaal. Zo vertelde ik over hoe ik ben begonnen met sporten en waar ik nu sta. Ook was er gelegenheid om vragen te stellen. Na deze sessie stond er een heerlijke lunch voor ons klaar. Na de lunch stapten we op de mountainbikes om over het parcours te fietsen. Zo leuk! Na afloop zag ik alleen maar blije gezichten. Het was een heel geslaagde dag!

Toen ik thuiskwam, haalde ik meteen Len van de opvang en was het tijd voor een borrel. We bestelden een lekkere pizza van Nolita en genoten van een relaxte avond.

Donderdag

Hemelvaartsdag! Ik had eigenlijk geen plannen gemaakt. Kai ging een hele dag fietsen met een vriend en dat betekende dat ik samen met Len zou zijn. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet echt mijn dag had. Gelukkig had ik aan het eind van de dag afgesproken met een vriendinnetje om te gaan wandelen op de hei bij Bussum. Len ging gezellig mee in de draagzak.

Vrijdag

Voor veel mensen was dit een vrije dag, maar ik moest nog zoveel content schieten. Dat werd even doorwerken! Aan het eind van de middag pakte ik onze tassen in en we zaten al vroeg aan het avondeten. Na 19.00 stapten we namelijk in de auto richting Friesland. Ik had een nachtje weg geboekt voor Kai en mij. Len zou bij mijn ouders gaan logeren. We sliepen daar eerst een nachtje met z’n drieën.

Zaterdag

Al om 7.00 zaten Kai en ik in de auto onderweg naar Harlingen. Ik had de snelle boot van 8.15 geboekt om naar Terschelling te gaan. Helemaal niet erg om zo vroeg op te staan, want zo hadden we zoveel mogelijk aan ons weekendje samen. Om 9.00 kwamen we al aan op Terschelling en meteen liepen we door naar Pura Vida voor goede koffie en een heerlijk gezond ontbijtje. Dit tentje werd door velen van jullie getipt (en ja het was heerlijk, want we zijn er in twee dagen tijd vier keer geweest: ontbijt, twee keer lunch en een keer diner). Daarna haalden we onze gehuurde fietsen op en reden we naar het hotel. Ik boekte een suite in Paal8. Dit hotel staat aan het strand. Heerlijk!

Na het inchecken verkenden we het eiland verder op de fiets. Ik was er al een paar keer geweest, maar het blijft toch ontzettend leuk om naar een waddeneiland te gaan. Via het groene strand en winkeltjes in West, fietsten we verder naar Midsland. Hier stopten we voor een lekkere lunch in de zon en vervolgens fietsten we weer door.

Uiteindelijk kwamen we bij de ingang van de Boschplaat uit, maar dit wilden we op zondag gaan bezoeken. Het was tijd voor een drankje in de zon bij het Heartbreak Hotel. Daarna fietsten we met hele harde tegenwind (!) terug naar ons hotel. Ik was gesloopt! Het was inmiddels ook bewolkt geworden en met een boek ploften we gezellig binnen bij strandtent West aan Zee neer voor een borrel met bitterballen. Voor ons etentjes ’s avonds hadden we zelfs nog tijd om een bezoekje te brengen aan het Turks Stoombad in het hotel.

Om 19.30 had ik gereserveerd bij restaurant Onder de Pannen in Midsland. Aanrader! Vooraf nam ik de steak tartare. Als hoofdgerecht ging ik voor zalmfilet en het toetje was een gingerbread met vanille. Echt goed eten!

Zondag

Heerlijk wakker worden en niet meteen een luier verschonen of fles hoeven geven. Dat voelt als een luxe! Om half 9 gingen we naar het restaurant voor een lekker ontbijt: croissantjes, eieren, fruit en koffie. Zo lekker! Daarna stapten we weer op onze fiets. We reden naar de Boschplaat om daar een kijkje te nemen. Vervolgens fietsten we door naar Midsland voor een vroege lunch. Via het hotel namen we een mooie route naar strandtent De Walvis. Hier hadden we tijd om nog even een tijdje te zitten met een boek en een lekker drankje.

De rest van de middag verbleven we dan ook in West. We leverden de fietsen in, want inmiddels had ik zere billen van het zitten op dat zadel. Aan het eind van de middag kozen we ervoor om een vroeg diner te eten bij Pura Vida. Ik ging voor de lamsburger met zoete aardappelwedges. Echt heel goed! Na afloop haalden we nog een softijsje en wachtten we op de boot terug naar Harlingen. Het was een heel geslaagd weekendje weg met z’n tweeën. Ondanks dat Len een heel makkelijk jongetje is, merk ik toch dat je dit soort tijd samen wel nodig hebt om weer op te laden.

In Harlingen stonden mijn ouders met Len te wachten en reden we met z’n drieën terug naar Haarlem. Nu is het maandagochtend. Len is weer bij de opvang, ik werk vandaag een dagje en vanavond ga ik lekker uiteten met een vriendin. Ik blijf dus nog even lekker in de etentjes, haha! Komende week wordt ook weer een hele leuke, want vanaf vrijdag hebben wij familieweekend. Dit betekent een aantal nachtjes kamperen in Drenthe. Voor het eerst gaat Len bij ons in de tent slapen! Zoveel zin in! Een fijne week, lieve lezers.