28 apr 2021 | Favorieten

Favorieten van april 2021

Stop de tijd! Hoe kan het dat we al bijna in de maand mei zijn aangekomen? April was in ieder geval een mooie maand tot nu toe. Ik deel alvast wat favorieten van april met jullie!

Nachtjes weg in eigen land

In april ging ik twee keer een nachtje weg in eigen land. De eerste keer was een bezoekje aan de stad Den Bosch met Pasen. We boekten een kamer bij Hotel Julien vlakbij het station (zelf betaald) en ik was helemaal enthousiast. Wat een prachtig hotel en mooi concept. Vooral het ontbijt was heerlijk, maar ook de locatie is perfect als je een weekendje de stad wilt verkennen.

Vorige week werd ik uitgenodigd door hotel Banks Mansion in Amsterdam om daar te komen slapen. We kregen een luxe suite met uitzicht op de Herengracht! Ik mocht ook een overnachting weggeven en deze week ga ik daarvan de winnaar bekend maken. Je kunt dus nog meedoen!

Bij gebrek aan weekendjes weg en vakanties in het buitenland is zo’n nachtje in eigen land wel heel fijn. Toch hopen mijn vriend en ik (op een veilige manier!) begin juni naar het huis in Italië te kunnen rijden. Van daaruit werken en wonen kan volgens mij best op een veilige manier, omdat in dit berg dorpje we veel minder mensen tegenkomen dan hier in Haarlem. Laten we hopen dat we met de huidige vaccinatiestrategie en maatregelen snel minder druk op de zorg zien en weer wat mogelijk is.

Favoriete hardloopschoen

Deze maand heb ik heel veel gebruik gemaakt van de Ultraboost van Adidas. Hoewel dit niet altijd mijn favoriete schoen is geweest, loop ik er op dit moment echt heel lekker op! Andere favorieten van mij zijn de Pegasus van Nike, die hier ook in de aanbieding zijn. Tot slot loop ik de laatste tijd ook nog heel graag op schoenen van Hoka!

Favoriete hardloopitem

Nu de zon zich vaker laat zien en de temperatuur ook langzaamaan wat stijgt, verandert mijn hardloopoutfit ook. Zelf ben ik ontzettend blij met dit korte hardloopbroekje mét vakje op bovenbeen! Het is een short van Adidas en mijn telefoon blijft hierin echt perfect zitten. Het vakje is niet te groot, maar ook zeker niet te klein. Een andere optie is een kort broekje van Lululemon. Ook hier zit een vakje in, maar daar past de iPhone net niet lekker in helaas. Dat probleem heb ik met deze van Adidas niet.

Favoriete gerecht

Onlangs kreeg ik de nieuwe wraps van No Fairytales toegestuurd. Deze tortilla’s zijn deels gemaakt van groente. Ideaal, want hierdoor krijg je net even wat meer groente binnen. Ik probeerde de spinazie wraps en deze heb ik gemaakt met hummus, gebakken champignons en paprika, geitenkaas, avocado, walnoten en rucola. Goedgekeurd!

Favoriete dag

Wat heb ik gisteren genoten van Koningsdag! De zon was zo’n cadeautje. Ik begon de dag met een oranje tompouce op het dakterras en een hele fijne wandeling met een vriendin in de duinen. Volgens mij was dit de enige plek rondom Haarlem waar het een beetje rustig was. In de middag zijn we heel even in de stad gaan kijken, maar daar bleek het helaas veel te druk. We zijn snel terug naar ons fijne dakterras gegaan om daar in alle rust te borrelen met lekker veel hapjes. Natuurlijk sloten we de dag af met frietjes en de The Streamers vanaf de bank. Toch hoop ik dat we volgend jaar wel weer met een gerust hart met een grote groep vrienden in de drukte kunnen staan.

Helaas heb ik na het zien van alle beelden op het nieuws toch een naar gevoel aan deze dag overgehouden. Ik maak me ontzettend zorgen over de situatie, maar lijk hierin steeds meer in de minderheid te zijn. Jammer! Houd nog even vol mensen, want we zijn er bijna.

Dit waren mijn favorieten van april! Had jij ook een fijne maand?