12 apr 2021 | Dagboek

Mijn week #14

Deze week stond in het teken van sneeuw, hagel én een paar korte hardlooprondjes. Ook was ik wederom een weekendje weg, maar deze keer bij mijn ouders. Van vrijdag tot en met zondag verbleef ik in Friesland.

Maandag

We werden wakker in Hotel Julien in Den Bosch. Er stond een heerlijk ontbijtje voor ons klaar met warme croissantjes, vers fruit én heerlijke yoghurt met granola. Hotelontbijtjes zijn toch geweldig? Vervolgens besloten we nog een rondje door de stad te gaan wandelen voor het uitchecken. Echter bleek een waterig zonnetje af te wisselen met flinke sneeuw- en hagelbuien; niet echt lekker wandelweer. Dus we stapten al snel in de auto richting familie in Arnhem. Daar genoten we van een heerlijke paaslunch en gezelligheid. Toen we ’s avonds thuis kwamen had ik zin om nog heel even iets sportiefs te doen. Gezien het weer leek binnen fietsen me het meest fijn. Het werd een halfuurtje op de Tacx.

Dinsdag

Dit is echt zo’n dinsdag met een maandaggevoel. De hele dag was ik in de war. Ik had een aantal afspraken en werkte weer aan mijn online programma. Heb je interesse om in de volgende ronde mee te doen? Schrijf je dan alvast in voor de interesselijst. Ook in de volgende ronde heb ik maar een beperkt aantal plekken!

Verder had ik een leuk telefonisch interview voor de Grazia waar ik dus binnenkort in sta! Volgens mij is het een heel mooi artikel geworden. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

Woensdag

Woensdag werkte ik in de ochtend vanuit huis, maar ’s middags had ik een afspraak buitenhuis voor Vrouwen die Fietsen. We waren bezig met een tof event, maar dit moet helaas door corona toch nog uitgesteld worden. Hopelijk kunnen we in juli echt iets heel leuks organiseren!

Donderdag

Het was een bijzonder mooie dag! Ik had niet zoveel werk te doen dus ik genoot van wat extra vrije tijd. Na een lunch to go met een vriendin in de zon begon ik aan een grote schoonmaak in huis. Heerlijk om dat weer af te hebben. ’s Avonds kwam er gezellig een vriendinnetje eten.

Vrijdag

Weekend! Ik begon met een heerlijk duurloopje in de zon. Daarna had ik zo’n zin in tosti’s dus ik haalde wat lekkere ingrediënten om die vervolgens te gaan maken tijdens de lunch. Heerlijk! Na de lunch pakte ik mijn spullen voor een weekend Friesland. Onderweg stopte ik nog even kort bij een vriendinnetje om bij te kletsen. Aan het eind van de middag arriveerde ik bij mijn ouders.

Zaterdag

Heerlijk om even ergens anders te zijn dan thuis. In deze tijd mis ik het echt om even weg te kunnen. Dat heb ik soms zo nodig! Ik begin de dag met een klein rondje hardlopen in de zon. ’s Middags ga ik bij een vriendin langs die ik al heel lang niet had gezien vanwege corona. Zo fijn om even bij te kletsen.

Zondag

Ook op zondag loop ik een klein rondje hard. Na zes kilometer heb ik genoeg van de harde en koude wind. Maar het is geen straf om snel naar binnen te gaan, want mijn ouders hebben een nieuwe pup opgehaald. Zo lief! Ik heb me de hele zondag goed vermaakt. Na het avondeten stapte ik weer in de auto onderweg naar Haarlem.

Nu is het weer maandag en heb ik last van lichte opstartproblemen. Benieuwd wat deze week ons weer gaat brengen! Fijne week!