26 apr 2021 | Dagboek

Mijn week #16

Zon, zon en nog eens zon! Hier kan ik wel aan wennen. Als de temperatuur nog ietsje omhoog zou gaan, is dat helemaal perfect. Mijn week was eigenlijk heel fijn en ik deel dan ook graag wat ik heb gedaan.

Maandag

De week begon ik met het schrijven van mijn weekupdate. Daarna trok ik meteen mijn loopschoenen aan voor een klein rondje in de zon. Heerlijk! ’s Middags had ik een belangrijke afspraak en daarna werkte ik nog wat aan mijn online programma. De eerste groep is bijna klaar!

Dinsdag

Vandaag ging ik aan de slag met het maken van een video voor Vrouwen die Fietsen. Daarvoor moest ik mijn fietskleding aantrekken en besloot ik meteen ook maar een rondje te gaan fietsen. Ik was er immers toch al helemaal klaar voor én het was heerlijk weer. Ik kon zelfs zonder beenstukken op pad. Genieten!

Woensdag

Woensdag schoot ik content voor nieuwe campagnes. Het is altijd maar afwachten of ik een beetje ‘mijn dag’ heb wat dat betreft. Soms voel ik het niet helemaal en ben ik daardoor ook niet tevreden met de gemaakte foto’s of video’s. Gelukkig zat ik er deze keer lekker in en ging het redelijk snel. In de middag had ik tijd om alles te bewerken en op te sturen. Verder deed ik rustig aan, want ik had een rustdag. Wel vond ik het fijn om even een wandeling in de zon te maken.

Donderdag

Het was niet echt mijn dag. Naast wat werk besteedde ik vooral mijn tijd aan het opruimen van ons huis. Daarnaast kwam er een bestelling van Karwei binnen. De pot muurverf die ik bestelde was echter helemaal uitelkaar geknald. Vermoedelijk hebben de postbezorgers er iets te hard mee gegooid. Gelukkig zat er een zak omheen, maar ook die was gescheurd. Ik besloot de verf op vrijdagochtend meteen te ruilen. Donderdagavond hadden mijn vriend en ik een gezamenlijke afspraak en verder begonnen we aan de serie The Serpent op Netflix. Aanrader!

Vrijdag

Ik voelde me gelukkig een stuk beter! Al om 9.00 stond ik bij de Karwei mijn muurverf te ruilen. Daarna was ik helemaal in de mood om dingen op te ruimen en schoon te maken. Zo waste ik de ramen en bracht ik oud papier weg. Er kwam gezellig een vriendinnetje lunchen (in de zon op ons dakterras!) en daarna pakte ik mijn tas in. Ik was, samen met mijn vriend, uitgenodigd om te komen slapen bij Banks Mansion in Amsterdam. Dit mooie hotel ligt aan de Herengracht en heeft nu een speciaal fietsarrangement. We besloten dan ook op de fiets te gaan. Het was slechts 25 kilometer, maar toch leuk om zo op een mini avontuur te zijn.

Eenmaal in Amsterdam wandelden we door de Pijp en langs het Rijksmuseum. Rond een uur of 18.00 werd er een kaasplankje op onze kamer gebracht en daar genoten we van met dit uitzicht op de grachten. We bestelden vervolgens burgers bij de Biertuin en maakten daarna nog een fijne avondwandeling door de stille straten van het centrum van Amsterdam.

Zaterdag

Na een ontbijtje checkten we alvast uit en wandelden we weer door het rustige Amsterdam. Ik vind het heerlijk om op dit soort momenten rond te lopen. We haalden een koffie en bananenbroodje bij Pluk in de 9straatjes. Rond de middag hadden we twee winkelafspraken en lunchten we met een belegd broodje in de zon. Rond 15.00 liepen we terug naar het hotel om ons om te kleden en op de fiets terug naar Haarlem te gaan. Het was een heel geslaagd nachtje weg!

Zondag

Ik begon de dag met een klein hardlooprondje om de week af te sluiten. Daarna was het tijd voor de wekelijkse schoonmaak en een lekkere lunch. ’s Middags wandelde ik met een vriendin door de duinen en genoten we van een heerlijk drankje in de zon. Toen ik terug naar huis fietste bedacht ik me om nog even op het dakterras te gaan chillen. Ondanks dat het maar 10 graden was, voelde het als 30! Zo lekker om daar uit de wind, en in de zon, te kunnen zitten. ’s Avonds at ik alleen en maakte ik de nieuwe spinaziewraps van No Fairytales. Ik belegde ze met hummus, gebakken kastanjechampignons en paprika, geitenkaas, cherrytomaatjes, walnoten, avocado en rucola. Heerlijk!

Dit was ‘m weer! Deze week voelt nu al gek, omdat het morgen koningsdag is en ik dus een extra vrije dag heb. Er komen vrienden langs. Verder ben ik ook komend weekend uitgenodigd om een nachtje te komen slapen in een hotel. Daarover lees je volgende week meer. Fijne week!