3 mei 2021 | Dagboek

Mijn week #17

Het voelde als een gekke week, maar dat komt waarschijnlijk door die extra vrije dag op 27 april. Wat hadden we een geluk met het heerlijke weer! Naast Koningsdag genoot ik ook heel erg van afgelopen weekend, omdat ik weer wat leuke dingen op de planning had. Ik neem je mee in mijn week!

Maandag

De week begon ik met een klein rondje hardlopen door Bloemendaal. Het was heerlijk weer! Toen ik thuiskwam, was er een heel lekker pakketje voor me bezorgd. Voor een samenwerking met Oot Granola ontving ik een pakket met zes verschillende smaken granola. Ik ben echt dol op verse en knapperige granola in mijn ontbijtje ’s ochtends dus dit kwam heel goed van pas. Dit is trouwens geen onderdeel van de samenwerking, maar ik ben gewoon echt heel erg enthousiast over hun heerlijke smaken. Echt een aanrader, want het is glutenvrij en bevat geen toegevoegde suikers.

Dinsdag

Koningsdag! Ik had me heel erg verheugd op deze vrije dag. De weersvoorspelling was super en ik had oranje tompoucen bij de bakker gehaald. Dit zijn voor mij al genoeg redenen om me erop te verheugen. In de ochtend kwam gezellig een vriendin langs. We genoten van een tompouce op ons dakterras en maakten daarna een fijne wandeling door de duinen. In de middag heb ik eigenlijk vooral in de zon gezeten, heel veel lekkere borrelhapjes gesnackt en wandelden we nog even door Haarlem. Daar was het toch wel erg druk, dus we zijn snel terug naar huis gegaan. Daar sloten we deze dag af met frietjes en een kroket. Dit is wat mij betreft het perfecte Koningsdag diner.

Woensdag

De zon bleef volop schijnen! Gelukkig had ik woensdag in de middag tijd voor een rondje op mijn racefiets. Eindelijk zag ik de prachtige bollenvelden. Verder was ik druk met het maken van een Reels voor Vrouwen die Fietsen en werkte ik de inhoud van mijn mailbox weg.

Donderdag

Wat een druilerige dag! In de ochtend had ik een belangrijke afspraak en in de middag trok ik, na al die buien, toch even mijn hardloopschoenen aan. En wat denk je? Er kwam gewoon een zonnetje bij! Heerlijk.

Vrijdag

In de ochtend had ik nog tijd voor een klein rondje loslopen. Na dertig minuten was ik weer thuis. Lekker! Daarna pakte ik mijn tas in, want ik was weer uitgenodigd door een hotel in Amsterdam voor een verblijf. Dit keer met een heerlijk diner en ontbijt erbij. Ik had er heel veel zin in! Eerst ging ik nog langs een vriendinnetje, die in het centrum woont. We wilden eigenlijk een lunch op het terras doen, maar gezien het weer leek bestellen ons toch een beter plan. We bestelden American Pancakes met blauwe bessen. Heerlijk! Daarna zijn we nog langs wat winkels geweest. Ik vind het toch wel heel fijn dat dit weer kan zonder afspraak.

Rond 16:00 checkte in in het hotel. Samen met mijn vriend mocht ik slapen in het Doubletree by Hilton. Wat een heerlijk verblijf was dit! Op mijn Instagram heb je alles kunnen volgen.

Zaterdag

Na een heerlijk, veel te uitgebreid, ontbijt checkten we uit en zijn we gaan winkelen in Amsterdam. Op sommige plekken werd het druk. We hebben toen maar de rust opgezocht. Natuurlijk ploften we ook twee keer neer op een terras in de zon. Zo fijn! Het voelde bijna weer als normaal. Pas rond 18.00 waren we terug in Haarlem.

Zondag

Na de ‘rustdag’ van gisteren had ik zin in een rondje hardlopen. Ik besloot om langs het Spaarne te gaan lopen. Dit is één van mijn favoriete routes hier in de buurt. Daarna sprong ik snel onder de douche, want mijn volgende terrasafspraak stond gepland. Om 12.00 had ik een lunch gepland met een vriendinnetje op het strand bij Ubuntu Beach. Zo leuk! Gelukkig kwam het zonnetje er ook uitgebreid bij.

’s Middags deed ik vooral wat klusjes in huis: schoonmaken, opruimen, wasjes draaien en eindelijk onze IXXI boven de eettafel hangen. Deze had ik al twee maanden geleden gekocht, maar ik had steeds geen zin om er aan te beginnen. Het leek me zo ingewikkeld! Nu moest het er toch maar eens van komen. Ik ben zo blij met het resultaat!

En nu is de eerste week van mei alweer ingegaan! De komende week staat vol met foto- en videoshoots, dus ik duim dat het weer een beetje oké gaat zijn. Fijne week!