19 apr 2021 | Dagboek

Mijn week #15

Dankzij het heerlijke zonnetje heb ik deze week wat vaker de fiets gepakt en ben ik meerdere keren op het strand geweest. Zo fijn! Ook hebben we een aantal klusjes in huis afgemaakt en is er een begin gemaakt aan onze tuin. Ik neem je weer mee in mijn afgelopen week!

Maandag

Maandag was niet een hele goede dag. Ik voelde me niet fit en spendeerde de meeste tijd van de dag op de bank. In de ochtend was het nog wel te doen en kon ik zelfs nog hardlopen, maar daarna stortte ik vrij snel in. Zulke dagen heb je er ook tussen zitten!

Dinsdag

Deze dag begon ik een stuk beter. Zo maakte ik een ‘rode’ groene smoothie met blauwe bessen, banaan en flink veel spinazie. Ik had echt even een vitamineboost nodig! ’s Middags besloot ik van het zonnetje te gaan genieten op de fiets. Wat is het toch heerlijk om zo dichtbij de duinen en het strand te wonen. Zo is zelfs een klein rondje fietsen al genieten.

Woensdag

In de ochtend schreef ik een artikel over de Boston Marathon van twee jaar geleden. Met tranen in mijn ogen keek ik mijn eigen marathonvlog terug. Wat was het mooi! Vervolgens liep ik even de stad in voor een shopafspraak. Na afloop kwam ik langs een nieuwe vestiging van Oscar, een heerlijke bakker hier in Haarlem. De croissantjes zagen er zo lekker uit en kon ik echt niet laten liggen. De rest van de middag werkte ik wat ideeën uit en na het avondeten stond er nog een gezellige zoom met vriendinnen gepland. Toch fijn om elkaar in deze tijd te blijven spreken.

Donderdag

Ik begon de dag met een rondje hardlopen langs het Spaarne. Dit is één van mijn favoriete routes hier in de buurt. Na het hardlopen maakte ik een pantosti en had ik in de middag afspraken voor Vrouwen die Fietsen.

Vrijdag

Wat een weertje! Ook vandaag besloot ik op de fiets te stappen en een lekker rondje te gaan maken door de duinen en langs het strand. Dit gaat me nooit vervelen! Aan het eind van de dag had ik afgesproken met een vriendin in Amsterdam. We bestelden eten bij Loetje en genoten daarna nog van een wandelingetje langs de grachten. Natuurlijk haalden we een ijsje bij IJscuypje. Die ijsjes mis ik wel nu ik in Haarlem woon!

Zaterdag

Weer zo’n geweldige dag! Ik word helemaal blij van dit voorjaarszonnetje. Vroeg in de ochtend wandelde ik naar de stad, omdat ik iets terug moest brengen naar een winkel. Daarna besloot ik een halfuurtje te gaan rennen. Rond de lunch had ik afgesproken met twee vriendinnen om lekker naar het strand te fietsen, met een omweg door de duinen. Al met al was het een hele tocht op de stadsfiets, maar wel heel erg genieten!

Zondag

Mijn favoriete dag van de afgelopen week. Toen ik wakker werd, zette ik al snel de Mission Marathon in Hamburg aan. Zo heerlijk om sport te kijken op zondag. Daarna begonnen mijn vriend en ik aan wat klusjes in en rond het huis. Eindelijk ruimden we de tuin op. We wilden onze tuintafel heel graag weg doen, zodat er meer ruimte is voor wat gezellige stoeltjes, een buitenkleed en een nieuw likje verf op de buitenmuren. Dit gaan we volgend weekend verder oppakken. Het begin is er!

Na een lekkere lunch in de zon op ons dakterras trokken we onze fietskleding aan en reden we door de duinen naar het strand. Bij Tijn in Zandvoort ploften we uit de wind, in de zon neer met een koud drankje. Genieten! Ik had hier de hele middag wel kunnen blijven zitten. Natuurlijk deed ik dat niet. Ik sloot de dag af met een nieuwe verslaving, deze pure chocolade ballen van Lindt én met de nieuwste aflevering van Red Light (aanrader!).

Komende week komen er gelukkig meer zonnige dagen aan, want ik kan hier zeker wel aan wennen! Een fijne week!