VLOG: BOSTON MARATHON 2019

VLOG: BOSTON MARATHON 2019

Je kunt het bijna niet hebben gemist. Van vrijdag 12 april tot en met dinsdag 16 april was ik met TUI Sports* in Boston om daar de marathon te gaan lopen. Alles rondom deze marathon heb ik proberen vast te leggen. In deze vlog laat ik zien hoe mijn dagen in Boston zijn geweest, inclusief beelden van de marathon! 

*Deze reis heb ik gekregen.

1 Reactie

 1. Johannes van Velden
  april 21, 2019 / 1:46 pm

  Heel leuk berichtje/vlog van de Boston-Mara, wat is de PR nu geworden?
  Verleden jaar wird de Mar op/via het Internet uitgezonden, tot nu toe niets gevonden – jammer.
  Toch net de PR-tijd gevonden 3:15u gefeliciteerd, voor dit harde parcours.
  Ex-mara-loper Johannes (verslagen door meneer Arthrose)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?