29 mrt 2021 | Dagboek, Onderzoek

Mijn week #12

De afgelopen week ging ik weer shoppen. Twee keer kocht ik kleding én een keer ging ik shoppen voor ons interieur. Ik vond eindelijk nieuwe eetkamerstoelen. Verder stond de week in het teken van rustig aan doen met sport, wandelingen en een aantal tegenslagen in ons huis.

Maandag

De dag begon ik heel wat productiever dan dat ik vandaag ben. Al om half 9 stond ik buiten voor een duurloopje van een uur door Bloemendaal en Overveen. Daarna ging onze badkamerverbouwing verder en nestelde ik me boven achter het bureau voor werk. Ik schreef het e-book voor mijn online programma af. Op maandagmiddag stond mijn eerste shopafspraak bij een kledingwinkel gepland. Eindelijk kocht ik weer nieuwe items! Aan het eind van de middag deed ik boodschappen voor de hele week en plofte ik uitgeput op de bank. Deze weken merk ik dat ik iets meer vermoeid ben. Toe aan vakantie misschien?

Dinsdag

In de ochtend werkte ik aan een campagne die iets langer duurde dan ik had verwacht. Daarna kon ik lunchen en gaan hardlopen. Heerlijk! Aan het eind van de dag ging ik richting Amsterdam om bij een vriendin te gaan eten. We maakten een heerlijke verse pasta met heel veel groente.

Woensdag

Rustdag vandaag! Na een online meeting had ik tijd om even een wandeling in de zon te maken. Onderweg haalde ik een koffie en ook kocht ik een mooi bosje tulpen voor in huis. Dit lenteweer vroeg erom! Aan het eind van de dag wandelde ik met mijn vriend langs het Wed. Toen we terug naar huis fietsten, kwamen we langs Luciano’s in Overveen. Deze ijssalon heeft heerlijk ijs én hij was open! We gingen voor ons eerste ijsje van het seizoen. Ik koos voor yoghurt en hazelnoot.

Donderdag

Dit was niet mijn dag. Qua werk had ik het rustig en dat zorgde ervoor dat ik er niet productiever op werd. Ik kreeg werkelijk NIETS uit mijn handen. Er zit dan maar één ding op: me eraan overgeven en lekker naar buiten gaan. Gelukkig scheen de zon en ik koos ervoor om op mijn racefiets te stappen. Na ruim 30 kilometer kwam ik voldaan thuis.

Vrijdag

Op vrijdagochtend liep ik eerst een klein rondje hard. Daarna stapte ik in de auto richting Zaandam, want ik had een winkelafspraak bij Loods5! We hebben nieuwe eetkamerstoelen nodig, maar in deze tijd is dat lastig aan te schaffen. Je wilt toch weten of ze goed zitten. Nu had ik de kans om ze even te testen in de winkel én ik ben geslaagd. Online bestelde ik zes mooie stoffen stoelen met zwarte poten. Zo benieuwd hoe dit zal staan!

’s Avonds reed ik naar Amsterdam om te gaan eten bij een andere vriendin. We kozen ervoor om wat te bestellen. Ik ging voor de vegaburger met zoete aardappelfriet. De beste combinatie!

Zaterdag

Wat een dag! Gelukkig begon het goed met een hardlooptraining in de duinen samen met mijn vriend. We liepen voor het eerst echt samen. Omdat hij net begonnen is met hardlopen, wisselden we twee minuten rennen af met twee minuten wandelen. Al met al kwamen we op vijf kilometer uit. Niet gek!

Helaas hebben we al een tijd last van wat problemen met onze afvoer in het huis. Inmiddels is er al een aantal keer iemand langsgeweest en nu blijkt het allemaal nog erger te zijn dan verwacht. Heel erg balen. En als klap op de vuurpijl stopte onze vaatwasser ermee. Dit wordt even met de hand afwassen de komende tijd.

Gelukkig kon ik aan het eind van de dag nog even mijn gedachten verzetten door een fijne wandeling te maken met een vriendin. We kozen ervoor om af te spreken bij de Bussumerheide. Dit is een van mijn favoriete plekken om lekker te gaan wandelen. Je kunt er ook heerlijke koffie en lekkers halen na afloop.

Zondag

Zondag was fijn. Samen met mijn vriend ging ik naar Den Haag, want daar had ik een winkelafspraak voor ons gemaakt bij Arket. Omdat we Den Haag zo’n fijne stad vinden, wandelden we eerst nog even rond. We haalden koffie bij The Bookstor Cafe (aanrader!). Vooral de dadeltaart ging er heel goed in! Na het winkelen haalden we ook nog een sapje en een lekkere lunch en reden we terug naar Haarlem. Aan het eind van de dag besloot ik toch nog een klein hardlooprondje te maken. Ik moest namelijk nog even mais halen bij de supermarkt en ik had geen zin om te gaan wandelen. Met een kleine omweg haalde ik de boodschappen en konden we vervolgens aan tafel.

Hoe was jouw week? Ben je ook zo toe aan vakantie?