14 dec 2020 | Dagboek

Dagboek: fotoshoot & nieuwe bank

Afgelopen week had ik een leuke fotoshoot in Schoorl en kregen we eindelijk onze nieuwe bank. Ben je benieuwd wat ik nog meer heb gedaan? Je leest het in dit artikel!

Maandag

Op maandag dacht ik een lange lijst met to-do’s te hebben, maar uiteindelijk viel dat best mee. Ik werkte lekker door en bleek veel sneller klaar dan verwacht. Vervolgens wilde ik graag hardlopen, maar ik moest eerst wachten tot onze bank (eindelijk!) geleverd zou worden. Wat is ‘ie mooi! We zijn er heel erg blij mee. Daarna kon ik tevreden een rondje gaan hardlopen.

Na het avondeten stapte ik in de auto op weg naar Schoorl. Dinsdag en woensdag moest ik daar namelijk aanwezig zijn voor een shoot van de nieuwe wintercollectie (2021/2022) van AGU.

Dinsdag

Om 7:00 ging mijn wekker in het Fletcher hotel in Schoorl. Na een hotelontbijtje in het restaurant, stapten we op de fiets voor een eerste ochtend shooten. Ik was blij dat we de wintercollectie gingen schieten, want wat was het koud! Gelukkig konden we na een paar uurtjes even opwarmen met koffie in het restaurant van het hotel.

De dag vloog voorbij en voor we het wisten stond het grootste deel erop. Al om 16.00 waren we klaar en trok ik mijn hardloopschoenen aan voor een kort rondje door de duinen. Dit is weer heel anders dan de Kennemerduinen! Na een diner in het hotel dook ik al snel mijn bed in, want ik was gesloopt van een hele dag buiten zijn.

Woensdag

Op woensdag begonnen we iets eerder met de shoot en het bleek nog kouder te zijn dan de dag ervoor. De eerste uurtjes in de mist in de duinen was dan ook best een beetje afzien. Na opwarmen met thee en koffie kon ik er weer tegenaan en schoten we nog meer foto’s. In de middag stond er een korte shoot gepland in Groet. Rond 15:00 zat het erop en kon ik terug richting Haarlem.

Eenmaal thuis bleek ook ons nieuwe dressoir geleverd te zijn. Yes! Het begint nu echt ergens op te lijken. Heel fijn!

Donderdag

Na twee dagen weg te zijn geweest, had ik eindelijk tijd om weer wat mailtjes bij te werken en wat artikelen te schrijven. Ook maakte ik samen met mijn vriend wat foto’s voor een campagne. ’s Middags scheen de zon en besloot ik een duurloop te gaan maken over het strand. Genieten!

Vrijdag

Vrijdag is mijn vrije dag. Ik begon met een gesprek met mijn psycholoog in de ochtend. Aangezien ik daarvoor toch in Amsterdam moest zijn, ging ik ook nog even langs een vriendin. We lunchten samen en in de middag reed ik terug naar Haarlem. Na een behoorlijke tweestrijd in mijn hoofd ging ik toch voor een klein rondje hardlopen.

Zaterdag

Vandaag kwam een vriendinnetje bij me langs om ons huisje te bekijken en een rondje door Haarlem te lopen. Zo gezellig! In de middag was ik zo moe dat ik eigenlijk geen zin meer had om de deur uit te gaan. Ik las de nieuwste Runner’s World en we genoten van een spelletje en zelfgemaakte springrolls tijdens het avondeten.

Zondag

Rustdag! In de ochtend ging ik gezellig wandelen met een vriendin op de Bussummerheide. Wat is het daar toch mooi! Ik was er al een paar keer geweest om te gaan gravelen, maar ook wandelen is daar heerlijk. Naast wandelen deed ik op zondag niet zoveel. Ik heb namelijk besloten om iets meer rust te nemen. Daar deelde ik al iets over op Instagram. Het blijft lastig om rust te nemen en daarin helemaal oké te zijn met mezelf. Toch wil ik dit heel graag leren en dan is het uiteindelijk toch een kwestie van gewoon doen.

’s Avonds genoot ik weer van een driegangendiner. Mijn vriend was deze keer aan de beurt en had heerlijke gerechtjes gemaakt. Wat een fijne afsluiting van deze week!

En nu is het weer maandag. Nog een paar dagen werken en dan neem ik wat meer vrij. Daar ben ik heel erg aan toe! Heb jij ook bijna vakantie?