27 nov 2020 | Favorieten

5 x favoriet in november

Niet te geloven dat we bijna aan het eind zijn van 2020. De tijd gaat zo snel! Vandaag blik ik terug op de maand november. Wat waren de hoogtepunten? Waar werd ik blij van? Ik deel mijn favorieten met jullie!

1. Nieuwe routes

Sinds oktober woon ik in Haarlem en dat betekent dat ik genoeg nieuwe routes kan ontdekken. Niet alleen op de fiets, maar zeker ook hardlopend is deze regio een paradijs! Binnen een paar kilometer sta ik middenin de duinen en tik ik gemakkelijk het strand aan. Ik had nooit verwacht dat ik dit zo ontzettend fijn zou vinden. Er zijn nog zoveel leuke plekken om te ontdekken!

2. Airfryer

Toen we wisten dat we een huis hadden gekocht met een grotere keuken wist ik zeker: ik wil een airfryer. Ik ben sowieso dol op alles dat gefrituurd is, maar een airfryer leek me een fijne en gezondere optie. Wat ik niet wist, is dat een airfryer nog veel meer kan dan alleen maar ‘gezond’ frituren. Inmiddels wordt het apparaat meerdere keren per week gebruikt: voor bitterballen en zoete aardappelfrietjes, maar ook voor gevulde paprika’s, kip of vis. Heerlijk! Eigenlijk alles kun je erin bereiden.

3. Investering in mezelf

Begin november hakte ik een belangrijke knoop door. Ik besloot hulp in te schakelen en te investeren in mezelf op carrière gebied. Op dit moment ben ik bezig met een project waarin mijn eigen ervaringen centraal staan en ik hopelijk anderen kan helpen, begeleiden en inspireren om ook een gezonde relatie met sport te ontwikkelen. Half december ga bekend maken wat het precies is en in januari gaan we al starten! Mocht je interesse hebben in deze begeleiding, stuur me dan gerust een berichtje. Dan zorg ik dat je als eerste een berichtje ontvangt!

4. Undercover

Afgelopen maand keken we iedere week een nieuwe aflevering van Undercover. Het is één van mijn favoriete series op dit moment. Helaas zijn we al door het tweede seizoen heen, maar ik geloof dat er nog een derde seizoen komt. Tot die tijd vermaak ik me prima met Temptation Island.

5. Werkplek

Eindelijk heb ik een werkplekje thuis. In ons vorige huis was daar absoluut geen ruimte voor, maar nu hebben we een slaapkamer over en is dat nu ons ’thuiskantoor’. We hebben gekozen voor een zit- en stabureau, zodat ik minder lang in dezelfde houding zit en hopelijk niet opnieuw rugklachten krijg.

Op naar de laatste maand van 2020! Laten we daar de mooiste van maken.