9 nov 2020 | Dagboek

Dagboek: heerlijk herfstweer & schrijven

Wat een heerlijk herfstweer hebben we gehad de afgelopen dagen! Mede daarom was ik veel in de duinen te vinden, zowel hardlopend als fietsend. Naast sporten werkte ik aan twee nieuwe projecten en stond er een fotoshoot gepland.

Maandag

Maandag had ik een ‘gewone’ werkdag. Ik schreef artikelen voor mijn blog, werkte een idee uit en had een leuke meeting via zoom. Tussen het werken door kwamen er een aantal mooie pakketjes binnen. Zo bestelde ik warme fietskleding bij Rapha voor komende maanden. Wat een prachtige items zitten er bij! Ik had meteen zin om te fietsen, maar op maandag stond mijn (voorlopig laatste) Wattworks lesje gepland.

Dinsdag

Dinsdagochtend scheen het zonnetje volop. Dat is fijn! Ik moest namelijk wat foto’s maken voor een campagne en daar was het perfect weer voor. Na de lunch en werk voor Coachfinder, deed ik een fijne duurloop over het strand. Wat een geluk dat dit zo dichtbij ons huis is! Aan het eind van de dag had ik een sessie met mijn psycholoog gepland via zoom. Fijn om zo even te kunnen sparren over hoe het gaat.

Woensdag

Op woensdag had ik eindelijk tijd om mijn nieuwe fietskleding uit te proberen. Het zonnetje scheen en ik stapte op mijn gravelfiets voor een rit door de duinen. In deze maanden kies ik sneller voor mijn gravelfiets in plaats van de racefiets, omdat ik zo iets meer grip heb. Zeker wanneer het wegdek nat en glad is met bladeren, vind ik dat heel fijn.

Donderdag

Wat een stralende dag! Ik begon met een klein rondje hardlopen door de duinen. ’s Middags stond er een fotoshoot in Soest gepland. Ik sta bij meerdere castingbureaus ingeschreven en heel af en toe word ik geboekt door een bedrijf. Heel leuk! Dit keer was het een covershoot voor het magazine van Intratuin. De shoot was leuk en ging ontzettend snel!

Daarna reed ik door naar een vriendinnetje om te gaan eten. Ze woont in het centrum van Amsterdam en had doorgekregen dat Loetje bij Centraal nu ook afhaal aanbiedt. Dat moesten we proberen! We haalden lekkere biefstuk af, met uiteraard veel jus, wit brood en friet. Of we er een cheesecake bijwilden als toetje? Uiteraard! Het was een hele gezellige avond.

Vrijdag

Sinds kort probeer ik op vrijdag vrij te nemen. Dat lukt niet altijd. Deze keer werkte ik nog een halve ochtend. Vervolgens trok ik mijn hardloopschoenen aan en besloot ik te genieten van een rondje door de duinen. Na een lekkere lunch had ik een opname voor een podcast over mijn bewegingsdrang. Binnenkort komt dit online en dat zal ik zeker met jullie delen!

’s Middags gingen we iets heel leuks doen! Al de hele week hadden we gezien dat het op vrijdag stralend weer zou worden en oostenwind. Een perfect moment om onze Swapfiets op te halen uit Amsterdam. Met de trein gingen we naar ons oude huis en daar stapten we op de fiets om deze naar Haarlem te fietsen. Zo leuk om te doen! Via een omweg waren we na 19 kilometer weer thuis.

Toen was het tijd voor de vrijdagmiddagborrel. Sinds kort hebben we een airfryer en die moesten we natuurlijk gebruiken. De vrijdagmiddagborrel begonnen we goed met kaasballen van Old Amsterdam.

Zaterdag

Weekend! Zaterdagochtend was ik al heel vroeg op. Na een paar uurtjes schrijven voor mijn nieuwe project besloot ik op de fiets te stappen. Genieten! ’s Middags gingen mijn vriend en ik even wandelen door Haarlem en we haalden boodschappen voor een etentje met vrienden. Het was een hele gezellige avond!

Zondag

Op zondag kwamen er vriendinnetjes lunchen. Ik had verse pompoensoep gemaakt en we genoten van het herfstzonnetje op ons dakterras. Natuurlijk sloten mijn vriend en ik de week af met de laatste aflevering van Undercover. Zo spannend! Wie heeft het ook gezien?

Deze week ga ik weer met mijn projecten aan de slag. Ik kan er nu helaas nog niet zoveel over vertellen. Binnenkort hopelijk wel! Waar ga jij je deze week op focussen?