2 nov 2020 | Dagboek

Dagboek: vermoeid & interieur shoppen

De eerste week in ons nieuwe huis zit erop! Het is nog heel erg wennen, maar het is wel heel tof om een nieuwe omgeving te ontdekken en een huis in te richten. Zo gingen we een aantal keren shoppen voor ons interieur en voelde ik me helaas ook heel vermoeid.

Maandag

De eerste werkdag vanuit ons nieuwe huis! Ik had niet zo’n hele drukke dag dus ik besloot een lekkere duurloop te gaan doen. Heel spontaan liep ik 18 kilometer door de prachtige duinen. Wat is dit genieten, zeg! Zo wordt minder sporten nog meer een uitdaging.

Aan het eind van de dag brachten mijn vriend en ik een bezoekje aan Loods5. We wilden nieuwe eetkamerstoelen bekijken en op zoek naar een mooi dressoir of tv-meubel. Helaas konden we niks vinden dat we leuk vonden of binnen budget was.

Dinsdag

De dag begon ik met een meeting via Zoom en daarna wandelde ik door mijn nieuwe buurtje. Ik haalde koffie bij Cleeff en genoot van het heerlijke herfstweer. De rest van de dinsdag voelde ik me een beetje minder blij. Ik probeerde mijn gedachten wat te verzetten en ging naar mijn eerste Wattworks training in Haarlem. Dat werkte! Wat is het toch fijn om even een uurtje te zweten op de fiets.

Woensdag

Op woensdag was ik een dag in Amsterdam. Ik had een afspraak bij mijn coach en daarna had ik met een vriendinnetje afgesproken. Het was een heel gezellige middag. Uiteindelijk gingen we terug naar Haarlem om bij ons thuis te eten. We bestelden weer pizza’s van Nolita. Heerlijk! Tijdens het eten besloten we een impuls aankoop te doen via Vakantieveilingen. Al heel lang wil ik een Airfryer en nu we een grotere keuken hebben, leek dit mij een perfect moment. Afgelopen zaterdag werd hij al geleverd!

Donderdag

Op donderdag had ik een leuke meeting in de ochtend over een heel tof project waar ik mee bezig ben. Ik kan niet wachten om hier meer over te kunnen delen! ’s Middags kwam er een vriendin langs om ons huis te bekijken en we besloten om een rondje te gaan rennen door de duinen en over het strand. Genieten!

Vrijdag

De afgelopen week was ontzettend druk geweest. En heel eerlijk gezegd was ik gesloopt. Ik nam vrijdag vrij van mijn werk. We moesten ons appartement in Amsterdam nog schoonmaken dus dat deden we eerst. Daarna wandelden mijn vriend en ik in de duinen en de rest van de vrijdag deed ik heel rustig aan. ’s Avonds keken we de allereerste kerstfilm van het ‘seizoen’ Holidate! Hij was uiteraard heel fout, maar wel vermakelijk.

Zaterdag

Zaterdagochtend kwam er wederom een vriendin langs om koffie te drinken en samen een rondje hard te lopen door de duinen en over het strand. Zo gezellig! In de middag gingen mijn vriend en ik weer interieurinspiratie opdoen. Helaas vonden we nog steeds niet iets dat echt naar wens was. De zoektocht gaat dus door! ’s Avonds ging ik voor het eerst in ons bad en lag ik lekker vroeg in bed.

Zondag

De laatste dag van de week begon ik met een fijne duurloop door de duinen. Vervolgens gingen mijn vriend en ik voor de derde keer deze week naar een interieurwinkel in Amsterdam. Eindelijk vonden we iets dat naar wens was! ’s Middags kwamen mijn ouders gezellig langs. We maakten een stadwandeling door Haarlem en daarna bleven ze borrelen en eten. Om 21:00 reden mijn vriend en ik nog gauw naar Amsterdam om iets uit het appartement bij het grofvuil te zetten, want vandaag leveren we de sleutels in. Na een aflevering Undercover dook ik mijn bed in.

Nu is een nieuwe week aangebroken; de eerste week van november! Niet te geloven dat 2020 al bijna aan z’n eind is gekomen. Ik ben benieuwd wat de persconferentie ons morgen gaat brengen en of mijn plannen voor komende week allemaal door kunnen gaan. Maak er een mooie week van, lieve mensen!