30 okt 2020 | Favorieten

5 x favoriet in oktober

Oktober was een mooie maand! Ik heb zoveel fijne momenten meegemaakt dat ik hier graag even bij stil wil staan! In deze 5 x favoriet in oktober vertel ik over het enige televisieprogramma dat ik graag volg, een fijne gadget voor tijdens het hardlopen en natuurlijk iets over ons nieuwe huis.

1. De sleutel

Yes! Halverwege oktober kregen wij dan eindelijk de sleutels van ons koophuis in Haarlem. De dagen na deze sleuteloverdracht stonden in het teken van verven, kleine klusjes en schoonmaken. Twee weken later konden we echt over en nu ben ik officieel inwoonster van Haarlem! Dit is zeker een favoriet momentje van oktober.

2. Teufel oordopjes

Een tijdje geleden heb ik deze Airy Sports oordopjes van Teufel ontvangen. Het zijn hele fijne in-ears dat omgevingsgeluiden onderdrukt. De oordopjes zijn waterdicht (heel handig op deze herfstige dagen én tijdens het zweten), maar je kunt er ook zelfs mee douchen, zwemmen of kitesurfen! De batterij gaat lekker lang mee en dat is ideaal wanneer ik vergeet om op te laden. Inmiddels heb ik mijn eerste rondjes met deze Airy Sports oordopjes van Teufel gelopen en ik ben enthousiast! Ze blijven goed zitten en het geluid is top. Momenteel geldt er trouwens nog een early bird korting van 15 euro voor de eerste zoveel exemplaren.

3. Duurlopen

Ik had het niet verwacht, maar af en toe heb ik weer echt zin om wat meer duurlopen te gaan doen. Nu de Tokyo Marathon voorlopig niet doorgaat, is het helemaal niet nodig om langere duurlopen te doen. Toch liep ik in oktober een paar keer een halve marathon en zelfs een keer 25 kilometer. Genieten! De herfst is echt mijn favoriete seizoen om hard te lopen.

4. Wie is de Mol

Ieder jaar kijk ik naar Wie is de Mol en hoewel ik eigenlijk nooit de mol kan achterhalen, vind ik het zo leuk om het te volgen! Dit jaar werd er een speciaal seizoen van Wie is de Mol uitgezonden, vanwege het 20-jarig bestaan. Misschien vond ik dit wel de leukste editie sinds tijden! Of het komt doordat het in Italië is opgenomen? Dat speelt vast mee.

5. Vrouwen die Fietsen tasjes

In oktober kwamen de nieuwe tasjes voor Vrouwen die Fietsen binnen! Naast het leuke ontwerp dat al in de webshop zat, hebben we nu ook één zonder tekst met enkel een racefiets en één met de tekst: ‘when in doubt, pedal it out’. De voorraad is heel beperkt dus wees er snel bij als je ze ook zo tof vindt!

Dit waren mijn favorieten van de maand oktober! Heb jij ook zo’n fijne maand gehad?