11 sep 2020 | Favorieten

5 x favoriet op vrijdag

De afgelopen weken heb ik weer veel nieuwe favorieten ontdekt. Het is de hoogste tijd om deze met jullie te gaan delen: van voeding en interieur tot aan een hardlooparmband!

1. Vrouwen die Fietsen tas

Voor het eerste event van Vrouwen die Fietsen liet ik een tasje bedrukken. Niet zomaar een Canvas tas, maar een hele stevige en degelijke. Ik wilde dat het écht een tas zou zijn. Dat is gelukt! Inmiddels ben ik alle tasjes al kwijt, want binnen een dag waren ze uitverkocht in de webshop. Hopelijk kunnen we binnenkort nog meer vrouwen blij maken met zo’n leuk item. Mocht je nog interesse hebben, laat het me dan even weten!

2. Run Tie hardlooparmband

Een ruime tijd geleden kreeg ik de Run Tie* van Bone Collection opgestuurd. Het is een universele hardlooparmband, die ontzettend licht, sterk en gemakkelijk in gebruik is. Ik was altijd een beetje huiverig voor armbanden waar je telefoon in kan, omdat ze vaak zo groot en log zijn. Deze is echter heel fijn! Het materiaal is soepel en zit heel comfortabel om je arm. Het is geschikt voor alle smartphones. Hier kun je via Fietshouderwinkel* de armband zelf bestellen, maar via mijn Instagramaccount komt er ook een leuke winactie online, waarbij je kans maakt op zo’n hardlooparmband.

Mocht je de Run Tie willen bestellen, dan heb ik nog een kortingscode voor je. Met ‘Run2020’ krijg je € 2,50 korting op jouw bestelling.

3. Yoga

Yoga is niet helemaal nieuw voor me. Al een aantal jaren is het sporadisch in mijn leven voorbij gekomen, maar nu is het echt onderdeel geworden van mijn ochtendroutine. Op dit moment ben ik mijn prioriteiten aan het verleggen en zoveel mogelijk hardlopen en fietsen is niet langer het doel. Yoga vind ik nu een heel fijn alternatief. Het combineert bewegen met meditatie en dat geeft me veel rust en ontspanning. Naast de yoga die ik thuis doe, vind ik het ook leuk om lessen te volgen. Op dit moment doe ik dat bij de Nieuwe Yogaschool, maar hopelijk straks ook in Haarlem bij Innerwork.

4. Bowls for dinner

Sinds een tijdje heb ik de bowl als avondmaaltijd helemaal ontdekt. Poké Bowl zat al een aantal maanden in mijn systeem en staat geregeld bij ons op het menu. Toen ontdekte ik dat je eigenlijk alles in een bowl variant kunt maken. Zo hebben mijn vriend en ik onlangs een Spring Roll Bowl gemaakt (aanrader!) en een Mexicaanse Bowl. In deze laatste variant kozen we voor gehakt met tacokruiden, paprika, mais, ijsbergsla, tomaatjes, zelfgemaakte guacamole, crème fraiche en nacho chips. Heerlijk!

5. Interieur shoppen

Het duurt niet lang meer en dan krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis! In oktober mogen we beginnen met verven en een aantal kleine klusjes en hopelijk kunnen we eind oktober dan verhuizen naar Haarlem. De afgelopen tijd zijn we op zoek gegaan naar mooie meubels. Heerlijk om op Pinterest rond te kijken en inspiratie op te doen, maar nog leuker is het om in meubelzaken rond te struinen. Inmiddels hebben we een bank besteld en is de eetkamertafel uitgezocht. Ik ben zo benieuwd hoe het straks allemaal bij elkaar staat. Nog even geduld!

Dit waren mijn favorieten weer! Doe jij ook weleens aan yoga? En word jij ook zo blij van interieur?

*Dit deel van het artikel is in samenwerking met Fietshouderwinkel tot stand gekomen.