11 mei 2020 | Dagboek

Dagboek: vrijheid & varen

De week voelde zo kort! Waarschijnlijk komt dit doordat ik dinsdag (bevrijdingsdag) een vrije dag had. Ik heb me in ieder geval weer goed vermaakt met sporten, opruimen in huis en genieten van de zon.

Maandag

Maandag begon ik de dag met werk vanuit huis. Daarna ging ik voor een lekkere duurloop van 20 kilometer in de zon. Heerlijk! De rest van de dag deed ik weinig bijzonders, volgens mij. Ik kan het me in ieder geval niet meer herinneren!

Dinsdag

Dinsdag was het bevrijdingsdag. Om de vrijheid te vieren, sprong ik op de fiets om samen met mijn vriend een mooie tocht te maken. We fietsten langs Volendam en Purmerend. Uiteindelijk kwamen we uit op 85 kilometer. Hoewel de zon wel scheen, was ik blij dat ik mijn arm- en beenstukken aan had! En wat een wind!

Woensdag

Vanwege een hardware probleem kan ik geen foto’s meer maken met mijn iPhone en voor een Influencer is dit best onhandig. Gelukkig doet mijn frontcamera het nog wel. Daar kom ik al een heel eind mee, maar onhandig is het wel. Later op de dag besloot ik deze frustratie weg te fietsen. Toen ik bijna weer Amsterdam in reed, kwam ik een vriendinnetje tegen die ook af en toe aan het wielrennen is. Super toevallig! Aangezien ik haar al zo lang niet had gezien, besloot ik nog een uurtje met haar mee te fietsen. We konden op deze manier heerlijk bijkletsen.

Donderdag

Donderdag had ik een hele leuke werkdag. Ik mocht weer een shoot doen voor Ingeklikt Amsterdam. Zij hebben ontzettend vrolijke fietskleding voor vrouwen. De shoot was enkel met de fotograaf, waardoor we goed op afstand van elkaar konden blijven. Het vond plaats in Radio Kootwijk. Wat een mooie omgeving!

Vrijdag

Het was echt een heerlijke dag voor een fietstocht. Ik begon al vroeg met werken en had daardoor genoeg tijd om een mooie rit te gaan maken. Ik deed één van mijn favoriete routes langs Bloemendaal, Zandvoort en via de ringvaart weer terug naar Amsterdam. Na 80 kilometer was ik weer thuis. De rest van de dag spendeerde ik in het park op een kleedje. Het leek wel zomer!

Zaterdag

De wekker ging al heel vroeg op deze zaterdag. We besloten namelijk een dagje naar Friesland te gaan. Daar wilden we een rondje gaan fietsen en even bij mijn ouders langs. Na het fietsen konden we ook nog genieten van een vaartocht met de boot over de Friese wateren. Het was zo’n fijne dag! Het voelde echt als vakantie in eigen land.

Zondag

Zondag zou het weer omslaan, maar toen ik wakker werd was dat nog niet aan de orde. Ik had met een vriendin afgesproken om te gaan hardlopen bij het Amsterdamse Bos, maar het was nog steeds ontzettend warm en benauwd! Ook had ik daardoor waarschijnlijk heel veel last van hooikoorts. Dit resulteerde in hoest- en niesbuien, traanogen en een loopneus. Niet heel handig in deze tijd. De rest van de dag werd besteed aan het opruimen van het huis én het inrichten van een ”fietskamer”. Dit weekend kreeg ik namelijk de Wahoo Kickr thuisgestuurd. Hiermee kan ik ook indoortrainingen doen op de fiets. Inmiddels is dit geïnstalleerd en zit mijn eerste indoortraining erop! Uiteraard sloten we de week weer af met Boer Zoekt Vrouw, maar wel de laatste voor dit seizoen.

Het was een fijne week! Hoe was jouw week?