24 mei 2019 | Favorieten

5 x favoriet in mei (+ winactie)

De maand mei is nog niet eens helemaal ten einde, maar ik heb al genoeg favorieten om dit artikel te schrijven. Deze maand probeerde ik twee muizen van Logitech, ontdekte ik een heel fijn fietskleding merk voor vrouwen én nam ik deel aan een heel leuk evenement in Groningen. Een beetje vervroegd dus, maar vandaag deel ik mijn favorieten van de maand mei!

1. Susy Cyclewear

Een tijd geleden kwam ik in contact met de toffe wielerkleding van Susy Cyclewear. Deze webshop heeft de meest hippe fietskleding voor dames van dit moment. Wat ik zo mooi vind aan deze fietskleding is dat het best wel strak is. Het bevat niet veel kleur, maar juist een subtiel randje wat het net even vrouwelijk maakt. Sinds kort heb ik een fietspakje in mijn bezit en de kwaliteit is echt top! Ik trek deze kit dus heel graag uit de kast als ik een rondje ga fietsen.

2. Tot rust komen in Italië

Ik noemde het ook al in mijn vorige favorieten artikel, maar eind april en begin mei was ik in Italië met een goede vriendin om even helemaal op te laden. Ik werkte wel gewoon door, maar genoot ook echt even van de rust en ontspanning. Zo plande ik een paar kleine hardlooprondjes in en fietsten we een keer met de mountainbike de berg op. Verder dronken we vooral veel goede wijn en kletsten we wat af. Echt een favoriet momentje!

3. MEER-Run

Vorige week stond ik voor het eerst aan de start van de MEER-run in Meerstad (Groningen). Wat een superleuk event is dit! Ik werd uitgenodigd om mee te doen, maar was echt positief verrast over de goede organisatie, het mooie parcours en de gezelligheid. Er hing een hele fijne sfeer en ik houd wel van die kleinschaligheid. Het was natuurlijk extra leuk dat ik lekker liep en ook nog als eerste vrouw over de finish kwam!

4. Utrecht verkennen

Inmiddels woon ik bijna twee maanden in Utrecht en het bevalt heel goed. Ik begin steeds meer te wennen aan mijn nieuwe woonplaats. Doordat ik mijn hardloop- en fietsrondjes maak, ontdek ik ook snel leuke routes en de omgeving. Zeker op de fiets vind ik dat heel erg leuk! Inmiddels heb ik naast een racefiets nu ook eindelijk een stadsfiets en kan ik ook daarmee nu de stad een beetje ontdekken. Heerlijk! Dit is voor mij echt een favoriet van de maand mei!

5. Logitech draadloze muis

Van Coolblue* kreeg ik twee hele toffe producten om te testen. Als blogger breng ik natuurlijk heel wat uurtjes door achter mijn laptop. Daarom was ik blij verrast toen ik zowel de Logitech MX Verticale Ergonomische Muis als de Logitech MX Master 2S Draadloze Muis mocht proberen. Dit is tevens een favoriet van de afgelopen maand, want een draadloze muis maakt het werken achter mijn laptop een stuk gemakkelijker.

Wat is nou precies het verschil tussen beide? De Logitech MX Verticale Ergonomische Muis zorgt voor een hele comfortabele greep, namelijk een verticale. Het ziet er wat gek uit, maar het is juist een hele fijne houding. De muis is heel licht en je voelt weinig weerstand als je deze gebruikt. Met deze draadloze muis kun je eigenlijk veel langer doorwerken met minder spierbelasting en minder druk op je pols.

De Logitech MX Master 2S Draadloze variant vond ik zelf ook heel fijn. Voornamelijk het scrollwieltje is top en het zorgt ervoor dat je heel snel door grote bestanden heen bent. Deze muis laat je veel efficiënter werken en dit is natuurlijk ideaal als je een werkdag hebt met een lange to do list. De batterij gaat overigens ook nog eens erg lang mee!

Als ik moet kiezen tussen beide muizen, vind ik toch de verticale ergonomische muis het fijnst. Voornamelijk omdat deze handgreep zo relaxt is. Zeker wanneer je een lange dag achter je laptop zit, is dat ideaal voor je pols.

Winactie

Tot slot mag ik hier nog een leuke winactie aan koppelen. Ik mag namelijk een de Logitech MX Verticale Ergonomische Muis weggeven. Laat jij hieronder weten waarom je deze muis nodig hebt? Volgende week kies ik een winnaar!

Gebruik jij een (draadloze) muis? En doe jij mee aan deze winactie? Reageer dan hieronder!

*Dit artikel is in samenwerking met Coolblue tot stand gekomen.