5 x favoriet in mei (+ winactie)

5 x favoriet in mei (+ winactie)

De maand mei is nog niet eens helemaal ten einde, maar ik heb al genoeg favorieten om dit artikel te schrijven. Deze maand probeerde ik twee muizen van Logitech, ontdekte ik een heel fijn fietskleding merk voor vrouwen én nam ik deel aan een heel leuk evenement in Groningen. Een beetje vervroegd dus, maar vandaag deel ik mijn favorieten van de maand mei!

1. Susy Cyclewear

Een tijd geleden kwam ik in contact met de toffe wielerkleding van Susy Cyclewear. Deze webshop heeft de meest hippe fietskleding voor dames van dit moment. Wat ik zo mooi vind aan deze fietskleding is dat het best wel strak is. Het bevat niet veel kleur, maar juist een subtiel randje wat het net even vrouwelijk maakt. Sinds kort heb ik een fietspakje in mijn bezit en de kwaliteit is echt top! Ik trek deze kit dus heel graag uit de kast als ik een rondje ga fietsen.

2. Tot rust komen in Italië

Ik noemde het ook al in mijn vorige favorieten artikel, maar eind april en begin mei was ik in Italië met een goede vriendin om even helemaal op te laden. Ik werkte wel gewoon door, maar genoot ook echt even van de rust en ontspanning. Zo plande ik een paar kleine hardlooprondjes in en fietsten we een keer met de mountainbike de berg op. Verder dronken we vooral veel goede wijn en kletsten we wat af. Echt een favoriet momentje!

3. MEER-Run

Vorige week stond ik voor het eerst aan de start van de MEER-run in Meerstad (Groningen). Wat een superleuk event is dit! Ik werd uitgenodigd om mee te doen, maar was echt positief verrast over de goede organisatie, het mooie parcours en de gezelligheid. Er hing een hele fijne sfeer en ik houd wel van die kleinschaligheid. Het was natuurlijk extra leuk dat ik lekker liep en ook nog als eerste vrouw over de finish kwam!

4. Utrecht verkennen

Inmiddels woon ik bijna twee maanden in Utrecht en het bevalt heel goed. Ik begin steeds meer te wennen aan mijn nieuwe woonplaats. Doordat ik mijn hardloop- en fietsrondjes maak, ontdek ik ook snel leuke routes en de omgeving. Zeker op de fiets vind ik dat heel erg leuk! Inmiddels heb ik naast een racefiets nu ook eindelijk een stadsfiets en kan ik ook daarmee nu de stad een beetje ontdekken. Heerlijk! Dit is voor mij echt een favoriet van de maand mei!

5. Logitech draadloze muis

Van Coolblue* kreeg ik twee hele toffe producten om te testen. Als blogger breng ik natuurlijk heel wat uurtjes door achter mijn laptop. Daarom was ik blij verrast toen ik zowel de Logitech MX Verticale Ergonomische Muis als de Logitech MX Master 2S Draadloze Muis mocht proberen. Dit is tevens een favoriet van de afgelopen maand, want een draadloze muis maakt het werken achter mijn laptop een stuk gemakkelijker.

Wat is nou precies het verschil tussen beide? De Logitech MX Verticale Ergonomische Muis zorgt voor een hele comfortabele greep, namelijk een verticale. Het ziet er wat gek uit, maar het is juist een hele fijne houding. De muis is heel licht en je voelt weinig weerstand als je deze gebruikt. Met deze draadloze muis kun je eigenlijk veel langer doorwerken met minder spierbelasting en minder druk op je pols.

De Logitech MX Master 2S Draadloze variant vond ik zelf ook heel fijn. Voornamelijk het scrollwieltje is top en het zorgt ervoor dat je heel snel door grote bestanden heen bent. Deze muis laat je veel efficiënter werken en dit is natuurlijk ideaal als je een werkdag hebt met een lange to do list. De batterij gaat overigens ook nog eens erg lang mee!

Als ik moet kiezen tussen beide muizen, vind ik toch de verticale ergonomische muis het fijnst. Voornamelijk omdat deze handgreep zo relaxt is. Zeker wanneer je een lange dag achter je laptop zit, is dat ideaal voor je pols.

Winactie

Tot slot mag ik hier nog een leuke winactie aan koppelen. Ik mag namelijk een de Logitech MX Verticale Ergonomische Muis weggeven. Laat jij hieronder weten waarom je deze muis nodig hebt? Volgende week kies ik een winnaar!

Gebruik jij een (draadloze) muis? En doe jij mee aan deze winactie? Reageer dan hieronder!

*Dit artikel is in samenwerking met Coolblue tot stand gekomen.

14 Reacties

 1. Sofie
  mei 24, 2019 / 8:34 am

  Ik ben aan de laatste loodjes van mijn scriptie bezig, waardoor deze muis het extra duwtje in de rug zou zijn dat ik nu nog nodig heb om hem af te maken :D

 2. Leonie
  mei 24, 2019 / 9:05 am

  Die muis zou heel goed van pas komen. Ik ben naast mijn werk bezig met het behalen van de titel accountant. Hiervoor moet ik veel verslagen schrijven en zit ik thuis dus ook veel achter mijn laptop (terwijl ik op het werk er ook al ca. 8 uur achter zit 😊).

 3. Mic Vis
  mei 24, 2019 / 9:20 am

  Om ook na een dag achter de computer, geen last te hebben van de polsen bij het wielrennen en zo ongestoord een uurtje of twee te kunnen peddelen!

 4. Miriam Busstra
  mei 24, 2019 / 9:33 am

  Dagelijks werk ik 8u per dag op de computer op mijn werk. De laatste maanden krijg ik hierdoor steeds meer last van mijn hand, onderarm en schouder. Helaas is het de afgelopen weken zo erg dat ik sochtends al met pijn in mijn hand wakker wordt en zelfs met hockeyen (en ook hardlopen) heb ik er last van, een ergonomische muis zou mij dus niet alleen helpen op kantoor maar ook met pijnvrij sporten!

 5. mei 24, 2019 / 10:24 am

  He ik heb deze maand ook rustig gedaan. Moest ook herstellen van een marathon en nog een weekje New York verwerken.

  Muis kan ik goed gebruiken, zit ook hele dag achter pc, ben bouwkundig tekenaar dus die ergonomische 🐁 zou goed van pas komen.

  Groet Bas

 6. Alexander
  mei 24, 2019 / 10:40 am

  Hi !

  Die fietskleding Susy ziet er heel tof uit.
  De muis zou ik wel kunnen gebruiken, in mijn werk op kantoor maak ik veel uren achter de computer. Na een lange dag merk ik dat mijn pols er wel klaar mee is, maar ervaring met een ergonomische muis heb ik niet. Ik zou het graag proberen!

  Groet Alexander

 7. Alina
  mei 24, 2019 / 10:59 am

  Wat heb je toch weer een leuk stuk geschreven! Ik zoek nog een leuk nieuw setje en ga kijken of er iets leuks voor mij tussen zit bij Susy Cyclewear :) Thnx voor de tip!

  Knap om als eerste vrouw over de finish te komen. Super prestatie! 15/6 doe ik mee met de 4EM van Zwolle, ik ga vast niet als eerste over de finish komen maar het lopen is heerlijk ;-)

  Graag doe ik ook mee aan de winactie. Zelf heb ik al een verticale muis aangeschaft vanwege polsklachten. Voor mijn pols heel fijn maar ben er toch niet zo tevreden over. Lijkt wel te smal voor mijn hand. Heb nu een Evoluent en zou heél graag de Logitech willen proberen ♡

 8. Mariska
  mei 24, 2019 / 11:42 am

  De muis klinkt ideaal. Ik ren veel hard maar toen ik in voorbereiding voor de marathon van Parijs naar de sportmasseur ging kreeg ik te horen dat er meer spanning mijn rug en schouders zat dan in mijn benen. Hierbij een bevestiging dat mijn werk als accountant belastende was voor mijn lichaam dan 60-70km per week trainen. Een goede muis kan dit hopelijk verhelpen

 9. Joop
  mei 24, 2019 / 11:56 am

  Fit op kantoor, fit buiten kantoor. Na een werkdag met veel computerwerk, ‘s avonds fit aan een hardlooprondje kunnen beginnen zonder last van armen en pols.

 10. Marit
  mei 24, 2019 / 1:25 pm

  Die fietskleding ziet er mooi uit, ik kende het nog niet maar ga zeker eens verder kijken naar dat merk!

  Die muis kan ik wel gebruiken. Alle (lopende) muizen zijn afgelopen weken uit het huis verdreven, maar zo’n exemplaar mag nog wel binnenkomen!

 11. Niels Wieringa
  mei 24, 2019 / 2:27 pm

  Fijne maand geweest dus! ;)
  Gave muis, ik doe graag mee met de winactie! Aankomende september begin ik met de studie rechten en denk dat ik dan weer aardig wat uurtjes achter mijn (net nieuw gekochte) macbook ga doorbrengen, zo’n nieuwe muis zou dus echt super goed van pas komen!!

 12. Marleen
  mei 24, 2019 / 3:17 pm

  ah leuk, een winactie! Ik zit de hele dag op kantoor, dus zou zo’n muis goed kunnen gebruiken!

 13. Steffen
  mei 24, 2019 / 4:25 pm

  En hoe zit het met de Vestingloop? :-P

  Mijn collega is ook enthousiast over de Logitech MX Vertical Ergonomic Mouse en raad hem aan :)

 14. Marian B
  mei 26, 2019 / 3:33 pm

  Ik werk sinds kort ook thuis en breng vele uurtjes achter de computer door. Natuurlijk wil ik klachten voorkomen en daarom zou ik graag deze ergonomische muis gaan gebruiken. Ik ben erg nieuwsgierig naar, denk dat het wel even wennen is maar dat je daarna niet anders wil.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?