6 mei 2019 | Favorieten

5 x favoriet in april

April is al eventjes voorbij, maar aangezien ik de laatste dagen van de maand in Italië spendeerde, schrijf ik nu pas dit artikel. Ik blik nog heel even terug op favoriete momenten van april, want wat was het een mooie maand!

1. Boston Marathon

Dit was toch wel mijn absolute hoogtepunt van de maand april. Op maandag 15 april liep ik de Boston Marathon. Het werd mijn vijfde major en ik kan eigenlijk nog steeds niet geloven dat ik zo’n mooie prestatie heb neergezet. Met een grote glimlach denk ik terug aan de reis, de stad en de marathon. Doordat het zo overweldigend is geweest, zit ik nu qua hardlopen wel een beetje in een dip. Daarover zal ik later deze week meer vertellen. Voor nu denk ik gewoon heel vaak en heel graag terug aan Boston!

2. BBB Cycling

Een tijd geleden kwam ik in contact met BBB Cycling. Dit merk kende ik eigenlijk voornamelijk van de handige accessoires voor tijdens het fietsen. Na een tof gesprek op het hoofdkantoor mag ik officieel onderdeel uitmaken van de BBB Backyard Crew. De Backyard Crew van BBB Cycling bestaat uit pro’s, avonturiers, ontdekkers, overlevers, fanatiekelingen en levensgenieters op de fiets. Personen die zo vaak en zo lang mogelijk op de fiets willen zitten. Enthousiastelingen die weten te inspireren en anderen aanzetten om meer op de fiets te zitten. Het is zo fijn dat BBB nu part of my ride is! De komende zomer mag ik dus met een aantal mooie producten van BBB fietsen, waaronder een helm, brillen en kleding.

3. Nieuw thuis

Van Groningen naar Utrecht: ik had een aantal maanden geleden nooit verwacht dat ik het zou doen. Vanwege veel veranderingen in mijn privé leven, was dit een hele logische stap. Zowel voor mijn werk als voor mijn sociale leven is Utrecht een hele fijne optie. Op 1 april kreeg ik de sleutel en eigenlijk voelt het vanaf het begin al goed. Het begint steeds meer te wennen en ik kan me er steeds beter thuis voelen.

4. Eerste fietsritje

Wat had ik hier lang naar uitgekeken! Doordat ik druk was met trainen voor de Boston Marathon, stond het fietsen op een laag pitje. Hierdoor had ik in heel 2019 nog geen enkele kilometer op mijn fiets gereden. Na Boston kwam daar heel snel verandering in. Het was mooi weer in Nederland en meteen haalde ik mijn fiets uit het stof. Het eerste rondje was geweldig! Meteen de dag er na fietste ik weer door Friesland. Vervolgens genoot ik tijdens mijn vakantie in Italië ook van een gaaf mountainbike tochtje in de bergen. Ik ben van plan om de komende weken veel meer te gaan fietsen, omdat er voor komende zomer ook een mooi fietsdoel gepland staat. Ook daarover vertel ik later meer!

5. Werken met uitzicht

Samen met een vriendinnetje was ik afgelopen week een paar dagen in Italië. Het was een hele fijne mini vakantie, maar tegelijkertijd werkte ik in de (vroege) ochtenden gewoon door. Ik vind dat misschien wel een van de fijnste dingen om te doen. Het geeft me zo’n vrij gevoel dat ik kan gaan en staan waar ik wil, maar toch mijn werk kan doen. Zolang ik mijn hardloopschoenen, wifi en een laptop heb, kom ik al een heel eind! Naast dat ik heb gewerkt, heb ik ook meer rust genomen. Het was heel fijn om even quality time te hebben met een dierbare vriendin. Goede gesprekken, heerlijk weer, lekker eten en goede wijn; wat wil je nog meer?

Was april voor jou ook een fijne maand? Wat waren jouw favoriete momenten?