29 aug 2018 | Favorieten

5 x favoriet in augustus

Augustus is bijna ten einde. Wat een mooie maand was dit! We hebben nog heerlijke zomerdagen gehad, maar momenteel voelt het toch alsof de herfst al een beetje in aantocht is. Ik vond het een goed idee om weer eens terug te blikken op de afgelopen maand. Wat waren mijn favoriete producten of momenten?

1. Bekendmaking volgende marathon

In augustus kreeg ik definitief te horen dat ik mee mag naar Chicago met TUI Sports! Dit nieuws kon ik niet heel lang voor me houden en mocht ik gelukkig snel met jullie delen. Het is niet zomaar een marathon natuurlijk. Ik kan echt niet wachten om die kant op te gaan. Het wordt mijn zesde marathon, mijn vierde Major en mijn tweede marathon buiten Europa, Natuurlijk ga ik mijn hele avontuur weer vastleggen. Deze keer komt er ook weer een marathonvlog!

2. Cannobio – Lago Maggiore

De eerste dagen van augustus zat ik nog lekker in Italië. Dat voelt inmiddels alweer een eeuwigheid geleden, helaas. Maar wat is Cannobio een leuk stadje! Echt een aanrader. Het ligt net voorbij de grens met Zwitserland aan het Lago Maggiore. Je hebt er heerlijke restaurantjes, een mooi strandje en veel gezelligheid in de avond. Het was voor ons de ideale plek voor een paar daagjes bijkomen.

3. New Balance Fuelcell Impulse

Ik heb een nieuw paar favoriete hardloopschoenen. Het zijn de New Balance Fuelcell Impulse. Of ik hier de marathon op ga lopen? Ik weet het nog niet. Stiekem twijfel ik nog of ik niet een nieuwe set Zoom Fly van Nike wil aanschaffen. Die strijd ga ik in mijn hoofd nog even voeren. Toch zijn dit de ideale lichte en snelle wedstrijdschoenen voor mij. Ik heb er al veel snelheidstrainingen op gedaan en dat bevalt me heel goed.

4. Noorderzon

Ieder jaar begint eind augustus Noorderzon weer in onze voortuin. Noorderzon is een tien dagen durend festival waar je kunt genieten van heerlijk eten, drinken en leuke live muziek. Er is theater en er zijn bijzondere voorstellingen te bezoeken. Het vindt plaats in het Noorderplantsoen en aangezien ik daar praktisch aan woon, ga ik bijna iedere avond wel even langs. In het weekend ging ik met familie, gisteravond was ik er met mijn atletiekgroepje en vanavond ga ik weer met een vriendinnetje. Daar kan ik echt van genieten!

5. Varen in Friesland

Mijn ouders hebben begin augustus een nieuw sloepje gekocht. Heerlijk! We hebben al een paar tochtjes gemaakt in Friesland en ik kan alleen maar zeggen dat het een en al genieten is. Komend weekend staat er weer een boottochtje gepland, want er schijnen nog wat mooie nazomerdagen aan te komen. Zo fijn!

Ben jij weleens bij het Lago Maggiore geweest? En wat is jouw favoriete hardloopschoen? Ik ben benieuwd.