27 jul 2018 | Favorieten

5 x favoriet op vrijdag

De afgelopen week heb ik weer ontzettend veel leuke en nieuwe dingen gedaan. Zo was ik bij het meer van Annecy, waar ik weer fijn op mijn eigen fiets stapte. Daarnaast heb ik nieuwe favoriete producten ontdekt, zoals de producten van Care, en dat deel ik natuurlijk graag met jullie! In deze 5 x favoriet op vrijdag zie je mijn favorieten van de afgelopen week. 

1. Annecy

Vorige week was ik voor het eerst bij het mooie meer van Annecy. Wat ik vooral zo leuk vind aan deze vakantiebestemming is dat het perfect is voor de sporters. Langs het meer ligt een geweldig fiets- en hardlooppad, waardoor je op een vlakke manier vrij veel kilometers kunt maken. Zelf heb ik twee keer gelopen en natuurlijk wat gefietst. Wie weet kom ik hier nog weleens terug!

2. Franse Tarte au Citron

Zoals jullie weten ben ik vooral een Italië fan. Toen ik vorige week in Frankrijk was, moest ik dus echt even wennen aan een ander land, een andere taal en ook vooral ander eten. De Franse keuken is natuurlijk geheel anders dan de Italiaanse. Maar ik moet heel eerlijk toegeven dat ook de Fransen prima kunnen koken. Zo bestelde ik heerlijke Tartare du Boeuf, maar ook dit heerlijke citroen/meringue taartje was een hele goede keus. Omdat we twee keer in dit restaurant aten, bestelde ik deze vorige week vrijdagavond ook nog. Het was een prima afsluiting van een weekje Frankrijk!

3. Verzorgingsproducten van Care

De producten van Care*, exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn, kende ik nog helemaal niet. Ik mocht de huidverzorgingsproducten gaan proberen en ik ben positief verrast. Allereerst zien de verpakkingen er heel mooi uit en de geur van de verschillende producten is ook goed. Ik kreeg een bodylotion, een handcrème, een shower gel en een shower oil om te proberen. Mijn favoriet? Sowieso de shower oil! Omdat ik vrij veel sport, sta ik ook veel onder de douche en ik heb daarnaast een behoorlijk droge huid. Deze olie is dan heel fijn en ruikt ook nog eens heerlijk! De Care producten zijn dus zeker favoriet de afgelopen week.

4. Wandelen

Woensdag heb ik uitgelegd dat hardlopen voor mij nog even niet zo’n goed idee is. Nu probeer ik af en toe een wandelingetje te maken, omdat ik het wel fijn vind om even dat momentje buiten ”voor mezelf” te hebben. Hoewel wandelen nooit echt favoriet was, merk ik nu dat het ook heel ontspannend en fijn kan zijn. Daarnaast kies ik net even andere paadjes, waardoor ik soms op verrassend mooie en nieuwe plekken in de stad kom. Natuurlijk hoop ik dat ik snel weer kan gaan hardlopen, want het wandelen gaat me toch iets te langzaam.

5. Drenthe’s mooiste

Het is niet echt een favoriet van de afgelopen week, maar ik wilde deze toch nog even noemen. Op zondag 15 juli fietste ik tijdens Drenthe’s Mooiste 115 kilometer met een groepje leuke meiden. Het was een heerlijke dag en ik genoot van iedere kilometer. Ik weet zeker dat ik nog een toertochtje wil gaan fietsen dit jaar, dus leuke tips zijn welkom!

*Dit betreft een betaalde samenwerking.

Ben jij meer een Italië of een Frankrijk fan? Kende je de producten van Care al? En wandel je weleens? Ik ben benieuwd!