16 jul 2018 | Favorieten

5 x favoriet in juni

De maand juni ligt al een tijdje achter ons, maar ik wilde mijn favorieten toch nog heel graag met jullie delen. Dit artikel liep wat vertraging op doordat ik de halve maand juni op Sri Lanka was! Je zult dus ook vooral zomerse favorieten tegenkomen in dit artikel. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

1. Surfen

Op Sri Lanka heb ik weer eens gesurfd. Eind juni stond ik op de plank bij Whiskey Point in Arugam Bay tijdens een leuke surfles. Dat was absoluut een hoogtepunt van de maand juni, maar ook zeker van mijn gehele vakantie. Ik vind het een heerlijk gevoel om op die plank te staan en echt een leuke uitdaging om tot aan het strand te surfen. Na afloop was ik helemaal gesloopt, maar ik kan niet wachten om weer ergens te gaan surfen!

2. Passievrucht

Wederom een favorietje vanuit Sri Lanka. Tijdens onze reis kregen we dagelijks een bordje met heerlijk vers fruit. Ik realiseerde me daar weer hoe heerlijk ik passievrucht eigenlijk vind. Niet alleen verse passievrucht, maar ook door een lassie of in een vers sapje. Echt een zomerse vrucht!

3. Fietsen in Girona


Ik kan er eigenlijk niet over ophouden, maar die persreis in Girona was echt geweldig. Wat is Girona een leuk stadje! Ik vind het echt een hele grote favoriet van de maand juni. Ik kan niet wachten om weer eens terug te gaan naar deze stad en daar de omgeving verder op de fiets te verkennen.

4. La Machine

Zoals jullie weten ben ik echt een wielerliefhebber en daarom was ik ook ontzettend blij verrast met dit toffe pakketje van La Machine. Ik mocht in hun webshop namelijk een aantal shirts uit de damescollectie uitzoeken. Naast de damescollectie hebben ze ook hele gave shirts voor mannen, prachtige wielerpakjes (helaas zijn die er nog niet voor vrouwen) en leuke posters. Ik vind het echt een aanrader voor wielerliefhebbers. La Machine is voor mij ook al een aantal keren de ideale webshop geweest, toen ik cadeautjes nodig had voor vrienden.

5. Mindfulness

Een paar jaar geleden deed ik een cursus mindfulness. Tijdens de nazorg van mijn eetstoornis leek dit een goede manier om met bepaalde dingen om te gaan. Op dat moment stond ik er niet voor open en zag ik niet in wat het voor me kon betekenen. Tijdens mijn reis naar Sri Lanka was ik weer meer bezig met mindfulness en meditatie. Ik merkte dat het voor mij toch wel prettig was om stil te staan en bewust te leven. Het is voor mij nog wel een zoektocht, maar ik probeer het steeds meer te integreren in mijn leven. Ook wil ik de komende maanden meer zoeken naar de balans tussen online en offline, want ik merk dat ook daarin een stukje mindfulness helpend kan zijn. Wordt vervolgd dus, maar voor nu al een favoriete ontdekking van de maand juni!

Heb jij weleens gesurfd? En ben je ook zo dol op passievrucht? Kende je La Machine al? Ik ben benieuwd!