27 mei 2018 | Hardlopen

Een nieuwe kennismaking met Craft (+ WINACTIE)

Craft is een merk dat ik al heel erg lang ken. Jaren geleden gebruikte ik bijna dagelijks de thermokleding van Craft. Ik was dus ook erg verrast, toen ik hoorde dat Craft tegenwoordig hele leuke hardloopkleding én schoenen in het assortiment heeft. Vandaag deel ik daar iets meer over en vertel ik hoe jij kans kunt maken op hardloopschoenen van Craft en nog een hele toffe andere prijs!

Jaren geleden trainde ik bijna dagelijks op de ijsbaan. Goede thermokleding was belangrijk en mijn kledingkast lag daarom ook vol met Craft shirts. Wat me destijds vooral opviel, was dat deze shirts bijna niet kapot te krijgen waren. Het was dus functionele en kwalitatief goede kleding. De afgelopen jaren heeft Craft het assortiment flink uitgebreid. Want naast de thermokleding bieden ze ook loopkleding, fietskleding en ontzettend veel accessoires.

Vorige week mocht ik, samen met een aantal andere runfluencers, de hardloopschoen V175 Lite van Craft testen. Daarnaast kregen we een gave, bijpassende outfit van Craft. Meteen was ik enthousiast over de kleurtjes en de uitstraling. Het oogt simpel, maar stijlvol. Het hardloopshirtje is lekker licht en loopt heerlijk. Zeker in het warme weer van de laatste tijd is dit een goede optie. Het broekje is ietwat aan de korte kant, maar het stofje zit heel lekker.

Dan wil ik het natuurlijk ook nog even over die loopschoen van Craft hebben. Want hoewel ik echt niet had verwacht dat Craft loopschoenen zou ontwikkelen, ben ik erg positief verrast over deze schoen. Hij is in heel veel leuke opvallende kleurtjes te verkrijgen. Ik kan nog geen echte review over de schoenen schrijven, want ik heb ze pas drie keer aangehad. Wat me opvalt is dat de schoen vrij licht is en toch ondersteuning biedt. Het is een neutrale schoen, maar lijkt voor heel veel mensen passend te zijn.

Zo wordt de V175 ook omschreven: het is een allround schoen. De benaming komt voort uit de pasvorm. Dat heeft namelijk een V-vorm. Verder wordt er gezegd dat deze schoen optimale grip heeft in verschillende omstandigheden. Ook zou de zool zo gemaakt zijn dat er geen steentjes en andere materialen in vast komen te zitten. Ideaal! Tot slot geeft een speciale tussenzool de ontwikkelde kracht mee in een voorwaartse beweging. Hierdoor kan deze schoen ook gebruikt worden als snelle wedstrijdschoen.

Winactie

Hoewel ik de schoen dus nog iets vaker moet testen om er een goed oordeel over te kunnen vellen, ben ik zeker positief verrast. Het leuke is dat ik iemand blij mag maken met zo’n paar Craft V175 Lite hardloopschoenen. Daarnaast heb ik nog een hele leuke prijs voor een andere winnaar. Aangezien ik deze Craft schoenen mocht testen tijdens een event van Runner’s World, mag ik ook iemand blij maken met een jaarabonnement op de Runner’s World! Hoe tof is dat? Ik heb dus twee prijzen om weg te geven.

Wat moet je hiervoor doen? Plaats komende week een foto op Instagram van jouw favoriete looprondje of hardloopmoment. Het mag een selfie zijn, het mag een foto van het uitzicht zijn en het mag uiteraard ook een loopfoto zijn. Wat je zelf maar leuk vindt! Het is wel belangrijk dat mij tagt in je foto, zodat ik de foto’s kan bekijken. Natuurlijk mag je ook @runnersworldnl en @craftbenelux taggen. Gebruik tot slot ook even de hashtag #winmetjapkejanneke. Dan kan ik iedereen volgen die meedoet.

Ga je meedoen aan deze winactie? Ik ben benieuwd! En welke prijs zou je het liefst winnen? Laat het hieronder weten.