26 jan 2018 | Favorieten

5 x favoriet in januari

De eerste maand van 2018 zit er alweer bijna op. Ik ben dit keer een beetje vroeg met mijn favorieten artikel, maar dat heeft een reden. Zondag lees je daarover meer. Ik heb in ieder geval deze maand alweer heel veel mooie geluksmomenten verzameld. Daarnaast heb ik een paar hele fijne producten ontdekt, die absoluut favoriet zijn geworden. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

1. Purpuz Planner

In de maand november kreeg ik mijn eerste Purpuz Planner toegestuurd. Ik mocht deze prachtige planner gaan testen en er over schrijven op mijn blog. Ook kreeg ik de versie voor 2018 thuisgestuurd. Ik was eigenlijk meteen enthousiast over dit product. Het was wel even wennen, maar ik vind steeds meer mijn eigen weg in deze planner. Nu januari er bijna opzit, weet ik zeker dat ik deze planner de rest van het jaar ga gebruiken.

2. De halve marathon van Egmond

Dit was zo’n gaaf weekend. Als ik er aan terugdenk, krijg ik meteen weer een glimlach op mijn gezicht. Samen met Mari verbleef ik in Strandhotel Golfzang. We waren uitgenodigd door Saucony om aanwezig te zijn bij een welkomstborrel, het gezellige diner en natuurlijk om op zondag 14 januari de halve marathon te gaan lopen. Ik heb weer genoten van de gezelligheid en de bijzondere sfeer rondom zo’n mooi en groot evenement. Natuurlijk was het ook heel leuk om andere, aanwezige influencers weer te zien.

3. Like a Bird Coaching

Via een adviestraject van Annic van Wonderen ontmoette ik Marielle. Zij is deskundige en coach op het gebied van werkgeluk. Ze heeft haar eigen coachingspraktijk in Zwolle. Op een gegeven moment kreeg ik bericht van Marielle. Ze wilde me graag ergens mee helpen. Dit aanbod sloeg ik niet af en in januari hadden we een afspraak gepland. Tijdens een hele inspirerende en inzichtgevende ochtend heb ik een belangrijke stap genomen. Later vertel ik daarover meer, want op dit moment is dat nog iets te persoonlijk en privé om te delen. Er komt dus zeker nog een uitgebreid artikel over wat we precies hebben gedaan. Wel behoort deze ochtend tot één van mijn favorieten van januari. Het heeft me nu al zoveel opgeleverd! Dankjewel, Marielle.

4. Hummus

Ik begin 2018 goed met een nieuwe verslaving. Sinds januari ben ik namelijk echt fan van hummus. Eerder vond ik er nooit zoveel aan, maar de laatste tijd bestel en koop ik het eigenlijk altijd voor bij de lunch. Het is heerlijk op brood, crackers en zelfs door een salade. Het liefst eet ik de variant met zongedroogde tomaat of met een pepertje erdoor. Jum!

5. Hereniging

Begin januari zag ik eindelijk weer een deel van team Robert en team Susan, de mensen met wie ik het New York avontuur heb beleefd. Dat was toch echt wel een heel fijn moment van deze maand. Omdat ik in Groningen woon, ben ik niet heel vaak in de buurt. Gelukkig stond er begin januari een evenement van Runner’s World gepland. Mari, Chris en Monique waren in ieder geval aanwezig. Zo fijn om weer even bij te kletsen! Vervolgens kwam ik in Egmond ook Robert en Niels nog tegen. Leuk! Hopelijk volgt er snel een reünie met alle teamleden.

Dit waren mijn vijf favorieten van januari. Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand? Ben je ook een hummus fan?