28 jan 2018 | Reizen

Wintersport

Zoals je wellicht al via Instagram had opgemerkt, ben ik een weekje op wintersport. Dit is echt mijn favoriete vakantie van heel het jaar. Waarom? Dat lees je onder andere hier! 

Omdat ik zo geniet van deze week buiten zijn, de sneeuw, de zon, het skiën en de gezelligheid heb ik besloten om mijn blog even een weekje pauze te geven. Op deze manier kan ik hier optimaal genieten. Natuurlijk vind ik het wel heel leuk om het één en ander (lees: spam) met jullie te delen via Instagram. Als je het leuk vindt om iets van mijn vakantie te zien, zou ik zeker aanraden mij daar te volgen. Vanaf volgende week maandag (5 februari) pak ik het normale ritme van het bloggen weer op. Dat betekent iedere maandag, woensdag, vrijdag en zondag een nieuw artikel online.

Liefs Japke