29 sep 2017 | Favorieten, Geluk

5 x favoriet in september

September is bijna voorbij! Wat een geweldige maand was dit. Hoewel de zomer wel echt ten einde is, ben ik stiekem heel blij met de mooie herfstdagen. Vandaag blik ik terug op de afgelopen maand. Wat was er favoriet? Wat waren fijne momenten? In dit artikel lees je het!

1. Marathon van Berlijn

Natuurlijk kan ik hier niet om heen. Met stip op één was de marathon mijn favoriete moment van de afgelopen maand. Wat een geweldig weekend heb ik gehad. Niet alleen de marathon zelf was een feest, maar ook alles eromheen. Ik boekte mijn reis via TUI Sports en hierdoor was alles tot in de puntjes verzorgd: van gezamenlijk het startnummer halen tot een ‘after running’ borrel! Dit maakte het weekend helemaal compleet.

2. Stradivarius


In augustus was ik in Italië. Daar shopte ik twee keer bij de Stradivarius en ik ben zo goed geslaagd! Ik kocht onder andere deze vrolijke broek met bloemen. Helaas heb ik de broek in Nederland niet zo vaak aan kunnen trekken. Het is namelijk echt een zomerse broek. Hopelijk komt er nog een lekkere nazomer of herfstdag waarop ik de broek aan kan. En anders shop ik gewoon nog wat winterse items binnenkort, want er schijnt een Stradivarius in Groningen te komen. Yes!

3. Yoga

Sinds begin september volg ik een beginnerscursus yoga. Inmiddels heb ik vier lessen gehad en ben ik bijna aan het einde van de reeks. Binnenkort zal ik uitgebreid mijn yoga ervaringen met jullie delen. Ik kan al wel zeggen dat ik het tot nu toe heel prettig vind. Het is daarnaast ook nuttig om heel bewust van je lichaam en je (spier)spanning te zijn. Zo oefen je bijvoorbeeld met het maken van bewegingen en inspanning in combinatie met de juiste ademhaling. Tot nu toe is yoga dus favoriet en ik weet (bijna) zeker dat ik de lessen na deze cursus ga voortzetten.

4. Herfstige fietstochtjes

Het moge duidelijk zijn dat ik de herfst een fijn seizoen vind. Ook wielrennen in de herfst vind ik heerlijk. Ik was dus ook heel blij dat er deze week wat fietsritjes op mijn trainingsschema stonden. Fietsen is een goede manier om je benen te laten herstellen van een marathon. Afgelopen woensdag stapte ik voor het eerst sinds lange tijd weer op mijn racefiets. In totaal fietste ik 39 kilometer. Ik had me eigenlijk al veel te warm gekleed. Volgende keer moet ik iets beter de weersvoorspellingen (en vooral de temperatuur) bekijken. Dat dikke jasje was nog niet nodig.

5. New Balance hardloopkleding

Afgelopen maand werd ik heel erg verwend door het merk New Balance. Via Lisanne de Witte kreeg ik de vraag of ik hardloopschoenen van New Balance wilde ontvangen. Natuurlijk wilde ik dat! Toen de postbode echter met het pakket aan kwam zetten, leek er al meer in te zitten dan alleen schoenen. Naast hardloopschoenen, kreeg ik twee broeken toegestuurd, twee shirtjes, sokken, een sportbh én een regenjasje. Wauw! De kleding ziet er niet alleen geweldig uit, maar het zit ook goddelijk. New Balance is echt favoriet geworden en ik kan, zeker de kleding, iedereen aanbevelen.

Dit waren mijn favorieten van de afgelopen maand. Wat maakte jou blij in september? Laat het hieronder weten in een reactie!