Trainingsdagboek #1 – Road to London

Trainingsdagboek #1 – Road to London

De afgelopen weken ben ik begonnen met mijn trainingen voor de marathon van Londen, die ik in samenwerking met TUI Sports ga lopen. De eerste twee weken van deze voorbereidingen heb ik voor jullie bijgehouden op video en bewerkt tot een soort trainingsdagboek. Ik deel hierin mijn zoektocht naar hét trainingsschema, hoe ik trainingen heb ervaren én wat ik na een lange duurloop eet. Neem je een kijkje? 

 

13 Comments

 1. Eline
  februari 12, 2018 / 8:27 am

  Super leuke video!!

 2. Jenny
  februari 12, 2018 / 5:07 pm

  Heel erg leuk, en hoop dat je ermee door blijft gaan.

 3. Lucinda
  februari 12, 2018 / 9:17 pm

  Leuk om te zien!!

 4. Eric
  februari 12, 2018 / 9:53 pm

  Behalve leuk en informatief vind ik het ontwapenend hoe eerlijk je bent over je ‘struggles’ als het niet gaat zoals je wilt. Vaak zie je alleen maar posts en blogs over hoe goed het allemaal wel niet gaat. Blij om te zien dat ‘zelfs jij’ ;) het gewoon soms zwaar hebt met motivatie, pijntjes en je afvraagt of dat wat je doet wel het beste is!

 5. Daniele lin
  februari 12, 2018 / 10:01 pm

  Heel leuk! Dus blijven verder doen!

 6. Danielle
  februari 12, 2018 / 10:12 pm

  Leuk om te zien !! En goed gefilmd !
  Loop je met muziek? Zoja, hoe?
  En welke horloge gebruik je ?

 7. Richard
  februari 12, 2018 / 10:50 pm

  Hoi Japke

  Goeie vlog! Ben benieuwd naar je wekelijkse trainingen,voedingstips en kledingtips bijv. hoeveel lagen kleding in een wedstrijd thermohemd en shirt of 3 lagen?

  Ik ben van een echt schema afgestapt. Want die was qua afstand per week veel te zwaar in combinatie met het werk dat ik doe.
  In aanloop naar een marathon misschien goed, maar voor een halve is ws. 2 lange duurloopjes van ca 12 tot 16km en een interval training in de week prima vol te houden.

  4 maart pas de 20 van Alphen. En heb die afstand in ieder geval wel in de benen. Merk alleen dat ik de snelheid in de laatste 4 km moeilijk kan vasthouden. Misschien langzamer starten?
  Kijken of ik de Pace aan het einde van mijn loopjes kan opvoeren dus beginnen op 5.05 en eindigen met 4.50 ofzo …loop nu 4.46 op 16 km gemiddeld..

  Vast een stukje structuur in elke loop?

  Ben benieuwd…. succes met bloggen en vloggen!

  Gr, Richard

 8. Kim
  februari 13, 2018 / 9:22 pm

  Hi, leuke vlog. Ben erg benieuwd hoe de rest van je trainingen gaan.
  Tip voor je etensdilemma op de dinsdag ivm je ateletiek training. Smiddags warm eten (restje opwarmen op je werk) en dan voor de training brood. En dan na je training nog wat kwark oid.

  Succes met je trainingen!

  Gr. Kim

 9. j
  februari 14, 2018 / 7:00 pm

  Heel erg leuk deze vlog. Wat hierboven ook al staat geschreven, eerlijk je struggels en het harde werken.
  Ik heb overigens ook altijd hetzelfde probleem met sporten uit het werk. Komt er vaak op neer net niet avond te eten maar veel yoghurt met kwark. Bovenstaande tip vind ik ook wel slim
  DOe je trouwens nog aan yoga en krachttraining? Hoe zien die trainingen er uit icm met je voorbereiding op de wedstrijden

 10. Petra
  februari 18, 2018 / 6:35 pm

  Ik vind juist leuk dat je het in videovorm doet. Maakt het persoonlijk en ik vind je sowieso super motiverend en inspirerend! Ga zo door!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Zoek je iets?