12 jan 2022 | Persoonlijk, Werk

Terug aan het werk: een korte update

Het is vandaag 12 januari 2022 en dat betekent dat ik precies twee maanden geleden ben bevallen van ons zoontje Len. Het is tijd voor mij om langzaam maar zeker terug aan het werk te gaan. Vandaag deel ik een korte update!

Op vrijdag 12 november 2021 is onze zoon Len geboren. Het was zo’n bijzondere ervaring, waar ik uiteraard nog van alles over zal gaan delen. Een uitgebreid bevallingsverhaal zal volgen, maar daar wil ik even rustig de tijd voor nemen. Sowieso zijn de afgelopen weken een rollercoaster geweest. Ook daarover zal ik later meer delen als ik daar mentaal aan toe ben. Ik kan in ieder geval zeggen dat het iedere dag beter met me gaat! Len is een heerlijk mannetje en daar geniet ik dan ook ontzettend van.

Bloggen

Op dit moment verblijf ik in Italië in het vakantiehuis van mijn ouders. Het is geen echte vakantie, maar een soort workation. Kai kan namelijk vanuit hier werken én ik vermaak me natuurlijk met de verzorging van Len en het rustig opstarten na mijn verlof. Mijn mailbox is inmiddels een stuk minder vol en ik ben aan het brainstormen over dit jaar. Zo deelde ik op Instagram al een vraagsticker. Ik ben namelijk heel benieuwd wat jullie komende tijd zouden willen lezen op mijn blog. Er komen in ieder geval artikelen aan over de bevalling, kraamtijd en het moederschap, maar uiteraard blijft mijn hoofdthema sport. Hoe pak je het sporten weer op na een bevalling? Welke sportieve doelen heb ik voor komend jaar? Het zijn allemaal onderwerpen waar ik over zal gaan schrijven. Toch zijn suggesties altijd welkom! Wat vind jij leuk om te lezen en te zien? Laat het hieronder vooral weten in een reactie!

Voor nu wil ik in ieder geval zeggen dat ik blij ben om weer rustig wat werk op te pakken. Hoewel er natuurlijk ontzettend veel is veranderd in mijn leven, vind ik het ook heerlijk om weer een beetje oude routines te creëren en lekker te schrijven over hardlopen en wielrennen. Hopelijk vinden jullie het net zo leuk om dit allemaal weer te gaan volgen!