11 okt 2021 | Dagboek

Mijn week #40

Na een gekke week met een ziekenhuisopname probeerde ik alles vorige week weer rustig op te pakken. Ik werkte iedere dag twee uurtjes om alles af te ronden voor mijn verlof, ik genoot van het heerlijke herfstweer en volgde een beval- en borstvoedingscursus. Ik dit artikel deel ik weer mijn week met jullie.

Maandag

De week begon ik met een kort overleg met mijn manager. Na een week niet te hebben gewerkt vanwege mijn opname, moest ik alles weer oppakken. Er was behoorlijk wat verschoven in mijn contentplanning op Instagram en dat komt helaas niet goed uit met mijn verlof volgende week. Hierdoor komen veel campagnes deze week dicht op elkaar te zitten en daar baal ik van. Echter is er niks aan te doen en hoort dit er helaas bij.

Ik maakte foto’s voor een campagne en combineerde dit met een ochtendwandeling in de zon. Wat een heerlijk herfstweer! ’s Middags stond er nog een controleafspraak gepland in het ziekenhuis en ’s avonds had ik een borstvoedingscursus. Deze werd vanwege corona online gehouden, maar eigenlijk was dit best fijn. Zo kon ik gewoon vanaf mijn eigen bank ‘meedoen’.

Dinsdag

Ook op dinsdag moest ik veel content schieten. Toen ik dit af had, fietste ik naar de duinen om daar een fijne ochtendwandeling te maken. Heerlijk! Helaas begon het in de middag keihard te regenen en hield het niet meer op. Ik maakte verse pompoensoep voor mezelf en na alle buien ging ik de deur nog uit voor een avondwandeling met een vriendin.

Woensdag

Op woensdag zette ik eindelijk weer een nieuwe video online. Ook deze week komt er weer een video op woensdag! ’s Middags haalde ik een lekkere koffie in de stad en aan het eind van de middag volgde ik een les zwangerschapsyoga. Eerder in mijn zwangerschap had ik dit al eens in Haarlem geprobeerd, maar dat was me toch niet zo goed bevallen. Nu ging ik naar een andere yogaschool (Innerwork in Haarlem) en deze yogales vond ik veel fijner om te volgen. Dit ga ik tot mijn bevalling zeker wekelijks doen!

Na de yoga had Kai het eten al op tafel, want om 19.30 kwam de kraamzorg langs voor een intake. Fijn om dat ook weer te hebben afgestreept! Er was een goede klik, maar nu is het natuurlijk afwachten of zij zelf in onze kraamweek aanwezig kan zijn. Zo benieuwd!

Donderdag

De dag begon ik met een afspraak bij mijn psycholoog. Daarna reed ik door naar huis voor een afspraak met mijn boekhoudster. De btw aangifte moest weer worden gedaan. Gelukkig stond er daarna iets leukers in mijn agenda. Mijn moeder kwam namelijk een dagje naar Haarlem! We reden eerst langs Ikea, want ik moest nog een en ander hebben voor de babykamer. Daarna liepen we het centrum van Haarlem in voor een lekkere lunch bij By Lima en shopten we nog wat bij leuke babyzaakjes. We sloten af met een goede koffie bij Mogador.

Vrijdag

Normaal is vrijdag mijn vrije dag, maar deze ochtend moest er nog wat werk verzet worden. Geen probleem! Na het werk, fietste ik naar de duinen voor een fijne wandeling in de mist. Daarna brak gelukkig al snel de zon door en plofte ik neer bij de Kweektuin in Haarlem voor een goede koffie. Wat een heerlijke dag! Het lukt me steeds beter om van die rustmomentjes te genieten. Aan het eind van de middag stapte ik in de auto richting Almere. Daar had ik namelijk een zwangerschapsshoot gepland met Priscilla Wolf. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat en dat ga ik uiteraard delen op mijn Instagram.

Zaterdag

Op zaterdagochtend ging de wekker al vroeg, want er stond een bevalcursus gepland. We hebben gekozen voor de eendaagse cursus van Sabine van Fijn Zwanger. Zij geeft in één ochtend ontzettend veel fijne, praktische en positieve tips over de bevalling. Ik ging weg met heel veel vertrouwen en dat is volgens mij het allerbelangrijkste. Ook voor Kai was het een leuke ochtend!

Rond half 1 waren we klaar en omdat het zo’n prachtige herfstdag was, stopten we tijdens onze terugreis bij de Bussumerheide. Tijd om de benen te strekken en op zoek te gaan naar een lekkere lunch. Kai had een lunchtentje gevonden op bijna 6 kilometer wandelen. Door het prachtige weer en de omgeving was het zeker geen straf om daarheen te gaan. Na 12 kilometer wandelen stapten we weer in de auto en reden we door naar Haarlem. Kai stelde voor om de dag op het strand af te sluiten en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. We stopten thuis om een boek en tijdschrift te halen en genoten daarna van een prachtige zonsondergang bij Tijn in Zandvoort.

Zondag

De dag afsluiten op het strand is fijn, maar de dag daar weer beginnen is minstens zo lekker! Met een vriendin fietste ik in de ochtend richting Republiek in Bloemendaal om daar een heerlijke koffie te drinken en een korte strandwandeling te maken. Het is echt een luxe om zo dichtbij het strand te wonen.

’s Middags deed ik rustig aan, want in de avond had ik afgesproken om met een andere vriendin naar de bioscoop te gaan. Dat was lang geleden! We keken de film ‘Mijn vader is een vliegtuig’ met Elise Schaap. Het is een prachtig verhaal en zeker een aanrader als je van psychologische thrillers houdt. Voor de film aten we trouwens een lekkere pizza bij Nolita in Haarlem.

En nu ik dit schrijf is mijn laatste echte werkweek aangebroken. Wow! Komende week ga ik aan de slag met de laatste zakelijke content, mailtjes en artikelen. Daarna is het tijd om het werk af te sluiten, mijn automatische mail in te stellen en te genieten van mijn verlof. Fijne week, lieve lezers!