27 sep 2021 | Dagboek

Mijn week #38

Ik heb het gevoel dat iedere week op elkaar lijkt en ik weinig beleef, maar na het schrijven van dit weekoverzicht valt het toch wel mee. Het was een week met heerlijk nazomerweer. Of moeten we het toch al herfst gaan noemen?

Maandag

De week begon met een meeting in Amsterdam. Het was een heerlijk zonnige dag en ik besloot lekker met de trein te gaan. Binnen een kwartier ben je van Haarlem in Amsterdam en vanaf het station wandelde ik richting het kantoor bij het museumplein. Zo leuk om weer eens in Amsterdam te zijn! Met mijn manager besprak ik mijn verlof en ook hadden we het over nieuwe samenwerkingen voor volgend jaar. Dan zal mijn werk er misschien iets anders uit gaan zien met baby, maar ik heb ook daar weer heel veel zin in.

De komende weken bouw ik in ieder geval af en over twee weken probeer ik echt met verlof te gaan en me voor te bereiden op de bevalling en de periode daarna. Zo gek!

’s Avonds gingen Kai en ik aan de slag met het ontwerpen van het geboortekaartje. Dit doen wij via Made for Moments. Het eerste proefdrukje is inmiddels in huis, maar het kaartje is nog niet echt zoals we in gedachten hebben. Nu kijken de designers van Made for Moments eventjes met ons mee en hopelijk wordt het dan helemaal zoals we willen. Ik ben trouwens heel benieuwd waar andere ouders hun geboortekaartje hebben laten maken.

Dinsdag

Op dinsdag had ik lekker veel tegelijk gepland. In de ochtend moest ik content schieten voor meerdere samenwerkingen. Toen dit af was, had ik afgesproken om een wandeling te gaan maken door de duinen met een vriendinnetje. Na afloop dronken we wat en in de middag ging ik verder aan het werk. De content moest doorgestuurd worden naar de klant en daarna had ik tijd om op de fiets te stappen. Het was heerlijk fietsweer!

Toen Kai uit zijn werk kwam, had ik het eten al klaar zodat we daarna nog tijd hadden om even richting het strand te gaan. Wat een rijkdom om zo dichtbij het strand te wonen! We dronken daar een koffietje en na het terugfietsen, besloten we ook nog een laatste ijsje te eten bij Luciano’s in Overveen. Het ijsseizoen zit er tenslotte bijna op!

Woensdag

Ook op woensdag was het zo zonnig dat ik daar heel graag gebruik van wilde maken. Ik sprong op de fiets en reed een fijn rondje door de duinen. Daarna besloot ik even de stad in te gaan om iets op te halen. Aan het eind van de middag reed ik richting Utrecht, want ik ging samen met een vriendinnetje naar het concert van Iris Hond in Tivoli. Het was een verlaat verjaardagscadeautje. Van te voren aten we op het terras bij Het Gegeven Paard. Het concert was overigens prachtig! Ze speelde allemaal mooie stukken van Einaudi.

Donderdag

Donderdagochtend had ik eigenlijk een afspraak bij mijn psycholoog, maar zij bleek helaas ziek te zijn. Ik kon dus nog wat langer thuis werken. Daarna stapte ik alsnog in de auto, want ik had een afspraak voor mijn wenkbrauwen en een lash lift in Hoorn bij Brow Studio. Heel blij met het resultaat!

Vrijdag

Vrijdagochtend stapte ik op de fiets voor een laatste rondje van deze week. We gingen namelijk een weekend weg met vrienden en de fietsen bleven thuis. We pakten de auto in en vertrokken rond het middaguur. We hadden ingerichte tenten geboekt op een mooie camping in Twente bij Denekamp. Na een koffiestop bij Starbucks met wat lekkers kwamen we al redelijk op tijd aan. We hadden een fijn veldje met vier tenten bijelkaar. ’s Avonds haalden we pizza’s en zaten we nog lekker lang buiten met z’n allen.

Zaterdag

Na een korte nacht besloot ik al vroeg te gaan wandelen. De rest sliep toch nog! De rest van de zaterdag bestond uit gezellig en uitgebreid ontbijten met elkaar, een bezoekje aan Bad Bentheim, rondwandelen en we sloten de dag af met een BBQ.

Zondag

Wat was het een prachtige ochtend! Ik wandelde wederom deze ochtend een rondje en zag hoe mooi de zon opkwam. Wat een geluk! Daarna ontbeten we nog een keer uitgebreid met elkaar en pakten we de spullen in. Kai en ik reden door naar Deventer waar we nog met vrienden hebben geluncht en rondgewandeld. Uiteindelijk kwamen we rond half 6 weer thuis in Haarlem. Het was een heel fijn weekend!

Nu is het weer maandag. Nog twee weekjes werk afronden en dan is het echt tijd voor verlof! Ik kan het me nog niet voorstellen. Komende tijd heb ik in ieder geval nog heel veel zin om te schrijven en weer video’s te maken. Wil jij nog iets specifieks zien of lezen? Laat het me dan zeker weten!