12 jul 2021 | Dagboek

Mijn week #27

Deze week begonnen we echt met de kinderkamer, had ik een leuke fotoshoot in Amsterdam en ging ik voor het eerst in maanden, of eigenlijk in jaren, weer eens naar het theater. Benieuwd hoe mijn week eruit zag? Lees dan gauw verder!

Maandag

Na ons feestje op zondag moest ik echt even opstarten en bijkomen. Gelukkig had ik niet een heel drukke dag! Na wat uurtjes werken, trok ik mijn loopschoenen aan voor een rondje door de duinen. Altijd een goed idee! Verder begon de aannemer deze week met wat klusjes aan ons huis. Dat betekende dat er een enorme steiger voor de deur werd geplaatst en we de hele week met klussers om ons huis zaten. Gelukkig vielen de werkzaamheden erg mee en was alles sneller klaar dan verwacht.

Dinsdag

Dinsdag had ik eindelijk weer eens een klein evenement in Amsterdam. Eigenlijk was het op afspraak, maar het voelde wel echt als een fijn uitje. Ik besloot iets eerder naar Amsterdam te gaan en nog even te werken in één van mijn favoriete koffietentjes in Oud West. Bij de CoffeeRoastery daar heb je namelijk de beste Vegan Bananenbrood die ik ooit heb gegeten. Eindelijk kon ik daar weer van genieten.

Na de afspraak bij Cybex in de Vondelkerk kletste ik nog even na met mijn manager op het terras en ging ik vervolgens terug naar huis. ’s Avonds had ik mijn eerste les zwangerschapsyoga gepland. Het is voor mij nog even wennen, maar zeker iets dat ik vaker zou moeten doen.

Woensdag

Ik had veel to-do’s in mijn agenda staan. Er moest veel content geschoten worden en deze keer was mijn vriend niet thuis om me te helpen. Gelukkig ging het met een statief ook redelijk goed en al snel had ik mooie content gemaakt. Daarna was het tijd om dit te bewerken, teksten erbij te schrijven en alles door te sturen naar mijn manager. Zij communiceert het vervolgens met de klant. Toen ik klaar was met werk, besloot ik op de racefiets te stappen en een rondje Langevelderslag te maken. Heerlijk!

Donderdag

In de ochtend deed ik redelijk rustig aan, want in de middag stond er een lange shoot gepland in Amsterdam. Van 13.00 tot 17.30 had ik opnames voor een nieuwe, bijzondere campagne. Daarover later meer! Toen ik thuiskwam, reed ik eigenlijk meteen door naar de teststraat. Kai en ik moesten testen voor toegang, want voor vrijdag hadden we kaartjes gekocht voor een show van Arjen Lubach. Gelukkig testten we beide negatief.

Vrijdag

Dit is altijd mijn vrije dag en daar was ik ook heel erg aan toe. Helaas moest er wederom voor twee campagnes content worden geschoten. Het is even niet anders! Anderzijds is het natuurlijk ook een heel goed teken dat er genoeg werk te doen is. Gelukkig was ik vroeg begonnen en kon ik de content voor de lunch allemaal afmaken. Hierdoor had ik in de middag tijd om op mijn racefiets te stappen!

’s Avonds gingen we dus richting Amsterdam. Voordat de show begon, aten we bij Brouwerij Troost. We begonnen met nacho’s en daarna bestelde ik de Veggie burger met zoete aardappelfriet. Helaas geen aanrader! De burger was erg flauw van smaak. Om het diner af te sluiten, haalden we nog een ijsje bij IJscuypje.

De show van Arjen Lubach was heel leuk! Echter moest ik heel erg wennen aan de hoeveelheid mensen bij elkaar. Ik kan nou niet zeggen dat ik dit prettig en fijn vind. Gelukkig hadden we allemaal gewoon een zitplek en hadden Kai en ik een plek aan de zijkant, langs het gangpad. Hierdoor zaten we niet middenin de drukte.

Zaterdag

Weekend! Helaas kan ik niet uitslapen en ben ik ook in het weekend altijd al rond 6.30/7.00 wakker. Zo zit mijn biologische klok nou eenmaal in elkaar. Ik begon de ochtend dan ook met het oriënteren op geboortekaartjes. Daarna trok ik mijn loopschoenen aan en dook ik de duinen in. Heerlijk begin van het weekend! Daarna reed ik naar Utrecht, want ik had afgesproken om te gaan lunchen bij Rhijnauwen met een vriendin. Het was heerlijk weer dus we besloten na de lunch nog een fijn stuk te wandelen. Toen ik nog in Utrecht woonde, kwam ik hier vaak tijdens mijn het hardlopen. Zo leuk om er nu weer te zijn!

Zondag

Zondag was klusjes- en opruimdag. Naast een grote schoonmaak begonnen Kai en ik aan de commode op de babykamer. Ik zag er zo tegenop! ‘Gelukkig’ had ik nog een wandeldate met een vriendinnetje en had ik dus een goed excuus om niet de hele tijd te helpen. Toen ik einde middag terugkwam, was Kai nog niet helemaal klaar. Hij had zelf ook -en terecht- even pauze genomen. Ik had zo’n zin in een koffietje dat we eerst nog even naar Cleeff wandelden voor koffie met een taartje. Daarna hadden we genoeg energie om de commode af te maken. Blij met het resultaat! Nu is het wachten op het bedje en dan is de kinderkamer al bijna af.

Het was weer een drukke, maar mooie week! Deze week begint wat rustiger. Ik hoef gelukkig minder content te maken en heb iets meer tijd voor andere dingen. Fijne week!