28 jun 2021 | Dagboek

Mijn week #25

Mijn werkweek na de vakantie was meteen weer lekker druk! Ik had een offday, maakte weer een paar fijne hardlooprondjes, ging lekker uiteten en ik verdiepte me eindelijk eens in de babyuitzet.

Maandag

De week begon pittig voor mij. Ik had geen fijne dag door meerdere omstandigheden. Ook werkte de regen niet echt mee. Het kwam met bakken uit de lucht! Al met al probeerde ik er een beetje aan over te geven. Dit betekende dat ik ’s avonds in mijn chillkleding lekker alleen op de bank voetbal ging kijken. Morgen weer een dag!

Dinsdag

Wat een verschil met maandag! De zon scheen en ik trok meteen mijn hardloopschoenen aan voor een fijn rondje. Heerlijk! Dit was een heel goed begin. De rest van de dag had ik afspraken staan. Zo had ik een telefonisch interview en een online meeting voor een hele mooie nieuwe samenwerking. Ik sloot de dag af met een avondwandeling met een vriendinnetje.

Woensdag

Op woensdagochtend had ik een controle bij de verloskundige. Heel fijn om weer even naar het hartje te kunnen luisteren. Alles zag er zowel bij mij, als bij de baby, goed uit. Vervolgens ging ik aan de slag met wat werk. ’s Middags had ik nog een afspraak bij de bekkenfysio voor mij stuitje. Dit gaat gelukkig veel beter. Het bleek dat mijn stuitje helemaal scheef stond. Iets waar ik voor de zwangerschap waarschijnlijk al last van had, maar dat nu pas echt voelbaar is door de hormonen. Inmiddels staat de boel weer recht en is de pijn weg. In de avond had ik in Amsterdam afgesproken om te gaan eten met een vriendinnetje. We ploften neer bij Karavaan. Heerlijk!

Donderdag

Het was heerlijk weer en ik besloot dan ook, in de middag na mijn werk, op de racefiets te stappen voor een rondje door de duinen en langs het strand. Fijn om na die ritjes op de mountainbike in Italië nu weer eens op de racefiets te zitten. ’s Avonds begon één van mijn guilty pleasures weer: De Bachelor. Heerlijk om dit programma te volgen komende weken. Wie kijkt dit ook?

Vrijdag

Vrijdag is mijn vrije dag, maar deze ochtend moest ik toch nog wat werkdingen regelen. Dat vind ik helemaal geen probleem! In de middag zette ik mijn tweede vlog online. Verder liep ik een fijn rondje hard, had ik een belangrijke afspraak in de middag en wandelde ik nog even de stad in. Aan het eind van de middag besloten Kai en ik een vrijdagmiddagborrel te gaan doen in de stad. Helaas begon het te regenen, maar op een overdekt terras met heaters was het goed te doen. Ik had zo’n zin in nacho’s met kaas! Deze bestelden we dan ook. Daarna was mijn vette trek alleen maar groter geworden en we besloten voor het eerst sinds we samen zijn eens patat te gaan halen. Dat betekent niet trouwens dat ik zolang geen friet of patat heb gegeten. We hebben namelijk zelf een airfryer, ik bestel vaak frietjes in een restaurant én we bestellen ook regelmatig eten, maar dan eerder pizza of sushi.

Zaterdag

Wat een fijne dag was dit! In de ochtend rommelde ik lekker in huis en ging ik eindelijk eens kijken naar onze babyuitzet. Daarna reed ik naar een vriendin in Amsterdam, want we hadden afgesproken om lekker te gaan lunchen op het terras. Aan het eind van de middag was ik weer thuis. ’s Avonds ging ik uiteten met Kai. We reserveerden bij Samabe, een Indonesisch restaurant in Haarlem. Dit is echt een mega aanrader! Heel gezellige sfeer, mooi ingericht en heel erg goed eten.

Zondag

Toen ik wakker werd, scheen het zonnetje al en had ik zin om te sporten. Hardlopen trok me even niet én fietsen wilde ik dan weer niet alleen doen. Gelukkig had Kai zin om mee te gaan. We reden ons favoriete rondje langs Langevelderslag. Na 45 kilometer was ik weer thuis. ’s Middags had ik met vriendinnen in Zwolle afgesproken om daar een taartje te gaan eten. Van ons vieren zijn er drie zwanger en dat resulteert dan ook in veel babypraat. Daar moet ik heel eerlijk gezegd nog heel erg aan wennen. Wel heel erg bijzonder natuurlijk om samen met vriendinnen zwanger te zijn!

En nu is het weer maandag! Deze week wordt heel bijzonder met een 20-weken echo morgenochtend én een kleine genderreveal aan het einde van deze week. Zo leuk! Dat deel ik natuurlijk volgende week met jullie.